• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yatak odami secemedim bir turlu

ezgiezgi

Huzurlu...
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2011
546
95
98
kizlar hangisi alsam bilemedim yatak odami degsitirmek istedim .. bakalim hangisini secicem yardiminiza ihtiyacim var!! $selex_red1.webp$Kurish.webp$contemporary-bedroom-furniture-1.webp$camel.webp$modern2.webp

ben ikincii istedim onuda hani ne bilyiim yarin obur gun cocuk kafasini carparmi bilemiyorum ama off ilkide cok guzel ya ben ne yapicam ..

bu modellerin dolapları yok mu?birde bunlardan bazılarının yatak kısmı çok geniş yuvarlak olan mesela yatak odan bu büyüklüğü kaldırabilecek mi? aslında hiç birini beğenmedim desem.....beyaz renk neden düşünmedin?

odam cok genis yeter yani yataklar bazali beyazda vardi aklimda ama herkeste beyaz var yer gok hersey beyaz bu yil ondan istemedim .. bak beyazda bu modell
$asti.webp

evt beyaz modası oldu gibi...ama ilerde de neden beyaz almışım demezsin..çünkü beyaz hep var..asil bir duruşu var tabi kalitesiyle orantılı olarak...o model güzel görünüyor birde kalitesini araştır...benim yatak odam venge yani bildiğin siyah...pişmanım neden içimi karartıyor...ama beyazla uyanmak bir başka olurdu galiba bunun için bile beyaza değer...boşver modayı..boşver modası geçermişi..

tekrar baktım da valla beğendim bu modeli mesela gereksiz girintisi çıkıntısı yok..başlıkla komidin arasında boşluk yok derli toplu sade ve şık...

ya cikinti yok o yok bu yok temizlik yapmak zor:) temzi olsun bide siyah cok toz gosterio dimi off ben bi model begenmistim bundan once sirf toz elim girmio aralara esim kanser oldu birak silme kafayiyedin dedi durdu o yuzden sade olsun istiom..

evet işte..evlenmeden önce alıyoruz deneyimsiz deneyimsiz sonra çıkıyor kokusu...acele etmene gerek yoksa iyi düşün iyi araştır gönlüne tam yatanı al...ben pişmanım yatak odama değiştireyim desem 5 yıllık daha...ve kaliteliymiş hiç yıpranması yok sapasağlam taşınmamıza rağmen gayet sağlıklı ama tek derdim rengi:( keşke beyaz ya da krem açık ton bişey olaymış..

benimde 1. resimdeki yatak odası hoşuma gitti .ama onunda girintisi çok fazla gerçekten.beyaz olan da çok güzel.

$003_hedef_yatak_detay.webp$hedef_yatak_odasi.webp

sade ve hos duran takimlar daha cok tercih edilir bence renk konusunda da beyaz ve siyah olabilir sadece siyah yada beyaz hos durmaz diye dusunuyorum mesela soyle bir model cok hos ben ce her renk ortu yakisir

Konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım lütfen..
Bu sebeple konunuz Yatak Odasi Dekorasyonu başlığına taşınmıştır. Bilginize

yatak yanı geniş ahşaplı olan modeller şık ama , kullanımda çarpma sık oluyor....
alternatif olması için magazamızda ki beyaz yatak odası modeli........... yatak bazalıdır.

$DSCN1605-2.webp

Eklentiler

• $DSCN9473.webp
    $DSCN9473.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 82
evet işte..evlenmeden önce alıyoruz deneyimsiz deneyimsiz sonra çıkıyor kokusu...acele etmene gerek yoksa iyi düşün iyi araştır gönlüne tam yatanı al...ben pişmanım yatak odama değiştireyim desem 5 yıllık daha...ve kaliteliymiş hiç yıpranması yok sapasağlam taşınmamıza rağmen gayet sağlıklı ama tek derdim rengi:( keşke beyaz ya da krem açık ton bişey olaymış..

kağıtla kaplayarak o sorunu çok rahat çözebilirsiniz bence, sadece rengiyse sorun. Annem kardeşimin mavili mobilyalarını bembeyaz yaptı, siyahlı beyazlı bir duvar kağıdı ve siyah yatak örtüsü ile kardeşim hayalindeki modern odaya maliyetsiz ulaştı. Sizde yapabilrisiniz... Nette bulduğum alıntı bir örnek size ;
$_ncesi_1244582707.webp$sonras__1244582725.webp

kizlar peki bu nasil ikisinden birini secicem ben cok oyle renkli farkli seyler secemiyorum sanirim begeniyorum baskasinda ama icimden gelerek alamiyorum:(
1.mi 2mi ?
simdiden sagolun canlar@!!!$102434.webp$Kurish.webp

Back
X