yatak odami secemedim bir turlu

zevkler ve renkler tartisilmaz diyelim :) bende beyazlari cok begenemiyorum ne biliyim.. sadelikten yanayim eski moda olsun :)

zevkler ve renkler tartisilmaz diyelim :) bende beyazlari cok begenemiyorum ne biliyim.. sadelikten yanayim eski moda olsun :)

tabiki zevkler ve renkler tartısılmaz sen buraya hangisi güzel diye yazdığın için ben fikrimi söledim kusura bakmayın beğendiğiniz hangisiyse şimdiden güle güle kullanınnn

tabiki zevkler ve renkler tartısılmaz sen buraya hangisi güzel diye yazdığın için ben fikrimi söledim kusura bakmayın beğendiğiniz hangisiyse şimdiden güle güle kullanınnn

yokyok asla alinmadim canim ya ben baskasinda begeniyorum ama kendi evimde alamiyorum ondan yani. hafta sonu alicam bildirim hangisini aldim..

canlarim son aldiklarim bunlardir biliyorum begenmiuyceksiniz ama esimde bende sade ici gecmis kiisler olarak :) koyu rengi bayilarak aldik aynan salonuma bu arada..

bu arada ben yurt disiindayim canim amerikada yasiyorum yaklasik 10 yildir iste oyle yilda bi iki kez tatile geliyorum turkiyeye o da en fazla bu yaz olucak cunku dugunum yaza haziranda.. ( beklerim insallah ) 1 ay kalicam yoksa 15 gunu gecirmem

hepsi de cok güzel yaa bence de açık renk al insana huzur veriyor

1 veya 3. resimdeki mobilyalar hoş durabilir..
tabi 1 numarada boya ve aksesuarlarınızı açık renk kullanırsanız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…