Yatak odamdaki ağır rutubet kokusu

giysilerimi komple döktüm ama çantalarıma bakmadım, bir de onlara bakayım

bende 5yildir ani evde oturuyorum son 3yildir benimde yatak odamda oluyor gittikce artarak, son durim y.odamin pencere olan duvari resmen agliyo duvardan sular akiyor pencerenin ust kisminda birsuru su damlasi olusuyor, gecen gun esimle silelim dedik yerde resmen su birikkmisti(bir avuc kadar) duvarlar kapkara oluyor kokusuda cabadi bildigimiz kuf gibi degil daha igrenc kokuyor sanki kumes gibi igrenc
sildikten sonra salonda yatiyoruz ama salondada olmay baslamis(salon ve y.odasi farkli cephelerde) simdi yonetici ile konusacagim manolama yapilsin diye, insallah sorun ozaman cozulur
zten annemin tanidig bir mutahit mantolama zorunlu olacak demis

Allah yardımcınız olsun, inşallah mantolamayla çözülür. rutubet kokusuna dayanmak çok zor, şurda bir ay oldu ama dayanamıyorum, iyi ki taşınıyorum diyorum.
ben öğrenciyken bir ev tutmuştuk fatihte, 2. kattaydı ve her şey normal görünüyordu boyası yeni yapılmıştı, hafiften bir nem kokusu vardı ama binanın eski olmasına ve evin kapalı kalmasına bağlamıştık, bir kış dayanabildik, bulabilirsem bilgisayarımdan yüklerim resmini, oturduğumuz odanın bir duvarı yeşil yosun bağlamıştı rutubetten. ordan kalma bir hassasiyetim var rutubete karşı, şimdi ev ararken de en çok ona dikkat ediyorum, mesela sırf rutubet korkusundan ebeveyn banyolu ev istemiyorum, saçma belki ama...

aynısını ben tüm evimde yaşadım tam 1 yıl boyunca, çıldıracaktım, bizim de bina yeniydi ve ilk oturanlar bizdik, inşaattan almıştık hatta biz taşındığımızda asansör bile yoktu daha yapımı devam ediyordu diğer dairelerin, mantolama da vardı ama duvarlar resmen sırılsıklam oluyordu, 1 yıl sonra apartman doldukça kendiliğinden geçti, ustalar bina boş olduğu için genelin soğuk, bizim dairenin de sıcak olmasından dolayı terleme yaptığını söylemişlerdi. 7 yıldır oturuyoruz arada hala yatak odasında ve çamaşırları kuruttuğum boş odada oluyor nemlenme ve dikkat ediyorum alt katımdakiler evde yokken oluyor, yani alt kat soğuk bizim ev sıcak olduğunda nemlenme yapıyor duvarlar... bir çaresini bulamadım, bulan varsa paylaşsın.

Son düzenleme:
Ne kadar iyilik seversiniz tebrikler
üye olur olmaz yardıma koşuyorsunuz tel veriyorsunuz

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bende rutubetten çok zor durumdayım kayzer766 arkadaşın tavsiye ettiği numarayı banada verebilirmisiniz Bukrem_ rica etsem

Güneş görüyor mu oda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…