• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Yatak odama hangi renk perde kullanmamı önerirsiniz?

grafiker17

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2007
151
2
118
40
Çanakkale
Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var yatak odam için hangi renk perde yaptırmamı önerirsiniz çok büyük bir yatak odam olmayacak annemde biryandan sıkıştırıyor karar verde birönce alalım diye ama birtürlü karar veremedim..Her rengi severim onun için çok kararsızım lütfen bana yardımcı olun en azından fikirlerinize ihtiyacım var...

mobilyan ne renk olacak,duvarlar ne renk,yatak örtünü aldınmı
perde tek başına karar verilecek birşey değilki,odadaki diğer eşyalara yakışması gerekir canım

evet! duvar rengi ve mobilya rengi çok önemli. ama benim tercihim krem rengi olurdu. tülünü organze krem rengi kendinden desenli bi tül seçerdim. ya da stor yaptırırdım. ucu boncuklu olanlardan. yan fon perdelerini de daha koyu bi renk ile kombinlerdim. mesela kahve, bordo tafta, ya da altın rengi tafta çok uyumlu olabilir.tafta istemezsen güderi süet karışımı kumaslar var yan perdeler için onlar da yine kendinden desenli. hoş olabilir :)))

Eklentiler

• $507.webp
    $507.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 443
Son düzenleme:
Aslında evimiz şuan inşaat halinde ve annem yatak örtüsü yaptırcak onun için perdemi ne renk yaptıracağımı sorup duruyor bende karar veremiyorum...yatak örtüsü ne renk olursa perdemide o renk yaptırcam duvarlar ise sorun değil ona göre bir renk yaptırırım...mobilyalarım ise koyu kahve...

canim ben diger konulara baktim ve yatak oda takimini gordum.bence kesinlikle krem ve kahve rengi tonlarinda perde ve ortu kullanmalisin.duvar rengin de ona uygun bi sey olursa bence odan guzel olucaktir.simdilik aklima bu geldi,ama belki arkadaslarin da benden guzel fikirleri vardir,tabi bu zevk meselesi,son soz senin.

yatak odasında kırmızı çok yakışıyor bence,duvarlarda kum beji olunca harika .fonları arkadaşım iki renka yaptırmış kırmızı -siyah çok şık olmuş:)buda benim fikrim cnm ...

koyu mobilyanın içine bence kırık beyzlı desenli bir tül koyu kahve fon perde
krem rengi halı
yatak örtünü ya krık beyaz al yada kahve altın ışıltılı pullu ( benimki öle) a.s.

bence fon perdeleri parlak mor , tülü de simli düz kırık beyaz çk güzel olur... ben gördüm bir perdecide bayıldım gelip geçerken hep gözüm onda şimdi =D

mor bence sabah ben çok seviyorum moru benim odamda mor

Kız kardeşimin yatak odası duvar rengi şeker pembesi mobilyası koyu renk.Ne renk perde ve yatak örtüsü güzel olur?

Back
X