YATAK HAYATINIZI BURADAN PAYLAŞMANIZ NE KADAR DOĞRU ?

Sizin için cinsellik özel bir alan olabilir, benim için ise bir yemek ya da bir kitap kadar üzerine rahatlıkla konuşulabilecek bir konu olabilir. Bakış açısı genişletmekten bahsetmişsiniz ama ben “cinsellik özeldir, burada paylaşmayın” temalı bir yazının daha çok dar bir bakış açısıyla yazıldığını düşünüyorum. Öyle olmadığını düşündüğümden değil, ama mahrem kavramı çok öznel bir kavram. Size göre cinsellik özeldir paylaşılmaz, başkasına göre aile içi yaşanan olaylar özeldir anlatılmaz, ama bunun sınırı herkese göre değişir. Dolayısıyla konu açıp böyle bir yönlendirme yapmanızı makul bulmadım.

Seninde bilmeden yorum yapma ve ön yargıyla yaklaşanı ayakta alkışlıyorum. Bende kist vardı ve çocuk sahibi olma ihtimalim düşüktü! Bu olaylardan bende geçtim ! Ama kimseye de bahsetmedim doktorumla konuştum eşimle hareket ettim! Keşke biraz algınız açık olsa da ne yazdığımı anlayabilseniz. Size buraya yazılanlara karşıyım demedim! Bunun yerine bi yardim alınsa daha iyi olur dedim!
eşinle hareket ettiğini burda açıklaman çok ayıp değil mi sence de bilmiyorum ben garipsedim.

Sizin için cinsellik özel bir alan olabilir, benim için ise bir yemek ya da bir kitap kadar üzerine rahatlıkla konuşulabilecek bir konu olabilir. Bakış açısı genişletmekten bahsetmişsiniz ama ben “cinsellik özeldir, burada paylaşmayın” temalı bir yazının daha çok dar bir bakış açısıyla yazıldığını düşünüyorum. Öyle olmadığını düşündüğümden değil, ama mahrem kavramı çok öznel bir kavram. Size göre cinsellik özeldir paylaşılmaz, başkasına göre aile içi yaşanan olaylar özeldir anlatılmaz, ama bunun sınırı herkese göre değişir. Dolayısıyla konu açıp böyle bir yönlendirme yapmanızı makul bulmadım.
Zaten ben yazmayın paylaşmayın demedim.. önceki yazılarımı okuma şansınız var mı bilmiyorum.. Sadece yardim almam gerekir burda paylaşmaktan daha çok dedim. Konuları farklı yönlere çekip sanki buna karşıymışım gibi gösteriliyor. Ben okumam bakmam geçer gider ama sorun bu değil sadece ben fikir sundum ama insanlar fikirlere açık değil. Biri bişey yazsa da ön yargıyla yaklaşıp onu linç etsek diye atak da bekliyor ne yazık ki .

eşinle hareket ettiğini burda açıklaman çok ayıp değil mi sence de bilmiyorum ben garipsedim.
Canım senin algın kıt bu yüzden sana birşey anlatmama gerek yok. Sen bunu idrak edemeyeceğin için kendimi yormamamın da bir mantığı yok.

O zaman zahmet olacak ama hangi konu icin bu konuyu actin? Yoksa farazi mi konusuyorsun?
Genis mezhepli diye insanlari siniflandiriran birini anlamak istemem onun seviyede olmam sukur ki.
Sadece o kadının yazdığı şeyi okumadım bikaç gündür yazılan şeyleri okudum ve ona göre bir yazı paylaşmak istedim. Ben burda bişeyler yazılmasına karşıyım demedim! Ben burda kimse bişeyini paylaşmasın demiyorum! Paylaşan paylaşır ben paylaşmam ama paylaşanlarada sadece burda çözüm aramayın yardim alın diye bir fikir de bulundum hepsi bu. İnsanlar sadece yargılamayı biliyor keşke biraz da farklı bir açıdan bakabilseniz.

Canım senin algın kıt bu yüzden sana birşey anlatmama gerek yok. Sen bunu idrak edemeyeceğin için kendimi yormamamın da bir mantığı yok.
canım şu konunun altına yazılan tüm mesajlar okunduğunda kimin algısında bir kıtlık var normal zeka seviyesindeki her insan anlayabilir. başka topiklerde bir sebep yokken milleti linç edip buraya gelmiş linç etmek için bahane arıyorsunuz diyorsun. o yüzden topiğe fazla yazmaya gerek bulmuyorum. 🖐🏻

Zaten ben yazmayın paylaşmayın demedim.. önceki yazılarımı okuma şansınız var mı bilmiyorum.. Sadece yardim almam gerekir burda paylaşmaktan daha çok dedim. Konuları farklı yönlere çekip sanki buna karşıymışım gibi gösteriliyor. Ben okumam bakmam geçer gider ama sorun bu değil sadece ben fikir sundum ama insanlar fikirlere açık değil. Biri bişey yazsa da ön yargıyla yaklaşıp onu linç etsek diye atak da bekliyor ne yazık ki .

Yahu işimiz gücümüz yok neden sizle uğraşıp konuyu farklı yöne çekip de ona karşıymışsınız gibi gösterelim?

Kendiniz demişsiniz, ne kadar doğru? Bence özel olan özel kalmalı diye. Ben de bunun Dar bir bakış açısı olduğunu düşündüğümü söyledim. Bu da benim fikrim.

Diğer noktaya gelince, ne mutlu siz ve eşiniz bilinçliymişsiniz de doktora gidip kısa sürede çözmüşsünüz. Fakat kendi bilinçli olmayan, cinselliğe yabancı, kocası doktora gitmeyi asla kabul etmeyen ya da kadın doktora gitmek istediğinde kıyameti koparacak biriyle evli olan bir sürü insan var. Cinselliğe uzak bir toplumuz, hele evlilik öncesi. Bu yüzden insanlar evlenince bir anda hayatlarına giren bu konuda neyin normal olduğunu neyin olmadığını anlayabiliyorlar. Bence burada bu durum sıkıntılı, doktor ya da psikolog yardımı almalısın; şeklinde yazılan yorumlar bir kişiyi bile gerçekten psikoloğa ya da doktora gitmeye yönlendirse, bu bile kar. Yazmayın, yazana da mani olmayın bence.

Adet oldugunuzdanda bahsetmeyin madem ya da rahminizdeki vajinanizdaki yaradan bile bahsediyorsunuz yeri gelince..
Bu laf bana sanırm:)
Haklisin canım onu yazarken bile utandım özelden devam ettik arkadaşla
Sonra dedm keşke özelden yazsaymışım:)
Herkesin kendi düşüncesi saygı duyarım

Sadece o kadının yazdığı şeyi okumadım bikaç gündür yazılan şeyleri okudum ve ona göre bir yazı paylaşmak istedim. Ben burda bişeyler yazılmasına karşıyım demedim! Ben burda kimse bişeyini paylaşmasın demiyorum! Paylaşan paylaşır ben paylaşmam ama paylaşanlarada sadece burda çözüm aramayın yardim alın diye bir fikir de bulundum hepsi bu. İnsanlar sadece yargılamayı biliyor keşke biraz da farklı bir açıdan bakabilseniz.
Ben burada yargilayan olarak seni goruyorum. buyuk harflerle yazdigin baslik bu; YATAK HAYATINIZI BURADAN PAYLAŞMANIZ NE KADAR DOĞRU ?.
Yazi dilinde bu bagirmaktir. Ben de soruyorum o halde site kurallarina aykiri konu acmak ne kadar dogru?

Ben burada yargilayan olarak seni goruyorum. buyuk harflerle yazdigin baslik bu; YATAK HAYATINIZI BURADAN PAYLAŞMANIZ NE KADAR DOĞRU ?.
Yazi dilinde bu bagirmaktir. Ben de soruyorum o halde site kurallarina aykiri konu acmak ne kadar dogru?
Bu uyarıdan haberim yoktu uyardığıniçin teşekkür ederim. Düzeltmesini yapıyorum hemen.

Back