• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak almakta marka kararsızlığı.

Yatakta keike daha önce keşfetseymişiz dediğimiz bi marka var hibboux o adar mı rahat olur bebekle yatmamıza rağmen asla oynamıyor hem sert gibi hemde dokusu yumuşak ve bence tam bir fiyat performans yatağı yıllardır başka güya iyi markalardan medet umduk yaylarını gördük sonradan bu çok iyiymiş tavsiye edilir

... yataktan çok memnunuz 2 yıl oldu ne çökme ne bi şey var hamilelik sürecimdede terletme yapmadığı için ayrıca memnun kaldım

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de arayıştayım. Wellmatt, Muyu aklımı çeliyor ama net üzerinden yatak nasıl alınır bilemiyorum.
İzmir'de ilkinin mağazası var sanırım, virüs durumu durulunca gitmeyi planlıyoruz.
Şu anki Bellona'nın ortopedik bir yatağı. Normalde İstiklalmiş, Doğtaşmış, Bellonaymış sevmem. Hakkını vermeliyim ama, yatağın sıkıntı verme sebebi bizim taşınmalarımız. Sabit kalsaydı uzun yıllar dayanırdı.

Ben de arayıştayım. Wellmatt, Muyu aklımı çeliyor ama net üzerinden yatak nasıl alınır bilemiyorum.
İzmir'de ilkinin mağazası var sanırım, virüs durumu durulunca gitmeyi planlıyoruz.
Şu anki Bellona'nın ortopedik bir yatağı. Normalde İstiklalmiş, Doğtaşmış, Bellonaymış sevmem. Hakkını vermeliyim ama, yatağın sıkıntı verme sebebi bizim taşınmalarımız. Sabit kalsaydı uzun yıllar dayanırdı.

Sadece marka degil modelde onemli
Yatas tavsiye ederim
Ben gevseklikten dogtas aldim bin pismanim 3 senede yatak degistiricem
Bana uygun ozellikleri olan model icin soyluyorum en basta dikkat ederek aldim.

Çok doğru bir yorum. Örneğin, Yataş markası çok iyi bir yatak markası ancak beğenilmeyen yatak modelleri de var bu markada. Ya da Morpho Sleep markası pek duyulmamış gibi görünse de müşteri memnuniyeti ile son dönemde öne çıkan markalardan diyebilirim. Hatta oğlumun odası için bu markanın en iyi ortopedik yatak seçilen bir modelini aldık ve ciddi anlamda memnun kaldık. Son olarak size önerim, yatağı deneyerek satın almanızdan yana...

Anneme ve kızlarıma yatak alacağız İdaş marka var aklımda ama hala kararsizim en iyi markalardan bile şikayet var siz hangi marka yatak kullaniyorsunuz hangisini tercih ederdiniz
Ben Yataş kullanıyorum memnunum. Şimdi oğluma oda yapmayı planlıyoruz yatak ve baza alacağız ama biz de kararsiziz valla artık biraz da fiyatlara bakıcam.

Bu arada ben evlenmeden önce odamı yenilemistim istikbalden hem yatak hem baza almıştım ondan da memnundum

Back