• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak almakta marka kararsızlığı.

Bizim insanımız genel olarak iyi deneyimlerini değil de kötü deneyimlerini paylaştığı için ben yorumları çok dikkate almıyorum. Yataş ya da yatsan olabilir. İkisini de kullandım rahattı.

idaş bekarlik yatagimdi idaş altin modeli
evlenince vivense bamboo aldim simdi idaşta yatamiyorum sanki tellerin ustinde yatiyomusum gibi geliyo idas teknolojiyi ilerlettimi bilmiyorum tabi

Yataş aldim 7 8 ay oldu çok memnunum bel boyun fıtığım var ona uygun aldik ama eşimde ben de çok memnunuz tavsiye ederim çocuklarıma da antistres ortopedik aldim onlar da çok güzel.

Taşınalı 10 gün falan oluyor, önceki evimiz eşyalıydı dolayısıyla yatağımız da evindi. Yeni eve geçerken yataktan yana tercihim yataş oldu normalde uykusuzluk problemi çeken biriym yani yatağa yattım mı hemen uyuyamam dalmakta zorluk çekerim, ama yatar yatmaz dalıyorum bunda direk acayip rahat yani tavsiye ederim ☺️

wellmatt kullaniyorum inanilmaz memnunum kendisi annem babam olsa anca bu kadar savunabilirdim.

Anneme ve kızlarıma yatak alacağız İdaş marka var aklımda ama hala kararsizim en iyi markalardan bile şikayet var siz hangi marka yatak kullaniyorsunuz hangisini tercih ederdiniz
Yataş atletic kullanıyoruz. Eşimde bende memnun değilim. Yataktan ağrı içinde kalkıyoruz.

Işbir bizi felç etti 7 yılda. Konuyu ben açmalıydım takipteyim.Cok da para vermicem bu kez yatağa iyisini aldık da ne oldu.Cocugumun bellona o da iyi sayilmaz.Acaba istikbal nasil?

Anneme ve kızlarıma yatak alacağız İdaş marka var aklımda ama hala kararsizim en iyi markalardan bile şikayet var siz hangi marka yatak kullaniyorsunuz hangisini tercih ederdiniz
Tek kisilikse istediginiz markayi alin
İsbir yatak iyi diye biliyorum
Biz cift kisilik yatastan aldik
cok yumusak almisiz ikimiz bir uca gelince dusucek gibi oluyoruz :olamaz:
kimseye tavsiye etmiyorum
Yatak dedigin azcik sert olmali

asla ama asla istikbal almayın yatağı hemen teslim ettiler etmesinede koltuklarim (yine istikbal)2 aya gelmeyince eve taşınamayıp yatağı da ilk 1 ayda deneyemedim eğer deneseydim degisme imkanim olacaktı oda olmadı.aşırı kötü uyanıyorum uyuduğum belli degil belim ağrıyo her gün işkence

Bugün bir konuya daha yazdım wellmatt yatağı araştırın kötü yorum görmedim bende almayı düşünüyorum.

Back