Yatağa girerken Lütfen pijama giyme KADINIM

Bu erkek milleti çok şey istiyor. İstediklerini yapsan yine başka birşey bulurlar. Çünkü kadınlara kulp takmak onların işidir. Erkek aldatsa hep senin yüzünden der kadına. Çünkü hep kafın suçlu olur zaten. Çünkü erkeğin mizacında hep bu var.

Yaşasın pijamalar. :KK66: kış günü o geceliklerle sabaha kadar yatılmıyor. Diyelim giydik onu 9 saniye sonra o da üstümüzde kalmıyor ki :KK66:

Aile - Evlilik - Cocuklar bolumundeki evli bayanlarin gorusunu almak.. Bir gazetenin sayfasinda bu yaziyi okudum.. Nisanliyim, evli arkadaslardan gorus istedim amac bu..

anladım. ben nişanlıyken böyle şeyler hiç merak etmezdim ilginç ;-);-)

Bir kaç gece giysin bakalım o salak fışırtılı gecelikleri bir daha ağzını açıyor mu

Ya bu erkek cinsini memnun edemezsin ki ev temiz olaun yemekler super olsun cocuklar iyi bakilsin. Misafirler agirlansin. Calissin.Yataga da gecelikle girsin. Yani anliyorum Allahim bizi ozel yaratmis ama bunlar da buldukca bunuyor ya.

Bunu yazan adam da saten geceligiyle uyuyor heralde. Sabah ropdesambrjni geciriyor ustune :)
Bende pijamayla uyuyamam mesela saten geceliklerim vardir onlarla uyuyurum.dogumdan sonra bi 20 gun pijamayla yattim daraldim da daraldim. Aliskanlik belki benimki bilmiyorum. Kis da olsa evin ici sicak zaten e ustunu de ortuyorsun valla ayes basiyo beni alt ust pijama giyince. Etekli olcak boyle efil efil

bizimki de her giydiğimde laf ediyor, ne bu aycııklı pijemalar diye, evim bu benim ya ne giycem başka :işsiz: arada gecelikeri giyersem ha şöyle düzgün giyinsene diyor da bu soğukta o gecelikler olmuyor yani, evde ne giysem bilemedim, oysa ne mutluydum pijemalarımla ben :KK43:

Bu üslupda bir adam içi değil gecelik çuval bile giymem. Resmen aşağılamış kadınları ve eşini. İğrenç yani. Karına et parçası olarak bakarsan sıkıldıktan sonra geceliğede laf edersin. Horlaya horlaya uyicak diye günün en rahat etmem gereken saatleri donarak eteği kafama dolanarak geçiremem böyle düşüncesiz ve bencil biri için

Yaziyi cok sevdim.

Yaz kis kar kiyamet saten gecelikten baska hicbirseyle yatmayan biri olarak boyle bi siritttim okurken:)

Kocamla alakasi yok konunun, bekarligimdan beri boyleyim. Cok severim o satenin vucuduma dokunusu, yumusacik hissi. Zaten elyaf yorganlar fazlaca sicaklatiyor insani, cok fazla ortunme ihtiyaci bile duymuyorum genellikle.

Annemden aliskanlik sanirim bu. Annemi hic pamuklu pijamayla uyurken gormedim 27 yasinda bir kiz bir erkek cocugu vardi evde. Sabahlari ipek sabahlik gecirir uzerine oyle kahvalti hazirlardi. O kadar alismisiz ki annemi oyle gormeye hic garip gelmedi bize. Sadece bir tane ipek pijama takimi vardir, yatili misafir filan geldiginde onu giyer,onun disinda yaz kis gecelikledir. Benim de annemden geliyor bu aliskanligim demekki.

Cogu erkegin boyle dusundugune eminim. Ama kocaniz icin olmasa bile kendiniz icin yapin derim. insanin ozguveni bile artiyor kesinlikle

X