Ayni dert bizimde vardi .
Yastiklari diktirdik koltuğa kurtulduk .
Güzel bir çözüm ama malesef kullanamam. Çünkü yatak oluyorlar biri gelince orda yatırıyorum. Diktirirsem açılmaz.
Anladim .
Bizim çok sikintimiz olmuyor o yönden .
Yastiklari inceltip dikseniz ?
Dört parmak kadar inceliği olsa ?
Çok rahatsiz etmez bence .
O değilde ben uyumlu başka bir kumaş alıp tek bir yastık yaptırmak istiyorum arkası cırtlı olabilirmi böyle bişey???
iki seçenek öneririm...birincisi ( ki bunu bi arkadaşımız da önermiş kutluyorum onu ) bazı iyi markalar yastık ve minder kısımlarında çift yönlü cırt cırt kullanıyorlar yatak olan modellere daha tertipli durmasını sağlıyor.. sizde uygun bir maliyete bunlardan diktirebilirsiniz.. bir diğer yöntemde koltuk örtüsü kullanmaktır ki bu da çocuklu aileler için çok iyi bir yöntem hem düzenli durur hemde temiz kalır..
hayır bence cok komık durur tabıkı
yolcu ; pörsümüyorlar dagnıklık konusunuda cocuklar yastık olmasa koltukları dagıtırlar bulsalar o sebebten onada ben takılmıyorum
bana en iyi markalar bile pörsüyor dediler.:26: yalan mı dediler:26:
ben onları bir bulayım.
Ama yastıkları büyük büyük örtü örtüldüğünde hiç hoş dumaz
yolcu ; pörsümüyorlar dagnıklık konusunuda cocuklar yastık olmasa koltukları dagıtırlar bulsalar o sebebten onada ben takılmıyorum
Ama yastıkları büyük büyük örtü örtüldüğünde hiç hoş dumaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?