Yastıklı Koltuk takımı... Yardım lütfen...

nurummm

Oğlum Abii oluyor!!! Karnıma Mutluluk Kondu :)
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
1.972
155
163
Arkadaşlar Allah başka dert vermesin ama beni rahatsız eden bir konu akıl danışmak istedim.
İyi bir markadan çok begenerek iyide para vererek bir koltuk takımı aldım. Malesef arkası yastıklı Hiç düzenli görünmüyor.
Eve çocuklu misafir gelse savaş alanı gibi oluyor. Keza 2 yaşında bir oğlum var oda sürekli yastıkları dağıtıyor ve anlayacağınız evim sürekli dağınık Yastıksız kullanılmaz yastıkları kalkınca çok genişliyor koltuklar. Bütün bir yastıkmı yaptırsam yada başka bişey, varmı böyle derdi olup çözüm bulanınız lütfen yardım edin bana.

Ayni dert bizimde vardi .
Yastiklari diktirdik koltuğa kurtulduk .

kalın cırt cırtlar oluyor. çocukların sökmesi biraz zor. hani ilk uğraşınca eline gelmeze; demek çıkmıyormuş derler..
diktirmek de alternatif olabilir de benim de köşe takımım var devasa yastıklarla ama yastıklar dekor amaçlı toronto serisi bilenler vardır belki.. ben de yastıkları kaldırdım aynı dertten dolayı. artık bir iki yıl sonra çıkarınca ton farkı olursa yapacak bir şey yok

Bence yastıklılar gayet iyi hemde cocuga eglence oluyordur o yastıklarla evler cadırlar sıgınaklar yapıyordur
sahsen benım cocugum oyle yapıyor

en azından koltugu rahat bıraktıgı ıcın bende yayıla yayıla koltukta oturuyorum

Güzel bir çözüm ama malesef kullanamam. Çünkü yatak oluyorlar biri gelince orda yatırıyorum. Diktirirsem açılmaz.

Anladim .
Bizim çok sikintimiz olmuyor o yönden .
Yastiklari inceltip dikseniz ?
Dört parmak kadar inceliği olsa ?
Çok rahatsiz etmez bence .

bizim koltuklarda aynı dertten sinirlerimizi bozuyodu cırt cırtla sorunu hallettik

iki seçenek öneririm...birincisi ( ki bunu bi arkadaşımız da önermiş kutluyorum onu ) bazı iyi markalar yastık ve minder kısımlarında çift yönlü cırt cırt kullanıyorlar yatak olan modellere daha tertipli durmasını sağlıyor.. sizde uygun bir maliyete bunlardan diktirebilirsiniz.. bir diğer yöntemde koltuk örtüsü kullanmaktır ki bu da çocuklu aileler için çok iyi bir yöntem hem düzenli durur hemde temiz kalır..

Anladim .
Bizim çok sikintimiz olmuyor o yönden .
Yastiklari inceltip dikseniz ?
Dört parmak kadar inceliği olsa ?
Çok rahatsiz etmez bence .

O değilde ben uyumlu başka bir kumaş alıp tek bir yastık yaptırmak istiyorum arkası cırtlı olabilirmi böyle bişey???

ben de yastıklıları çok beğendiğim halde sırf dağınıklıktan ve pörsümelerinden korktuğum için almadım. iyi etmişim:13:

O değilde ben uyumlu başka bir kumaş alıp tek bir yastık yaptırmak istiyorum arkası cırtlı olabilirmi böyle bişey???

hayır bence cok komık durur tabıkı

yolcu ; pörsümüyorlar dagnıklık konusunuda cocuklar yastık olmasa koltukları dagıtırlar bulsalar o sebebten onada ben takılmıyorum

Ama yastıkları büyük büyük örtü örtüldüğünde hiç hoş dumaz

yolcu ; pörsümüyorlar dagnıklık konusunuda cocuklar yastık olmasa koltukları dagıtırlar bulsalar o sebebten onada ben takılmıyorum

bana en iyi markalar bile pörsüyor dediler.:26: yalan mı dediler:26:
ben onları bir bulayım.

Benimde koltuklarım yastıklı.. Ekstra uğraştırdığı doğru fakat bence diğer koltuklara göre daha rahat, içinde kaz tüyleri olduğundan sanırım.. Pörsüme değilde arada havalandırman lazım oturunca sırtınıza göre şekil aldıkları için şişmesi için şöyle elimde hoplatıyorum..

Benimde koltuklarım yastıklı.. Ekstra uğraştırdığı doğru fakat bence diğer koltuklara göre daha rahat, içinde kaz tüyleri olduğundan sanırım.. Pörsüme değilde arada havalandırman lazım oturunca sırtınıza göre şekil aldıkları için şişmesi için şöyle elimde hoplatıyorum..

yastıklara değil koltuğun tamamına kılıf geçirceksin bence abes olmaz..

katılıyorum tek yastık kötü durur üstelik başka bir renk .. pek doğru gelmiyor bana daa

yastıklara değil koltuğun tamamına kılıf geçirceksin bence abes olmaz..

katılıyorum tek yastık kötü durur üstelik başka bir renk .. pek doğru gelmiyor bana daa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…