BENDE 2 YILA YAKINDIR KULLANIYORUM YASMİN AMA HEP KORKARAK KULLANIYORUM EĞER KULLANMAZSAM ADET OLMUYORUM ÇÜNKÜ.MUAYNE OLMAK İÇİN GİTTİM DOKTOR OVER KİSTİ TEŞHİSİ KOYDU.ÇEVREMDEKİ İNSANLAR İLAÇ KULLANMAMI İSTEMİYOR.ASLINDA BENDE İSTEMİYORUM AMA DAHA YAŞIM 21 ÇOCUK İÇİN ÇOK ERKEN AMA İLERDE OLMAMASINDAN ÇOK KORKUYORUM.SİZCE KULLANAYIM MI YASMİN?ARKADAŞLAR KİSTLERE FAYDASI OLUR MU ACABA?ACİL CVP VERİN YOKSA ÜZÜNTÜDEN ÖLECEMsenağlama
canım kistlerin tedavisinde eğer bebek düşünülmüyorsa doğum kontrol hapı veriliyor ve yasmin bunlar içinde yan etkisi en az olan doğum kontrol hapı,hatta bazen çocuk sahibi olmak isteyip de adeti düzenli olmayanlar için bile birkaç ay yasmin veriliyor yani daha önce söylediğim gibi çocuk olmayışını yasmine bağlamak yanlış olur,üzülme sakın a.s.
BEN BU ADETİMİ NASIL DÜZENLEYECEM ONU BİLMİYORUM VALLA BENGÜSUCUM YA YASMİNİ BIRAKIYORUM 8-9 AY ADET OLMUYORUM VALLA AMA HAMİLE FALANDA OLMUYORUM DOĞAL YOLLA KORUNUYORUZ EĞER YASMİN OLMAZSA ADETİM HEP OLMUYOR.YUMURTA GALİBA OLUŞUYORMUŞ VE GELİŞMİYORMUŞ BU KİSTLERİN TEDAVİSİ NASIL OLUYOR BİLGİ VERİRSEN ÇOK MUTLU OLURUM TEŞEKKÜRLER...:sm_confused:
Arkadaşlar Ben 4 Ay Kullandim Yasmini.bu Ay Biraktim.normalde Hap Ile Bu Siralar Adet Olmam Gerekiyordu.ama Ben Hala Adet Olmadim.hamile Olabileceğimi Sanmiyorum çünkü Eşim Korunuyor.acaba Normalmidir.
bende yasmin kullanıorum.daha çok yeniyim.geçen doktora gittim konuştum.gönül rahatlığıyla kullanabilirsin dedi.istediğin sene kullanabilirsin dedi.kısırlık yapıomuş öle söylüorlar dedim.öle bişi olamaz dedi olsaydı eğer yasaklanır satılmazdı dedi.bu ilaçların hepsi yasal dedi.bıraktığın zaman çocuk sahibi olabilirsin dedi.tabi önce bünye o hapı bıraktığıma alışmalı yani normal bana dönmeli ki ondan sonra.yani biras sabır ve kafaya takmamak gerekir.kafaya taktınmı işler daha da zorlaşır.bişi daha sorun tek taraflı olmayabilir.bunuda düşünün.
akadasim ben biraktim o hafta hamile kalmisim bende anlayamadim valla bunyeden bunyeye degisiyor bu mesele merak etme birazcik sabir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?