• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yasmini bıraktıktan sonra hamile kalanlar var mı

bende 7 ay kullandım marta içmedim adet oldum bakalım beklemedeyim.allah bebişimizi vericek inşallah kucağımıza

canım ben yasmini bıraktıktan sonra 3. ayımda hamile kaldım. zaten korunmayı bıraktıktan sonra 6 ay hamile kalınmaması normal canım

slm arkadaşlar,
bu konuyu ben açmıştım ancak malesef hala hamile kalamadım çünkü en son doktora gittiğimde pkos olduğumu öğrenmiştim,bu yüzden hamile kalamamı yasmin'e kesinlikle bağlamıyorum,sakın yanlış anlaşılmasın yasmin kullananlar hamile kalamaz diye bir şey yok benim durumum hormonlarımla ilgili yasminle değil ki zaten verilen cevaplarda yasmini bıraktıktan sonra hamile kalan çok arkadaş varmış a.s.

BENDE 2 YILA YAKINDIR KULLANIYORUM YASMİN AMA HEP KORKARAK KULLANIYORUM EĞER KULLANMAZSAM ADET OLMUYORUM ÇÜNKÜ.MUAYNE OLMAK İÇİN GİTTİM DOKTOR OVER KİSTİ TEŞHİSİ KOYDU.ÇEVREMDEKİ İNSANLAR İLAÇ KULLANMAMI İSTEMİYOR.ASLINDA BENDE İSTEMİYORUM AMA DAHA YAŞIM 21 ÇOCUK İÇİN ÇOK ERKEN AMA İLERDE OLMAMASINDAN ÇOK KORKUYORUM.SİZCE KULLANAYIM MI YASMİN?ARKADAŞLAR KİSTLERE FAYDASI OLUR MU ACABA?ACİL CVP VERİN YOKSA ÜZÜNTÜDEN ÖLECEMsenağlama

BENDE 2 YILA YAKINDIR KULLANIYORUM YASMİN AMA HEP KORKARAK KULLANIYORUM EĞER KULLANMAZSAM ADET OLMUYORUM ÇÜNKÜ.MUAYNE OLMAK İÇİN GİTTİM DOKTOR OVER KİSTİ TEŞHİSİ KOYDU.ÇEVREMDEKİ İNSANLAR İLAÇ KULLANMAMI İSTEMİYOR.ASLINDA BENDE İSTEMİYORUM AMA DAHA YAŞIM 21 ÇOCUK İÇİN ÇOK ERKEN AMA İLERDE OLMAMASINDAN ÇOK KORKUYORUM.SİZCE KULLANAYIM MI YASMİN?ARKADAŞLAR KİSTLERE FAYDASI OLUR MU ACABA?ACİL CVP VERİN YOKSA ÜZÜNTÜDEN ÖLECEMsenağlama

canım kistlerin tedavisinde eğer bebek düşünülmüyorsa doğum kontrol hapı veriliyor ve yasmin bunlar içinde yan etkisi en az olan doğum kontrol hapı,hatta bazen çocuk sahibi olmak isteyip de adeti düzenli olmayanlar için bile birkaç ay yasmin veriliyor yani daha önce söylediğim gibi çocuk olmayışını yasmine bağlamak yanlış olur,üzülme sakın a.s.

canım kistlerin tedavisinde eğer bebek düşünülmüyorsa doğum kontrol hapı veriliyor ve yasmin bunlar içinde yan etkisi en az olan doğum kontrol hapı,hatta bazen çocuk sahibi olmak isteyip de adeti düzenli olmayanlar için bile birkaç ay yasmin veriliyor yani daha önce söylediğim gibi çocuk olmayışını yasmine bağlamak yanlış olur,üzülme sakın a.s.

BEN BU ADETİMİ NASIL DÜZENLEYECEM ONU BİLMİYORUM VALLA BENGÜSUCUM YA YASMİNİ BIRAKIYORUM 8-9 AY ADET OLMUYORUM VALLA AMA HAMİLE FALANDA OLMUYORUM DOĞAL YOLLA KORUNUYORUZ EĞER YASMİN OLMAZSA ADETİM HEP OLMUYOR.YUMURTA GALİBA OLUŞUYORMUŞ VE GELİŞMİYORMUŞ BU KİSTLERİN TEDAVİSİ NASIL OLUYOR BİLGİ VERİRSEN ÇOK MUTLU OLURUM TEŞEKKÜRLER...:sm_confused:

Arkadaşlar Ben 4 Ay Kullandim Yasmini.bu Ay Biraktim.normalde Hap Ile Bu Siralar Adet Olmam Gerekiyordu.ama Ben Hala Adet Olmadim.hamile Olabileceğimi Sanmiyorum çünkü Eşim Korunuyor.acaba Normalmidir.

BEN BU ADETİMİ NASIL DÜZENLEYECEM ONU BİLMİYORUM VALLA BENGÜSUCUM YA YASMİNİ BIRAKIYORUM 8-9 AY ADET OLMUYORUM VALLA AMA HAMİLE FALANDA OLMUYORUM DOĞAL YOLLA KORUNUYORUZ EĞER YASMİN OLMAZSA ADETİM HEP OLMUYOR.YUMURTA GALİBA OLUŞUYORMUŞ VE GELİŞMİYORMUŞ BU KİSTLERİN TEDAVİSİ NASIL OLUYOR BİLGİ VERİRSEN ÇOK MUTLU OLURUM TEŞEKKÜRLER...:sm_confused:

Valla canım benim hiç kistim olmadı olmadığı içinde tedavisi nedir bilemiyorum ancak adet düzensizliğiyle ilgili sana adaçayını tavsiye edebilirim,konuyla ilgili aşağıdaki linkleri bir oku istersen faydasını göreceğine inanıyorum,benimde adet düzensizliğim olmuştu yasminden sonra ancak pcos olduğumu öğrendikten sonra kilo verdim ve spor yaptım ve adaçayı,ıhlamur,yeşil çay vs. bitki çaylarını içiyorum,şeker,hamurişi gibi yiyeceklerden de uzak duruyorum ve faydasını gördüm adetlerim çok düzenli artık a.s.
http://www.kadinlarkulubu.com/ada-cayi-ve-hayit-tohumu-t171613/index.html
http://www.kadinlarkulubu.com/adacayi-ve-gebelik-t154238/index.html
http://www.kadinlarkulubu.com/adacayi-mucizesi-t166581/index.html

Arkadaşlar Ben 4 Ay Kullandim Yasmini.bu Ay Biraktim.normalde Hap Ile Bu Siralar Adet Olmam Gerekiyordu.ama Ben Hala Adet Olmadim.hamile Olabileceğimi Sanmiyorum çünkü Eşim Korunuyor.acaba Normalmidir.

yasmin bitince en geç 4 gün sonra ya da 4.gün adet oluyordum,senin kaç gün oldu bırakalı?

arkadaşlar ben yasmini bırakalı 15 gün oldu daha 2 ay korunmam lazımmış tedirginlik başladı her nedense

merhaba çok acil bi sorum olucak .yasmini 7 aydır kullanıorum fakat bu dönem aldığım hapaın 2, günü gece yatarken içmeyi unuttum sabah içtim dewam ettim hamile kalma riskim varmdır?

Ben 7 ay sonra kaldım , baska bir arkadasımda ertesi ay kaldı .
bünyeye bağlı canım anlıcan

arkadaşım 2 sene yasmin kullandı. bırakır bırakmaz birinci ayında hamile kaldı. hatta kızdık.keşke korunsaydın ilacın etkisi kanından bi gitseydi dedik..

bende yasmini 15 ay kullandim 1 yildir korunmuyorum ama hala tik yok, bi arkadasim hap kullanirken hamile kaldi digeri ise hapi biraktigi ay hamile kaldi bu bunyeden bunyeye degisir 1 yil almasi normal diyorlar ama hemen ilk aydan hamile kalmayi tavsiye etmiyorlar en az 1 kere adet olmak lazimmis

slm bende bir yıl kullandım ve bırakalı üç ay oldu.okadar telaşlıyım ki ya olmazsa die.kullanmaya başlarken hiç öle korkum yoktu olmaz die.ne zor işmiş bebiş olmıcak die korkmakta.inş.olur 3 ay erken blyrm ama olur inş.burdan paylaşıma devam edelim arkadaşlar

bende yasmin kullanıorum.daha çok yeniyim.geçen doktora gittim konuştum.gönül rahatlığıyla kullanabilirsin dedi.istediğin sene kullanabilirsin dedi.kısırlık yapıomuş öle söylüorlar dedim.öle bişi olamaz dedi olsaydı eğer yasaklanır satılmazdı dedi.bu ilaçların hepsi yasal dedi.bıraktığın zaman çocuk sahibi olabilirsin dedi.tabi önce bünye o hapı bıraktığıma alışmalı yani normal bana dönmeli ki ondan sonra.yani biras sabır ve kafaya takmamak gerekir.kafaya taktınmı işler daha da zorlaşır.bişi daha sorun tek taraflı olmayabilir.bunuda düşünün.

bende yasmin kullanıorum.daha çok yeniyim.geçen doktora gittim konuştum.gönül rahatlığıyla kullanabilirsin dedi.istediğin sene kullanabilirsin dedi.kısırlık yapıomuş öle söylüorlar dedim.öle bişi olamaz dedi olsaydı eğer yasaklanır satılmazdı dedi.bu ilaçların hepsi yasal dedi.bıraktığın zaman çocuk sahibi olabilirsin dedi.tabi önce bünye o hapı bıraktığıma alışmalı yani normal bana dönmeli ki ondan sonra.yani biras sabır ve kafaya takmamak gerekir.kafaya taktınmı işler daha da zorlaşır.bişi daha sorun tek taraflı olmayabilir.bunuda düşünün.

ben takıyorum kafama arkadaşım ya elimde değil ve çok pişmanım en başta doktora gdp hamilelik için sorunum varmı yokmu die baktırmadığıma.inşallah olur bigün benimde:emir_bebek:

akadasim ben biraktim o hafta hamile kalmisim bende anlayamadim valla bunyeden bunyeye degisiyor bu mesele merak etme birazcik sabir...

yasmini bıraktıktan sonra ilk ay hamile kalanlar düşükle sonuçlanmış diye okudum ben... siz sağlıkla doğum yapabildiniz mi acaba?

Back