düşükten sonra hamile kalanlar YARDIM

benimki de kimyasalmis,gecen ay dusuk oldu 5 haftalikken.Dr korunmana gerek yok dedi erkenden test yapmamis olsaydin hamile oldugunu bile bilmiyecektin adetin gecikmis sanacaktin dedi.yani erken bir dusuk ise korunmaya gerek yok bence..

başka başlıklarda da yazdım 6. haftanın içinde bebeğim rahmin aşağısına tutunduğu için kürtajla alındı ve bundan 5 ay önce doğum yapmıştım. ikinciye hazır değildim ama alınınca çok istedim ikincim olsun diye. adet kanamamı beklemeden ikinciye hamile kaldım. 19 ocakta kürtaj oldum 12 şubatta hamile kalmışım. şimdi 15 haftalığız haftaya cinsiyetini öğrenmeye gideceğiz. doktorun dediğini dinlemeli insan gerçi benimki bir şey demediği için kendime göre takıldım. bir adet beklenmesi iyi olur çünkü benim SATım olmayınca ultrasona göre hesaplanıyor. yine de ben ne zaman hamile kaldığımı bilince belli bir haftam vardı iş çözüldü(kendimi takip ettim de biraz:KK1:) kimisi 3 ay bekliyor sağlıklı hamilelik geçiriyor kimisi 1 yıl bekliyor hamile kalamıyor ne olacağı belli olmaz ama en az bir adet beklemek sat için iyi olur. yoksa kendini ne zaman hazır hissedersen o zamandır doğru zaman bir de erken düşük ya da kürtajda erken deneme yapabiliyorsunuz çünkü geç düşüklerde 12 hafta sonrası gibi kullanılan aletler de değiştiği için bekleme süresi uzuyor. iyi günler

Ben evlendiğimden beri hamile kalamıyodum geçtiğimiz ay 30 nisanda düşük yaptığımı öğrendim .. 16 nisanda adet olmam gerekiyordu 18 nisanda oldum her zamanki gibi sürdü ama bitmedi tam tersi cumartesi sabahı arttı kanamam kıpkırmızı oldu bende bu yüzden doktora gittiğimde düşük yaptığımı öğrendim o gün bile yani 12 gün kanama sonrası beta hcg değerim 288 di.. 2 gün hastanede yattım kanamam durdu kürtaj olmana gerek yok dedi doktorum muayene sonrası çıktım hastaneden.. hastane çıkışı 9 gün sonra yani 11 mayısta yine kanama başladı adettir dedik adet gibi de 1 haftada bitti.. şimdi 4 haziranda yine adet oldum bugün 3. günüm.. ben bir defa üstüne görme durumu yaşadığım için şu anda acaba bişey var mıdır diyorum. düşükten sonra genelde adet süresi geç olurmuş ben 2 kez adet oldum sizce bu normal mii

arkadaşlar tebrikler.mutlu haberlerinizi burada paylaşıyorsunuz.benim gibi yeni düşük yapmış arkadaşlara yardımcı olur musunuz. düşükten sonra ne zaman hamile kaldınız. doktorlar 3 ay korunun diyorlar ama korunmadan hamile kalan var mı aranızda.?:KK59:

düşükten hemen sonra hamile kaldım. ama ben kürtaj olmadım kendim düşürdüm. doktorda düşüğümün ilk evlenenlerde sıkça oldugunu ve korunup korunmamam gerektiğini bana bıraktı.

Mrb.1 yillik evliyim.ilk baslarda bebek dusunmuyorduk.sonra yapmaya karar verdik ve ilk denemizde hamileydim.cok mutlyduk tbi.byle bir heyecan olamaz. Dr gttk 5 hftalk hmleydm keseyi gorduk gayet iyi ddi vtamnler verdi.sonra 7.hfta kalp atislarini duyduk.pitir ptirdi minigimin kalbi.derin bi nefes almstk.cokk cook mtluydum ayaklarim yoktu sanki ucuyodum resmen.sabahlari ise gderken uyanamazken sirf bebegim sayesi de iyi olmaya ugrasmstm.aradan 2 hfta gecti tkrar kntrle gttk ve yikildik.kalp atislari drmustu.neye ugrafigimizi sasirdik.... o sni hatiflmk bile istemyorum.cok zordu kurtaj oldum.zor zamanlardi.dha yeni ogrenmistim ama hemen kaybetmstm bebegimi...snra dr korunmana gerek yok desede korunuuoduk.yani bn deyil esim.ilk ay adetim oldu ikinci ay ise 2 gun gecktm.acaba hmlemym ddm.ama imkansizdi cunku yumurtlma zamanmda brlkte olmamstk ble ihtimal ble vermemstm.ve test yptm poztf.kan testi yptrdm hmn 267.. tbi soktayiz .megerse adetime az bi zmn kala yumurtlamisim ve gec dollenme olmus.hala saka gbi.okadar agir ilac agri kesici kullandm oysa suan 5 hfta 1 gunluk ve ben hla inanamyrm.cok mtluyum insaalh bu bebegimi tutabilirim kollarimda...p.tesi gnu keseyi gormeye gdecegiz hayirlisyla.Allah isteyen hrkese versn insallah....

Son düzenleme:
valla canım ben kımyasal dusuk yaptım doktorum bana korun falan da demedı devam edebılırsınızz ama 3 ay oldu hala bı tık yok bızde :KK43:

Mrb. 1 yıllık evliyim. Mayis ayına kadar korunuyorduk ve ilkinde yani mayısta hamile kaldım. Haziranın 10 unda 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim hemen ilkinde hamile olduğumu öğrenince çok ama çok mutlu oldum hemen olabileceğini hic düşünmemiştim etrafımdao kadar çok hemen olmayabilir diyen insan vardı ki çünkü boşver artik korunma diyorlardı ilk Dr uma gittim ultrasondan su an göremeyiz bebisini ama evet hamilesin dedi tahlil istedi herseyim nnormaldi iki hafta sonra yani 7.haftada beni çağırdı kalp atışlarını duymamız için o günü o kadar sabırsızlıkla bekliyordum ki o ana kadar ben hamile miyim farkında değilim ne zaman kalp atışıni duyarsam evet ben HAMİLEYİM ! Diyecektim hep öyle hissediyordum. Ben garanti olsun özel Dr du bi hafta daha geç gittim sabrettim kalp atışı kesin duyulsun istedim 8.haftmda gittim herşey o kadar güzeldi ki aklımdan hic kotu birşey geçmiyordu Drbbaktı sesi alamadık :KK43: alttan muayene etmem lazim dedi ;( çok zordu benim için hatirladikca hala kkötü oluyorum yine duyulmadı bebegimin kalp atislari. Uç Dr a daha gittim o gün hepsi ayni şeyi söyledi ve kürtaj olmak zorunda kaldım çok ama çok aci çektim psikolojikman tamamen coktum isten çıktım falan vs :KK43: Dr 3 ay korunmami söyledi ben iki kez adet gördükten sonra istedim yani su sıra. Temmuzda kürtaj oldum su an ekim eylül de korunmadim adetime 10 gün var su an ama dun kan testi yaptırdım BETa HCG 6.1 çıktı normali 0-5 arasiymis hemşire çok ama çok yeni ama gebesin gozunaydin dedi :KK66: Dr um hemsire kadar garantilemedi ama 10 gün sonra yine bakalım dedi çok yeni birşeyggörünüyor dedi çok ama cçokmutluyum ama bi yandan da korkuyorumya yine bibirşey olursa diye bi kez kaldiramamaktn korkuyorum ;( allahım yardım etsin sağlıkla bebislerimizi kucağımiza almayı nasip etsin amin.

Son düzenleme:
Yine ben :KK66: sabah tekrar kan değerine baktirdim bi hafta önce 6.1 çıkmıştı bgn ise 488 çıktı :KK66: kesin olarak hamileyim :KK66:)) keseyi görmek için haftaya gitmeyi düşünüyorum çünkü daha adet tarihim bile gelmedi 3 gün var buna rağmen idrarda da kanda da pozitif çıktı :)))) Allahım bu sefer kalbinin atışlarını duymayı nasip et melegimin yalvarıyorum :KK43:

Tebrikler gözünüz aydın canım.Benimde 16 eylülde düşük oldu 6 haftalikdi kanamayla düştü kurtaj yok Dr Korun dedi ben dinlemedi m 22 gün sonra adetim geldi senin de bu kadar kısa mi sürdü adetinin gelmesi ayrıca bu kdar kısa zamanda beta değeri sifirlanmadigi için de hamile kalmamış olabilir miyim ki gerçi hiç baktirmadim değerlere.
Yine ben :KK66: sabah tekrar kan değerine baktirdim bi hafta önce 6.1 çıkmıştı bgn ise 488 çıktı :KK66: kesin olarak hamileyim :KK66:)) keseyi görmek için haftaya gitmeyi düşünüyorum çünkü daha adet tarihim bile gelmedi 3 gün var buna rağmen idrarda da kanda da pozitif çıktı :)))) Allahım bu sefer kalbinin atışlarını duymayı nasip et melegimin yalvarıyorum :KK43:

[QUOTEcanım...engeziparki, post: 37227954, member: 540395"]Tebrikler gözünüz aydın canım.Benimde 16 eylülde düşük oldu 6 haftalikdi kanamayla düştü kurtaj yok Dr Korun dedi ben dinlemedi m 22 gün sonra adetim geldi senin de bu kadar kısa mi sürdü adetinin gelmesi ayrıca bu kdar kısa zamanda beta değeri sifirlanmadigi için de hamile kalmamış olabilir miyim ki gerçi hiç baktirmadim değerlere.[/QUOTE]

Saol canim.. Ben temmuz 16da kürtaj oldum Dr 3 ay korun dedi. Temmuzda kürtaj oldum ağustos 12 de adet oldum en son da mayis 12 de adet olmuştum tam gününde oldum yani çok enteresan ama :KK66:) kaldığı yerden devam etti sanki tam gününde :KK66: iki ay korundum iki kete hasta oldum yani üçüncüyü beklemedim daha hemen de hamile kaldım yine bakalım suan 4 hhaftalık gibi birşey. Beta degerim kürtaj olmadan önce 8 9 .haftada 20000 deydi kürtaj dan sonra iki kere olcturdum düşmüştübi ay iiçinde sifirlaniyor bence kürtaj dan sonra en azından bir iki ay bekle topla kendini yine de sen bilirsin cnm allahım vida yasatmasin :KK43:

Slm kızlar benide bilgilendirirseniz sevinirim ben 5 eylülde ilk bebeğimi dşürdüm 12 ekimde adetlendim 19 ekimde bitti ve korunmayı braktm 26 ekimde tekrar bi adet gördüm acaba 19 ekimle 26 ekim arasında hamile kalmş olablr miyim

Slm kızlar benide bilgilendirirseniz sevinirim ben 5 eylülde ilk bebeğimi dşürdüm 12 ekimde adetlendim 19 ekimde bitti ve korunmayı braktm 26 ekimde tekrar bi adet gördüm acaba 19 ekimle 26 ekim arasında hamile kalmş olablr miyim
Aynı ay içinde iki kez mi adet oldun cnm bence hemen düşünme iki ay bekle yeni gebelik için rahim kendini toplasin dr lar 3 ay bekle diyor ama ben 2 kez adetten sonra korunmayı biraktim hamile kaldım ve şimdi çok sukur ki 18 aylik bir bebeğim var allahım size de nasip etsin

Ekim ayında düşük yaptım doktor korunmama gerek olmadığını söyledi bin şükür su anda hamileyim

Bende ilk dusugumden sonra 3ay bekledim doktor korun dedi sonra tekrar hamile kaldım 5 haftalikken kendiliğinden düştü hemen diğer ay beklemeden hamile kaldım 3 . Bebeğe 6 haftalikken kalp atışı vardı 8 haftaya doğru kalbi durdu 8 haftalikken aldirdim 3 gün sonra tam 4 ay olacak kürtaj olali suan hamile değilim ve stres yapıyorum artık normalde istediğim zaman hamile kalabiliyordum geçtiğimiz ay aşırı stresim vardı bazı durumlardan dolayı ve 2 gün erken adet oldum ama adetimin ilk günü normalden daha farklı olarak yoğun pıhtı geldi belkide doktora gitseydim düşük yaptın diyecekti bilmiyorum hayırlısı olsun insaallah

Doktorum bana düşükten sonra 2 adet beklenmesi gerektiğini söylemişti. Kendini hazır hissetmen halinde ilk adetten sonra da çalışmalara başlayabilirsiniz demişti. Psikolojik olarak kafanın rahat olması önemliymiş. Biz biraz bilinçli biraz bilinçsiz ilk adetimden sonra korunmadık ve hamile kaldım. Şu an 7. Haftadayım şimdilik iyi ilerliyo ama ne olursa olsun her aşamada risk var tabi.

Düşükten hemen sonra kalınan hamilelikler bebekler sağlıklı olabiliyor mu acaba insan korkuyor ayni duyguları yaşamaktan

düşükten sonra çok çabuk hamile kalınıyor bu yüzden rahmin hormonların toparlanması için 3 ay süre verilebiliyor. ben 1 ay sonra hamile kalmıştım

Doktorum bana düşükten sonra 2 adet beklenmesi gerektiğini söylemişti. Kendini hazır hissetmen halinde ilk adetten sonra da çalışmalara başlayabilirsiniz demişti. Psikolojik olarak kafanın rahat olması önemliymiş. Biz biraz bilinçli biraz bilinçsiz ilk adetimden sonra korunmadık ve hamile kaldım. Şu an 7. Haftadayım şimdilik iyi ilerliyo ama ne olursa olsun her aşamada risk var tabi.
Merhaba bende merak ettim tekrar hemen hamile kaldınız mı korunmayı bıraktıktan sonra. Bende dusuk yaptım doktor en az uc ay korunun yazmıs ama bendr ılk adetten sonra beklemek ıstemıyorum zaten ılkını 1.5 yıldan fazla bekledık bu acıyı unutturacak sevınc ıstıyorum psıkolojık olarak hazırım ınsallah fızıksel olarakta hazırımdır.

Merhaba bende merak ettim tekrar hemen hamile kaldınız mı korunmayı bıraktıktan sonra. Bende dusuk yaptım doktor en az uc ay korunun yazmıs ama bendr ılk adetten sonra beklemek ıstemıyorum zaten ılkını 1.5 yıldan fazla bekledık bu acıyı unutturacak sevınc ıstıyorum psıkolojık olarak hazırım ınsallah fızıksel olarakta hazırımdır.
Evet kürtajdan sonra 1 kez adet oldum. Adetten sonra da korunmadık.. 20. Haftadayım en kısa zamanda kalbinden geçtiği şekilde hamile kalırsın inşallah sağlıklıca..kaç haftalıkken düşik yaptın? Bazen ileriki haftalardaki düşüklerde korunöa süresini uzatıyolar doktorlar

X