Yasmini bıraktıktan sonra hamile kalanlar var mı

inşallah canım dediğin gibi olur ve bende hamile kalırım...

bengüsu canım sen ne zamandır bekliyosun??1 seneyi geçmeyince korkma,bak burda herkes bekliyo,hayırlı haberleri buradan verelim birbirimize....

ben yeni evliyken hamile kalıp düşük yaptım ve hap kullanmaya başladım. 2 ay kullandıktan sonra 6 ay kadar hamile kalmadım. oğlumdan sonra da yasmin kullandım başağrısı yaptığı için bıraktım. 7 sene sonra hamile kaldım. ama biz korunuyorduk

bengüsu canım sen ne zamandır bekliyosun??1 seneyi geçmeyince korkma,bak burda herkes bekliyo,hayırlı haberleri buradan verelim birbirimize....

7 ay olacak canım nerdeyse,bu hafta sonu doktora gidiyorum ,bakalım hayırlısı olur inşallah hayırlı haberleri buradan veririm...

senin için hayırlısı olur inşallah.Senin ilk çocuğunmu kaç sene kullandın hap?

benim arkadaslarımda d.kont hapı kullandılar ve hamile kaldılar sakın kısırlık yapıyor diyenlere kulak asma cünki gözümün önünde iki arkadasım birisi yasmin kullanıyordu ve hamile kaldı bıraktığı ay hatta :))) diğeri daha uzun süre ilac kullanmıstı oda 4 ay falan sonra hamile kaldı bence panik yapma.

Bencede..Daha önemlisi psikolojik rahat bırakmakmış kendini.Çok pipiriklendiğin zamanda etkiliyomuş.Birde follik asit kullanımı önemliymiş hamilelikten önce.Birde kansızlık varsa o da çok etkiliyo...

ilk zamanlar kafaya takıyordum şimdi takmıyorum,ben gerekli kontrol ve tedavilerimi yaptırayım gerisi Allah'a kalmış,her şeyin hayırlısı olsun,kafamı artık başka şeylerle meşgul ediyorum,iyi ki çalışıyorum yoksa daha zor olurdu benim için,inş bir gün olacak...

kızlar bende bu ay yasmin kullanmaya başlıcam doktorum verdi ama doğrusu kullanmak istemiyorum haplar bünyeme iyi gelmiyo devamlı kanamam oluyo doktor bişii yok dedi ama kan kaybından halsiz kalıyorum takvim yöntemi nasıl oluyo ve iyi mi bilen varsa yardım lütfen

canım bende aynı senin durumundayım benim teyzem 1 ay kullanmadı ve o dönemde ufak bir aksaklıktan hamile kaldı, ayrıca arkadaşım 2 sene kullandıktan son bıraktı 1 ay sonra hamile kaldı ama bünyeden bünyeye de değişiyor bence moralini bozma ve kendine sıkıntı yapma

kızlar ben yasmini bıraktıktan sonra ilk ay adetimi gördüm sonra 2 ay boyunca ilaçla adet gördüm bu haplar varya dengemi alt üst etti şimdide farlutal kullanıyorum 1 ay korunmadık zort farlutalle adet gördüm 10 gün sonra 2. kür farlutala başlayıp aralıkta doktora gitçem heralde klomen vercek ya nedir biz kadınların bu çektiğiii Allah kolaylık verswin hepimize....

hayatım olur tabiki niye olmasın bunu ilaca baglama bence veren ALLAH nezaman münasip görürse ozaman verir yaratalım bakalım bir yerini yapabiliyomuyuz senin okaderinde varsa ama erken ama gec mutlaka olur ALLAH tan hayırlısını iste bitanem ve acele etme herşeyde vardır bir hayır

canım benim bende farlutali çok kullandım halada kullanıyorum adet görmedigim zamanlarda yasminide kullandım 2 sene çok kilo aldırdı bana ve halada verebilmiş degilim son gittigimdede diana 35 verebilirim çünki hiç bir şeyin yok hormaonlarda tertemiz sorun yok sadece yumurtalıkların tembelliginden adet görülmüyomuş ondan bu söktürücü ilaçlar bakalım nezamana kadar kullancaz ALLAH hepimize yardım etsin amin

Farlutal düzenliyicimi sanki hatırlıyorum bende diana 35 içtim.Hepsi kilo aldırıyor aslında kilo değil ödem yapıyor.

merhabalar bende böyle bir konu açıcaktım ama sen açmışsın bende buraya yazıyım dedim pko luyum ilaç kullanmadan adet göremiyorum kistleri eritmek için yasmin verdi doktor 1 ay kullandım hap bitti 7 günlük aradayım şimdi ama karar verdim bir daha kullanmıcam ve hamilelik istiyorum hemde bir an önce çünkü çok korkuyorum hamile kalamamaktan yumurtlama takvimine göre ilişki düşünüyorum ama size birşey sorucam şimdi ikinci kutuya başlamıcam acaba hala etkilimidir haplar şimdi hamile kalma ihtimalim varmıdır???????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…