Saç Kesim Şekilleri Yasminb'nin Deneyimleri , Resimli paylaşımları ve saç şekillendirme ile ilgili herşey

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

YasminB

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2010
685
5
96
Çanakkale
Bu konu inşallah tutarsa saç bakımını , saç şekillendirmeyi , kullandığım ürünleri.
Ürün yorumlarımı paylaşacağım .
Güzel şeyler yapacağım diye düşünüyorum . Hayırlısı hadi bir kaç tanıtımla başlayalım..

Hayirli olsun canim.
Çoook teşekkür ederim canımm

Maşalarımla başlamak istiyorum.

Hadi bakalım.
elimde benim kullandığım üç maşam var. Resimler için kusura bakmayın. Gribim ve ellerim titredi biraz sanırım.

Philips SalonCurl Essential
Kadran çapı : 15 mm
Sıcaklık : 175 °C
Kullanıma hazır gösterge noktası : Nokta, uygulama sıcaklığında renk değiştirir
Isıtıcı tipi : PTC seramik ısıtıcı
Soğuk uç : Güvenli kullanım için
Dönebilen kablo : Sorunsuz kullanım için

Yorumum: Benim saçlaırm çok hassas olduğu için çok kullanamadım açıkçası. Çünki çelik. İlk maşam olmasının acemiliği var alırken . Ama kardeşimin saçlarında iyi tepki gösterdi . Saçlarının sağlamlığına güvenmeyen yanaşmasın derim yinede

Piyasa fiyatı 50 tl ile 30 tl arasında değişiyor .

Sırada ikinci maşam var .

Babyliss 2325e nano teknoloji titanyum seramikli saç maşası .

25 mm
sıcaklık olarak (120 - 180 c)
Döner kablo .

Benim Yorumum:Herkes düşünmeden alabilir bence. Ben severek kullanıyorum . Saçı yakmıyor asla. Ancak 25 mm olduğu için açılıyor .

Piyasa fiyatına gelirsek 50 tl ile 90 tl arasında .

Son düzenleme:
Veee son olarak hiç kötü bir yorumunu duyup görmediğim bir maşa var .

Remington cı 76 saç maşası .

Özellikleri
180 dereceye kadar ısınma
Sık bukleler için 19mm maşa
Üçlü koruma sağlayan Seramik, Tourmaline + Teflon® kaplı plakalar:
Eşit ısı dağılımı
Kaygan - saç kremleri, jöle..vs yapışmaz
Elektriklenmeyi önler
Tüm saç tipleri için değişken ısı kontrolü
Hızlı ısınma - 60 saniyede kullanıma hazır
On/off düğmesi
Kullanıma hazır ışığı
1 saat sonra otomatik emniyet kapama
Isı koruma standı
Güvenli kullanım için soğuk uçlar
Otomatik evrensel voltaj 120 - 240V
1.8 metre kıvrılmaz kablo
Isı korumalı kılıf

Yorumum:Henüz bende kullanmadım ama çok iyi hissediyorum bu maşayla ilgili . Yapacağım bu maşayla saçımı koyacağım buraya . hehe xD

Piyasa fiyatına gelince 70 tl ile 100 tl aralarında .
Ben büyük bir şans ile 65 tlyle aldım .

vay be biz 1 tane almadık emin olamadığımızdan sen hepsini alıp deniosun sanırım

Son düzenleme:
Sıra düzleştiricilerde
İlki benim göz bebeğim Remington sleek & curl s6500

Gelişmiş seramik kaplama:

- 2x daha yumuşak kayan plakalar( Standart seramik plakalara göre)

- 3x daha uzun ömürlü ( Standart seramik plakalara göre)

Dijital gösterge 150ºC-230ºC

Lcd kilidi ve Turbo ısınma

Hızlı şekillendirme için 15 saniyede ısınma

110mm ekstra uzun, esnek plaklar

Plaka kilidi

60 dakika sonra otomatik kapanma

Dönebilen kablo

Saklama çantası

Yorumum:Benim 3 gün bozulmayan düz saçlarımı borçlu olduğum saç sündürtücüm .. Kim istiyorsa alsın . Pişman olmazsınız ..

Piyasa fiyatı : 90 tl ile 140 tl arası

Braun satin hair 7 iyonik saç düzleştirici

İyon teknolojili .
150 den 5er kademe artarak 200 dereceye varıyor .
Seramik kaplamalı .

yorumum:Saçlarınız işlem gördükten sonra müthiş derecede parlıyor . Ancak düzlüğü hiç kalıcı olmuyor sağa sola dönüyor saçlar ... İlk tercihiniz olmasın derim.

Piyasa fiyatı : 90 tl ile 150 tl arası .

iyimiş bitane de bana al bari

Ahaha xD benimki bir acayip bir istek oluyor .
Nasıl anlatsam giymemden yememden kesiyorum alıyorum Taksit filan halloluyor bir şekilde .
Hem karar veremiyorum demiştin , sen ve herkes daha rahat karar verebilsin diye paylaşım yapıyorum

Bende de remington düzleştiricinden ve babyliss maşanın 19 mm olanından var da neden özellikle düzleştiriciden iki taneye ihtiyaç duydun ? Ben remingtondan gayet güzel sonuç alıyorum ?

Malesef benim ilk tercihim Braun Satin Hair oldu ve çok pişmanım Aynen dediğin gibi birkaç kere düzleştirdim ama saçım düz olarak ancak yarım saat dayanabildi.
Satan adam sanırım bizi kazıkladı ve öylesine övdü ki düzleştiriciyi, araştırmadan, sormadan aldım. Hemde 170 TL'ye ! Görmek bile istemiyorum o düzleştiriciyi elimde kaldı zaten. Bir yere satsam alırlar mı ki bildiğiniz yer var mı? Fazla da kullanmadım zaten 3-4 kere.

Evet bendede var braun satin hair.İyon teknolojisi falan diyor ama aksine benim saçlarım kabarıyor bozuluyor uçları kıvrılıyor dayanmıyor yani..Arkadaşlarımın düzleştiricisiyle yapıyorum fiyatı daha düşük olmasına rağmen baya kalıcı ve dümdüz oluyor.Ben mi bilemedim düzleştirmesini anlamadım.

Bende de remington düzleştiricinden ve babyliss maşanın 19 mm olanından var da neden özellikle düzleştiriciden iki taneye ihtiyaç duydun ? Ben remingtondan gayet güzel sonuç alıyorum ?

İhtiyaç duydum şöyle.
Braun un verdiği sonuçtan memnun değildim :)

Bazen öyle bir şey oluyıor ki canım adam sana markayı satıyor .. .
Remingtona geçmeni öneririm .. Ben öyle huzura erdim.

dediğim gibi yine aynı şey , Türrkiye'de ne yazıkki ürün değil marka satılıyor ..
Pahalı olan güzeldir anlayışı var ..
Değiştirebiliyorsanız değiştirmenizi öneririm .

yasmin bence cok güzel bir konu açmışsın ama hai nerde devamı acıkcası benim için şimdiden cok faydalı oldu kesinlikle remington düzleştirici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…