Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çoook teşekkür ederim canımmHayirli olsun canim.
babyliss güzele benzio
vay be biz 1 tane almadık emin olamadığımızdan sen hepsini alıp deniosun sanırım
Evet babyliss oldukça güzeldir.
Gönül rahatlığıyla alıp kullanılabilecek bir ürün.
Ben seviyorum almayı böyle ürünleri neden bilmiyorum xD .
iyimiş bitane de bana al bari
Malesef benim ilk tercihim Braun Satin Hair oldu ve çok pişmanım Aynen dediğin gibi birkaç kere düzleştirdim ama saçım düz olarak ancak yarım saat dayanabildi.
Satan adam sanırım bizi kazıkladı ve öylesine övdü ki düzleştiriciyi, araştırmadan, sormadan aldım. Hemde 170 TL'ye ! Görmek bile istemiyorum o düzleştiriciyi elimde kaldı zaten. Bir yere satsam alırlar mı ki bildiğiniz yer var mı? Fazla da kullanmadım zaten 3-4 kere.
Bende de remington düzleştiricinden ve babyliss maşanın 19 mm olanından var da neden özellikle düzleştiriciden iki taneye ihtiyaç duydun ? Ben remingtondan gayet güzel sonuç alıyorum ?
Bazen öyle bir şey oluyıor ki canım adam sana markayı satıyor .. .Malesef benim ilk tercihim Braun Satin Hair oldu ve çok pişmanım Aynen dediğin gibi birkaç kere düzleştirdim ama saçım düz olarak ancak yarım saat dayanabildi.
Satan adam sanırım bizi kazıkladı ve öylesine övdü ki düzleştiriciyi, araştırmadan, sormadan aldım. Hemde 170 TL'ye ! Görmek bile istemiyorum o düzleştiriciyi elimde kaldı zaten. Bir yere satsam alırlar mı ki bildiğiniz yer var mı? Fazla da kullanmadım zaten 3-4 kere.
Evet bendede var braun satin hair.İyon teknolojisi falan diyor ama aksine benim saçlarım kabarıyor bozuluyor uçları kıvrılıyor dayanmıyor yani..Arkadaşlarımın düzleştiricisiyle yapıyorum fiyatı daha düşük olmasına rağmen baya kalıcı ve dümdüz oluyor.Ben mi bilemedim düzleştirmesini anlamadım.