Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ist 1982 ilgin için teşekkür ederima.s.
ben de sanki hamile gibiyim valla her gün mide bulantısı ,hafif karın ağrısı..
drdan randevu alıcam bugün bakalım ne dicek,yani kistler fln olmasa ha
yatta kullanmam zatensenağlama
bana sordu ben de yasmin kullanırken yaşadıklarımı paylaştım ...ama dikkat ettiysen kişiden kişye değişir diye belirttim ...tabii ki o kendi karar verecek ki zaten doktor tavsiyesi ile kullanıyor...tekrar ifade ediyorum ben kendi yaşadıklarımı paylaştımmmmlmaz:
Canım aslında sen beni yanlış anladın galiba ben şahsa hitap etmedim ki .. herkeste farklı oluyor diye bende belirttim dikkat ettiysen eğer... bende yarattığı olumsulukları yazdım ama franbuaz nikli arkadaşa da yaramış hamile bile kalmış bünyeden bünyeye tabikide değişiyor yanlış anlaşıldıysan özür dilerim:umursamaz: herkesin fikri kendine...
kafanda ki sorulara uzman birinden cevap alıp rahatlamış olmana sevindim ...çok geçmiş olsun...kaydirigubbakcemile2bgn dra gittim ama bana yasmin veren dra değil de ablamın drna
bana yasmini sevmediğini,hastalarına artık önermediğini çok bilinen bir ilaç olduğu için herkesin ilk onu kullandığını ama anladığı kadarıyla bana uymadığını söyledi.şimdi ilacı bırakacakmışım,3-4 gün içinde kanamam olacakmış ve o kanamanın 4. gününde ginera adlı hapa başlayacakmışm.
bu arada yasmin yumurtalıklarımdaki ağrıyı,karnımdaki şişkinliği,mide bulantısını fln hep o yapıyormuş.üstelik akıntı da yaptı.
neyse bu arada polikistik deilmişim ama yumurtalarım hafif kistliymiş,bu dr da onayladı ama bu ilerde sorun yaratmaz zaten tedavisi de doğum kontrol hapıdır dedizemuszemus
yardım eden,fikir belirten herkesee çoook teşekkür ederim umarım ginera bana iyi geliropuyorumnanaktan
öncelikle herkese merhaba. sitede yeniyim.
bir şey sormak istiyorum doğum kontrol hapı hakkında. daha önce hiç kullanmadım ben. kullanmamış olduğum halde güvenirliği konusunda pek şüphem yok, çok araştırdım çünkü ama kafama takılan bir konu var. onu hiçbir yerde bulamadım. forumda varsa gözümden kaçmışsa mazur görün.
hapı düzenli olarak kullandığımız takdirde, erkek arkadaşım içime boşaldığında (kaba bir tabir olduysa özür dilerim) gebelik yaşamam değil mi? hiç kullanmadığım için emin olamadım.
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
cnm yasmin yumurtlamayı engelliyor,bu yüzden adetler çok büyük çogunlukta agrısız geçiyor ama bazı kişilerde öyle olmuyormuş.neyse ben dogum kontrol hapı hikayesini kapadım artık.başka tedaviler araştırıyorum bir de ayda 10-15 gün progesteron alarak adet düzenleme olayı varmış belki iyi gelir:çok üzgünüm:Yasmin adet ağrılarını gidermez,sadece adeti düzenlemeye ve korunmaya yardımcı olur.Ağrıların sebebi rahimdeki yapışıklıklardan olabilir:sm_confused:
cnm yasmin yumurtlamayı engelliyor,bu yüzden adetler çok büyük çogunlukta agrısız geçiyor ama bazı kişilerde öyle olmuyormuş.neyse ben dogum kontrol hapı hikayesini kapadım artık.başka tedaviler araştırıyorum bir de ayda 10-15 gün progesteron alarak adet düzenleme olayı varmış belki iyi gelir:çok üzgünüm: