- Konu Sahibi happygreen
-
Bende 18 aydir kullaniyorum, biraktiktan sonra hemen hamile kalabilicekmiyim merak ediyorum acikcasi, 2010 ekim ayinda birakmak istiyorum kismetsee.. ins. cok beklemden istedigimiz zamanda olur bebislerimizz..
sizinde yorumlarinizi bekliyorum.. yasim 24 buaradaa...
bende bıraktıkdan 2-3 ay sonra hamile kalırım diye düşünmüştüm ..
ama 9 aydır yok bişey . bu ay umutluyum bakalım ...
her bünyede değişiyor 2 sene kullanıp 1-2 ay da hamile kalanlarda var .
daha az kullanıp çok bekliyenlerde benm gibi mafoldumben
bebk sahibi olanları,hamileleri canı gönülden tebrik ediyorum..Allah mutluluklarını daim etsin inşallah..
ben yaklaşık 2 yıldır evliyim..8 ay yasmin kullandım, sonra 3-4 ay eşim korundu..neredeyse 1 yıldır da korunmuyoruz ama sonuç ... :1no2: malesef hamile kalamıyorum..bu aydan birazcık umutluyum ama bakalım artık ne olacak..
evett benide korkutan gec olmasi, yeni evlendigimizde aman hamile kalmayalim diyoruz,sonra istedigimiz zamanda hemen hamile kalicakmisiz gibi geliyo amaa keske oyle olsa..
aslinda seninde suanda cok olmamis, 1 yil korunmasiz bisey olmuyosa sonra doktora gitmen gerekiyor, ins. bu ayy hamile kalirsin cnmm..:Saruboceq:
evet aynen ben 1 - 15 yıl olmasın diyordum . 1,5 yıl oldu evleneli..
inşallah bu ay gelir adet günüm bugun ama gelmedi.. bu ay gelir bebişim inşallh yarında olmazsam pazartesi test yapıcam inşallah çift çizgiyi görürüm okadar çok istiyorum kii.
tek dileğim buuu :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
YARENn pazartesi tes yapicam demistin, sonuc ne oldu cnmm merak ettim?
bu sabah test yaptım cnm negatif. ama daha adet olmadım . çok moralim bozuk mafoldumben
ben de 1 sene kullandım 3 ay önce bıraktım ama en az 3 ay başka yolla korunmak gerektiğinden 3 aydır başka yolla korunuyorum bırakırsam hemen hamile kalırmıyım bilmiyorum ama hayırlısı artık ALLAH ne zaman nasip ederse ozaman inş.
ben de 1 sene kullandım 3 ay önce bıraktım ama en az 3 ay başka yolla korunmak gerektiğinden 3 aydır başka yolla korunuyorum bırakırsam hemen hamile kalırmıyım bilmiyorum ama hayırlısı artık ALLAH ne zaman nasip ederse ozaman inş.
Temmuz 2009 da yasmini bıraktım. Daha hamile kalamadım.
Yumurtalıklarım temizmiş.Hamilelik öncesi yapılması gereken testler yapıldı sorun yok. 3-4 ay daha bekleyip tekrar doktora gidicem.
Oooo herkes burdaa. :)
kalpagrisi evet yasmin hamileligi engellemiyo fakat bunyeye gore degisiyo ilaci vucuttan atmak, ve yumurtlamanin eski duzeye gelmesii..
Ins. sevinclerimizi paylarisizz kizlarr, sizler ilaclarinizi biraktiginiz icinn onumuzdeki ay haberinizi alirim ins. benimde ekimden sonra ilaci biraktiktan sonraa :) bir an once ekim gelsin ne olacagini cok merak ediyorumm..
Iste bende ilac kullaniyorum ve uzun bir sure olmamasindan korkuyorum.. senin ilacinin adi neydi cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?