yasmin kullanıp bıraktıktan sonra hamile kalanlar buraya lütfen

bende bıraktıkdan 2-3 ay sonra hamile kalırım diye düşünmüştüm ..
ama 9 aydır yok bişey . bu ay umutluyum bakalım ...
her bünyede değişiyor 2 sene kullanıp 1-2 ay da hamile kalanlarda var .
daha az kullanıp çok bekliyenlerde benm gibi mafoldumben

evett benide korkutan gec olmasi, yeni evlendigimizde aman hamile kalmayalim diyoruz,sonra istedigimiz zamanda hemen hamile kalicakmisiz gibi geliyo amaa keske oyle olsa..
aslinda seninde suanda cok olmamis, 1 yil korunmasiz bisey olmuyosa sonra doktora gitmen gerekiyor, ins. bu ayy hamile kalirsin cnmm..:Saruboceq:

dedigin gibi bunyeden bunyeyede degisiyor, yakinimda bi arkadasim oda yasmin kullaniyordu, hapi birakti,4. gunu hastalandi , 8. gun hapi icmesi gerekiyordu fakat birakmaya karar verdi, ve hastaligi bittikten tam10 gun sonra hamile kaldii... isteyen herkese boyle kolay hamilelikler verir ins. allahh yaa, kimse gozu yollarda kalmasinn..

benim daha ilaci birakmama 9 ay var ama simdiden gozum korkmaya basladii..:sinifsinif:

Slm burcin,

gonlune gore olur hersey ins. en kisa zamanda bebegine kavusursun ...
bende bayadir takip ediyordum bu siteyi fakat yeni uye oldum,
bende yasmin kullaniyorum ve daha birakmadim , birakinca gorucez bakalimm bizde cok beklicekmiyizz, yoksa hemen olucakmieyvahedigeldismile
Ama isteyen herkes hemen cocuk sahibi olurr ins.. :Saruboceq:

evet aynen ben 1 - 15 yıl olmasın diyordum . 1,5 yıl oldu evleneli..
inşallah bu ay gelir adet günüm bugun ama gelmedi.. bu ay gelir bebişim inşallh yarında olmazsam pazartesi test yapıcam inşallah çift çizgiyi görürüm okadar çok istiyorum kii.
tek dileğim buuu :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

YARENn pazartesi tes yapicam demistin, sonuc ne oldu cnmm merak ettim?

bu sabah test yaptım cnm negatif. ama daha adet olmadım . çok moralim bozuk mafoldumben

Olsun cnm hayirli zaman ne zamansa o kendiliginden gelir zaten sen canini sIKma, moralini yuksek tut.. madem negatif bu ayi gozden cikardin , rahat ol ki bir an once gelsin ve bitsin, bi sonraki ay icin umudun olsunn yerimseniben

ben de 1 sene kullandım 3 ay önce bıraktım ama en az 3 ay başka yolla korunmak gerektiğinden 3 aydır başka yolla korunuyorum bırakırsam hemen hamile kalırmıyım bilmiyorum ama hayırlısı artık ALLAH ne zaman nasip ederse ozaman inş.

Bende 18 ay oldu kullaniyorum, halada devam ediyorumm..kismetse ekim gibi birakmayi dusunuyorum, banada hemen olucakmis gibi geliyor ama keske hemen tutsaa :):) dedigin gibii kismetimizde ne zaman varsaa, hayirli zaman geldiginde olur ins..

Cnm sen hangi ilaci kullaniyodun isim verebilirmisin? birde kac yasindasin..

bugun bir arkadasimin daha hamile haberini aldim cok sevindim, ama boyle seyler duyunca hemen kendimi dusunuyorum acaba benimde kolay bi sekilde olucakmi diye.. suanda hamile olan arkadasim ilac kullanmiyodu cunku ve istedigi zaman hemen hamile kalabildii.. daha ilaci birakmadan bende kuskular basladii CADIARZU :kedi:

Temmuz 2009 da yasmini bıraktım. Daha hamile kalamadım.

Yumurtalıklarım temizmiş.Hamilelik öncesi yapılması gereken testler yapıldı sorun yok. 3-4 ay daha bekleyip tekrar doktora gidicem.

ben bıraktıkdan sonra korunmadım..
ben 3 ay değilde 1 ay korunmalı diye bılıyorum ama ben hıç korunmadım.
bazıları zaten hamıle kalmak ıcın bırakıyosun nıye koruncaksınkı dedıler bende hak verdım. ama hala yok bebıs ıyıke korunmamısımmboshayallersmile

Temmuz 2009 da yasmini bıraktım. Daha hamile kalamadım.

Yumurtalıklarım temizmiş.Hamilelik öncesi yapılması gereken testler yapıldı sorun yok. 3-4 ay daha bekleyip tekrar doktora gidicem.

Iste bende ilac kullaniyorum ve uzun bir sure olmamasindan korkuyorum.. senin ilacinin adi neydi cnm?

bende 3 yil boyunca yasmin kullandim, en az 4 farkli doktordan bilgi aldim hamileligi kesinlikle engellemedigini soyledi hepside ve bende buna inaniyorum suan 4 ay oldu birakali henuz bendede bisey yok insallah olunca hepinizle paylasirim sevincimi sizlerin, sevincinide paylasmak isterim tabiki Allah herkese hayirli bebisler nasip etsin..

Oooo herkes burdaa. :)
kalpagrisi evet yasmin hamileligi engellemiyo fakat bunyeye gore degisiyo ilaci vucuttan atmak, ve yumurtlamanin eski duzeye gelmesii..
Ins. sevinclerimizi paylarisizz kizlarr, sizler ilaclarinizi biraktiginiz icinn onumuzdeki ay haberinizi alirim ins. benimde ekimden sonra ilaci biraktiktan sonraa :) bir an once ekim gelsin ne olacagini cok merak ediyorumm..

dogru diyosun tabi her insana gore degisir umarim en kisa zamanda iyi haber verme sansim olur benimde

Iste bende ilac kullaniyorum ve uzun bir sure olmamasindan korkuyorum.. senin ilacinin adi neydi cnm?

En son Yasmin kullanıyordum. Ama benim 2002 doğumlu bir çocuğum var. Doğum sonrası 6 ay doğum kontrol hapı ,3 ay başka bir şekilde 3 ay daha başka bir şekilde korundum.

En son 3-5 ay kadar hap kullandım. Migrenimi tetiklemeye başlayınca hemde 2. bebeği yapmaya karar verince Yasmin'i Temmuz 2009 da bıraktım. Temmuzdan beri henüz bir sonuç alamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…