- Konu Sahibi happygreen
-
arkadasımda yasmın kullanıyodu bebek sahıbı olabılmek ıcın doktora gıttı bıkac ay denemelerıne ragmen olmadı bebişleri..hayırlısı olsun canım inş. gelecek ay müjdeli haberleri alırız yola devam :)
arkadasımda yasmın kullanıyodu bebek sahıbı olabılmek ıcın doktora gıttı bıkac ay denemelerıne ragmen olmadı bebişleri..
doktorda hamıle kalabılmek ıcın erkegın 48 saat bosalmamasını ılıskıden sonra yarım saat ayaklar havada yatılmasını wc ye yada ayaga kalkılmamasını soylemıstı denemıslerr ılk ayda tuttuu
bılgınıızeee =)
Slmmm:)
ben yenı katıldım aranıza herkese merhabalarrr..
benım bı sorum olcak bılgılendırırsenız sewınıırm 10 aydır ewlıyım esımde bende korunmuyoruz adetım duzensız oldugu ıcın doktora gıttım yasmın werdı bana 1 aydır yasmın kullandım suan ıkıncı paketıme basladım doktor bı paketten sonra ıcıme bosalmanın bı sakıncası olmadıgını soyledı bebek ıcın bıraz erken oldugunu dusunuyoruz.. ama ıcıme bosalmayıda cesaret edemıyorum napmalıyım =(
arkadaşlar ben bırakalı 18 ay oldu ama hala tık yok
yok canım dusunmuyoruz 10 aylık ewlıyım dahayerimsenibenbu dediklerini uygulucam canım bu ay ilk denemelerimiz olacak bakalım ..benim kuzenimde hap kullanıyodu ilk ay olmadı ikinci ay hamil kaldı şimdi 7haftalık hamile..sende hamişlik varmı düsünüyomusun hihoyyyt
yagmurcum ne kadar kullandın hapı?hadi yaa:1no2:doktora görünseydin belki bi sorun vardır tedavi felan görmen gerekebilir ihmal etme canım
goncagulcum slm..doktorlar hep dugunden 3 ay once werırler ya hapı daha ıkıncı paketıme yenı gectım o yuzden bıraz tereddut edıyorumslm canım yasmin kullanıyosan içine bosalmasında hiç bir korkun olmasın cok koruyucu bir hap bende 9aylık evliyim hep içime bosaldı bişi olmadı...simdi bebek istiyoruz hapı bıraktım bakalım bu ay neler olacak..
yagmur denızlıde jınekolog nuray aldemır war ona bı gorun ıstersen ıcınııı dısınıı limee limee kontrol edıyo ne war ne yok dıye ben ona gıdıyorum memnun kalırsınarkadaşlar ben bırakalı 18 ay oldu ama hala tık yok
canım senınn ılk kutudamı ıcıne bosalmaya basladı ?slm canım yasmin kullanıyosan içine bosalmasında hiç bir korkun olmasın cok koruyucu bir hap bende 9aylık evliyim hep içime bosaldı bişi olmadı...simdi bebek istiyoruz hapı bıraktım bakalım bu ay neler olacak..
fıkraa canım benım..bu ne şimdi
canım senınn ılk kutudamı ıcıne bosalmaya basladı ?
hımm..ben 24ume yenı gırdım daha ewet senın tam zamanın artık ınş. olurcanım bende 10 aylık evliyim yaşım 29 o yüzden zamanım geldi diye düsünüyorum hemde cok istiyorum gec kalmak istemiyorum inş. bu ay tutar:)evet ilk kutudan itibaren içime bosaldı 10 aydır böle ve bişi olmadı..benimki baska türlü sevmiyoda:)bi korkun olmasın ama hapı aynı saatlerde ve hergün almaya cok dikkat etmelisin bunları aksatırsan olacaklardan ben sorumlu değilim:):dance:
fıkraa canım benım..
okudum hosuma gıttııı sızlerlede paylasmak ıstedımm
Kotuu olmus galıbabenneyaptımki
azarladın sandımburcu özür dilerim canım tepkimi yanlış anlama yanlış yeremi yazdın acaba diye düşündüm bi an...gerginimde bu aralar kusura bakma... ama fıkran yüzümü güldürdü bilesin a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?