- 15 Ağustos 2008
- 17.392
- 58.818
- 798
- Konu Sahibi AnlatmayaGerekYok
-
Bende ayni sekilde canim. Cok rahat etmistim, hic bir síkíntí da yasamadim :)aynen guzelım benımde aynı sey basıma geldı ılaca hıc ara vermedim sıkıntısını da yaşamadım cok rahat gecırdım dugununumude balayımıda...
Arkadaslarin cevaplarina katiliyorum. Azicik kafasi karisabilir reglin'in baska da bir sey olmaz2 ay adet olamazsam o daha kötü yapmaz mı beni ? Şimdi pazar günü başlasam yine 21+7 yapsam sonra da balayı dönüşüne kadar hep içsem olur mu. Yani 1 sefer daha regl olurum ardından da balayı dönüşüne kdr hep içerim hap
Doktora sormadan kafanıza göre tarihi ileri geri almayın bence.
Tamamdır anladım çok teşekkür ederim ben ilk aydan 5. günde oldum belki zamanla düzene girer ilk defa böyle hap içiyorum. 3 ay sonra bıraktınız ya kanamada farklı bir şey oldu mu yani uzadı mı ağrılı mı geçti
canım ılacı bırakma balayından sonra bırak ve adet olursun zatenSevgili BDV'ciler... 2 ay sonra düğünüm var inşallah. Doktor bana Yasmin kullanmamı söyledi ben de kullandım ve 1 paketi bitirdim. Bugün 5. gün ve regl oldum. Şimdi problem şu: Eğer böyle devam ederse hesapladım düğün tarihimde regl oluyorumBalayına gidicez bırakın ilk geceyi benim derdim rahat rahat tatil yapmak ve o adet sancısını düğünümde çekmek istemiyorum. Hapı 8. gün değilde 5. gün yani bu akşam yeniden içmeye başlasam bir problem olur mu? Böyle olunca düğünümden 1 hafta önce regl oluyorum sorun kalmıyor. Diyelim içtim 5. gün hep mi 5. gün içeceğim yani 21 gün içip 5 gün mü bekleyeceğim hep, yoksa düğünden sonra 7 gün mü yapacağım. Umarım anlatabilmişimdir. Yardımlarınızı bekliyorum
Tamamdır anladım çok teşekkür ederim ben ilk aydan 5. günde oldum belki zamanla düzene girer ilk defa böyle hap içiyorum. 3 ay sonra bıraktınız ya kanamada farklı bir şey oldu mu yani uzadı mı ağrılı mı geçti
Evett tamamdır yani şimdi temmuzun sonlarına doğru yine adet olacağım o sorun değil ama sonrasında düğünüme geliyor diye 2 kutu bitireceğim ve 2 kutudan sonra 7 gün içinde olacak reglim. Korunmada bir problem olmaz dimi? Çünkü hapla korunacağız daha ilk aydan hamile kalmak istemiyorum
Bir de ben hapı hep gece 11 de içiyorum ama bazen 11.30a fln geliyor unutuyorum o sorun olur mu?
Neden bu konuyu doktorunuza sormuyorsunuz?
Ben hiç yan etkisini görmedim kullandığını hapa göre değişebilir bir arkadaşım yazz kulanıyordu 1 tableti zor bitirdi bacakları titriyoduBanada doktor hormon tedavisi icin dogum kontrol hapi verdi. Bende kullaninca cok sinir stres yapiyor. Bu normal mi?
Birde bazen unutuyordum icmeyi adet duzenim bozuldu.
Yok korunmada sorun olmaz. Aynı etkiyi gösterir yine. Yarım saatlik gecikmenin çok bişey yapacağını sanmıyorum ama unutmamak için telefondan alarm- hatırlatma vs. yapabilirsiniz. Tam saatinde almak daha iyi. Bide gün atlamamanız önemli tabi, unutursunuz falan sonra işinizi sağlama alın :)
Çalışıyorum doktora gidebilecek vaktim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?