Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar bende yeni evliyim. yasmin kullanıyorum ve halsizlik memelerimde hassasiyet ve agrı yaptı. başım cok agrıyorr. sizce bu normal mi??*
merhabalar
doktorum kis olduğunu söyledi ama ciddi bir durum değilmiş ve yasmin hapını verdi fakat ben doğum kontrol hapını kullanmak istemiyorum çünkü hamile kalmak istiyorum sizce ne yapmalıyım ve eğer hapı kullanırsam nasıl kullanacağım doktorum adetin 3 günü başlamamı söyledi fakat bu haplar hakkında hiçbir bilgim yok
evet sadece kis tedavisi için verdi ve 1 ay kullanacağım sadece ben peki bu kis tedavisi için soğan kuru duydum onun için ne diyorsunuz
teşekkürler verdiğiniz bilgiler için birşey daha sormak istiyorum doğum kontrol haplarını kullanıp bıraktıktan sonra ne kadar sürede hamile kalabiliriz?
bende hiçbir yan etkisi olmadıben artık bu kadar halsizlik ve bas ağrısına dayanamadım ve ilacı bıraktım((
evet sadece bir ay kullanacağım inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlı evlatlar versin peki hangi şehirdesiniz siz
Ankara eğer ankara olsaydınız bildiğiniz bir doktor tavsiyesi isteyecektim
yeni ağustosda 1 yıl olacak :)
İlk kutuda lekelenme yapıyor endişelenmene gerek yok canım 2. Kutuda geçer
bende hiçbir yan etkisi olmadı
kendimi su anda güç toplamaya başladım. gerçekten benim gibi etkilenenler varsa bıraksın ben 1 haftadır ölüyordum.. ilaç kimyasal bazı bünyede demekki ters etki yapıyr. adetim bitti ve 4. günün sonunda yatağa düştüm resmen ben. en iyisi erkek korunmalı