Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bi arkadaşım 1yıl kadar bi süre yasmin hapını kullandı bi süre hapı alamadı bi boşluk olmuş iki hafta kadar belki,bu sürede geri çekilme yönteemiyle korunmuş olmasına rağmen hamile kaldı ve şuan 1yaşında bebeği var :)
Selamlar arkadaşlar ben pcosluyum 15 gündür diaformin kullanıyorum ve kadın doğumcu bana diane35 verdi verirkende kilo aldırır dedi.. Ben zaten kiloluyum daha fazla almak istemiyorum Yasmin kullananların geneli çok memnun acaba bende Yasmin kullansam olur mu gece yatarken içsem.. Eczacıya sordum ikisinin arasında fark yok dedi. Ya valla ne yapsam yardım edin bir akıl verin lütfen şuan çantamda iki ilaçta var.... :97::97:
Edit : Ha birde bende ki ilaç BAYERİN ve Yasmin yazıyor üstnde.. Şimdi forumda kimisi Jasmin yazıyor kimisi Jasmine yazıyor acaba doğru ilacımı aldım ??
kızlaar merhaba;
benim ilk kutum bitti 15inde bugün 4.gün oldu fakat hala regl olamadım.. 8. günde hala regl olmazsam napıcam, ilaca devam mı edicem?
Selamlar arkadaşlar ben pcosluyum 15 gündür diaformin kullanıyorum ve kadın doğumcu bana diane35 verdi verirkende kilo aldırır dedi.. Ben zaten kiloluyum daha fazla almak istemiyorum Yasmin kullananların geneli çok memnun acaba bende Yasmin kullansam olur mu gece yatarken içsem.. Eczacıya sordum ikisinin arasında fark yok dedi. Ya valla ne yapsam yardım edin bir akıl verin lütfen şuan çantamda iki ilaçta var.... :97::97:
Edit : Ha birde bende ki ilaç BAYERİN ve Yasmin yazıyor üstnde.. Şimdi forumda kimisi Jasmin yazıyor kimisi Jasmine yazıyor acaba doğru ilacımı aldım ??
Hastaligin neydi ki cnmmm...yha yumoslari tembellestiroo ama sende olurmu blmmm...nie yasmin verdiki daha hafifini verseydi yha...agir bi rahatsizlk miio cnmmbende yasmin kullanıyorum ve 4 ay sonra evlenicem ama ilerde cocuk düşündüğüm zaman çoçuğum olurmu kimileri olmaz diyo ben uzun zamandır kullanıyorum hastalığımdan dolayı doktor vermişti
merhaba kzlarr... bu yasmin doğum kontrol hapını adetimin 1. gününde kullanmaya başlayacağım diyelim ki.. peki kullandıktan ne kadar sonra ilişkiye girebilirim? yani mesela hemen adetimin bitiminde mi yoksa bir kutu yasmin kullandıktan sonra mı? bu konuda ben mi bilgisizim anlamış değilim.. bu noktaya takılmış durumdayım.. :44: