iyi günler ben 1 ay oldu yasmin dogum kontrol hapini kullanali ve 7 günlük ara veriyorum suan ancak gcen hafta persembe günü yani 14 nisan son tableti aldim ikinci kutuya ne zaman baslmaliyim 7. günde mi yoksa 8. günde mi? yardim ederseniz sevinirim :)))
coook teskkür ediyorum sagolun biliglendirdiginiz icin ancak bugün doktora gittim daha kötü bir problemle karsilastim dogum kontrol hapindan dolayi cigerimde problem cikti ve de doktorum bunu dogum kontrol hapinin yaptigini söyledicok üzgünüm bu yüzden bu ayda kullanicam gidip tekrar kan testi yaptirip bakacagim acaba daha mi kötüye gitmis yoksa aynimi diye ona göre devam edecegim veya etmeyecegim cok tsk ediyorm tekrar sagolun...........
yasmin beni çok şişirdi balon gibiydim resmen göbek göğüs önden gidiyodu yüzüm falan şiştim 4 kilo aldım tek hoşuma giden yanı göğüslerimi büyütmüştü ne güzel azcık küççükte
7 gün ara diyorlar; ama ben adetimin 2. günü başlıyorum, bu da 7 gün olmuyor, ancak 5 gün filan olmuş oluyor. Yanlış mı yapıyorum?
Bir de dün acildeydim, hapımı ancak gece 2'de eve geldiğimde attım. Bir sorun olur mu?
Bu arada ben Myralon kullanıyorum. İlk birkaç ay Yasmin kullanmıştım, mahvetti beni.
sadece ilk kullanımda adetin ilk günü ya da ikinci günü almalısın. sonraki zamanlarda hep kutu bittiğinde 7 gün ara vermelisin. o kadarlık gecikme önemli değil, bir gün almayı tamamen unutursan diğer gün iki tane birden içmen gerekli canım..
Ben 9 aydır böyle kullanıyorum. Bir sorun olur mu? Bundan sonra nasıl kullanayım? Eczacılar bana hep böyle söyledi.
sadece ilk kullanımda adetin ilk günü ya da ikinci günü almalısın. sonraki zamanlarda hep kutu bittiğinde 7 gün ara vermelisin. o kadarlık gecikme önemli değil, bir gün almayı tamamen unutursan diğer gün iki tane birden içmen gerekli canım..
emilyyy ben fosur fosur sigara içiyorumm
işte bu çok yanlış canım hem sigara içip hem de dkh kullanmak...
bu yasmini her akşam 22:00 da içiyorum
bazen dışarda falan oluyorum unutuyorum yanıma almayı
1-2 saat oynatsak geç içsem
korunmayı düşürür mü