Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba aranıza yeni katılıyorum bende 9 haftalık düşük yaptım bebek ölmüş 1 hafta olmuş dedi dr um ve kürtajla alındı.3 ay sonra yeniden gebelik düşünebilirsin dedi ben 4 ay ara verdim bu ay yeniden hamile kalmak istiyorum ama yine içimde korku var ya buda düşerse diye ve cesaret edemiyorum.
Arkadaşlar bende aranızda yeni sayılırım. 2 aydır Yasmine kullanıyorum. Doktorum vermişti. İlk ay leke gibi 2 gün süren bir kanamam oldu. Ancak geçen perşembe 2. kutumu bitirdim ve halen adet görmedim. Evde yapılan testlerden 2 tane denedim negatif çıktıç Ama içim içim yemiyor da değil. Adet'i keser mi yasmine???? Yada evde yapılan gebelik testlerinde hatalı netice verir mi?
Yardımcı olursanız çok sevinirim.....
kafamçokkarıştı
Arkadaslar ben 7 yillik evliyim ve 7 yildir yasmin kullaniyorum diyebilirim. Sadece dogumdan sonra emzirme döneminde emzirmeye uygun haplar kullandim. Ben almanyada yasiyorum su an yasminin Yasminelle diye yeni bir versiyonu cikti Buda yasmin ama sadece adinda biraz degisiklik var. Doktorum bunu kullanmami tavsiye etti ve bende yasminden yasminelleye gectim. ayni hap fakat yasminelle dozaji düsürülmüs hali 1 yildir devam ediyorum ve bir problem yok. Bu hapin Türkiyeye gelip gelmedigini henüz bilmiyorum ama doktorunuza bir sorun isterseniz. Ayrica doktorumun söyledigine göre yasmin haplarinin vucuttan su atma gibi bir özelligide var.
Hosbuldum canim evet satisi yapiliyor yasminin , yasminellede ayni sirketin ilaci ve en az zarari olan haplardan birtanesi benim doktorum tavsiye ediyor.
yasminellede adını google da bulamadım her ne dense...inşallah türkiye de de çıkar.ben de normal yasmin i kullanıyorum.fakat ben de nefes darlığı yapıyor 2 aydan fazla kullannınca.bu yüzden bazen bırakıyorum ara veriyorum yani.