S
sabırlı
Ziyaretçi
- Konu Sahibi character
kimse cevap yazmıyacakmıııııııııııı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya birisi bana söylermi bu jasmin zayıflatır mı ben 6 aydır kullanıyorum ve çok zayıflattı beni
Bende yasmin kullanıyorum 3 yıldır... Sigarada kullanıyorum hemde günde 2 paket civarı fakat doktorum yaşım küçük olduğu için bir problem çıkmayacağını söyledi. Ayrıca gerçektende piyasadaki en az yan etkili doğum kontrol hapı... Bu arada sabırlı o koyu renkli yapışkan madde yumurtanın zarı olabilir mi dersin??
canım o yapıskan sıvı rahim içindeki sıvıymıs ve gelmesi normalmis doktor öyle dedi eğer rengi kahverengiyise oda haptanmısBende yasmin kullanıyorum 3 yıldır... Sigarada kullanıyorum hemde günde 2 paket civarı fakat doktorum yaşım küçük olduğu için bir problem çıkmayacağını söyledi. Ayrıca gerçektende piyasadaki en az yan etkili doğum kontrol hapı... Bu arada sabırlı o koyu renkli yapışkan madde yumurtanın zarı olabilir mi dersin??
Sayın character, dediğinin doğruluğu hakkında bi yorum yapmam imkansız... Ben istanbul üniversitesinde ebeyim ve malum etrafım kadın doğumcu dolu, hepside hastalara yasmin veriyor ama malum türkiyede yaşıyoruz... Senin bu dediğin literatürlere geçmiş veya geçecektir araştırıcam canım ama doğru olmamasını umuyorum hastalarımızın en yoğun kullandığı hap çünkü...benim eşim farmakoloji uzmanı canım..yasmin en kötü ilaçlar listesinde..ve sanırım yakın bir zamanda piyasadan da kaldırılır..
benim eşim farmakoloji uzmanı canım..yasmin en kötü ilaçlar listesinde..ve sanırım yakın bir zamanda piyasadan da kaldırılır..
kızlar ben yaklaşık 3 hafta sonra evlenicem ve en az 3 yıl çocuk doğurmamam gerekiyor,geçen hafta kontrol amaçlı jinekoloğa gittim,doğum kontrol yöntemlerini sordum ve bana yasmini tavsiye etti,ve şimdi benim kafam çok karıştı,birde sigarayı bırakmam gerektiğini söyledi,acaba sigarayı bırakmazsam bi sakıncası olurmu?