S
sabırlı
Ziyaretçi
- Konu Sahibi character
lütfen bana bu konuda yardımcı olun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de 10 gündür kullanıyorum.göğüslerimde birazcık hassasiyet yaptı başlarda ama şimdi biraz daha hafifledi.bir de reglimin bitmesine rağmen 3-4 gün hafif hafif lekelenmeler oldu.bıraksam mı diye düşünüyorum ama karar veremiyorum.ne yapsam sizce?
canım cığım yıllar önce benim de adet düzensizliğim vardı 3 ay regl olmazdım .patlardım artık sıkıntısından şişkinliğinden.doktor bana di pro adlı adet söktürücü iğne verdi .bir kaç sefer zor durumda kalınca vurduruyordum.1 hafta sonra kesin adet oluyordum ve rahatlıyordum.bilgilerin için çok teşekkürler cebid peki adet söktürücü hapı hakkında bi fikrin varmı
merhabalar..ben dogum kontrolü amacıyla geçtiğimiz ay yasmin isimli hapı kullanmaya basladım.reglin ilk gününden itibaren aldım.dün yani 18. gün yogunlugu cok cok az olan kanamalar basladı.diger yandan duygu durum düzenleyici ilaçlar kullanıyorum.ilaç etkileşimi olup olmadıgını kontrol etmek amacıyla arastırdım.carbamazepin yani tegretol un etken maddesi olan ilacla etkilesim olabildigi yazıyordu.doktorumu aradım.tegretole kesinlikle devam edilmesi gerektigini söyledi. ve / fakat yasmini de kullanmak istiyorum dogum kontrolü için.karaciger tahlillerim ve serbest t3 t4 sonuclarımı henüz almadım.sanırım sonuclardan sonra karar vermek daha dogru olucak.ne yapmam gerektigini bilmiyorum.eger yasmini kesmek zorunda kalırsam baska bir ilaç önerebilirmisiniz ? kesmeyip devam edersem bu kanamalar ne zaman kesilebilir ? her iki ilaç yani tegretol ve yasmin etkiler - yan etkiler - etkilesimler konusunda bilgisi olan bir uzmandan cevaben destek bekliyorum.şimdiden teşekkürler...