Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evt normal bi durum bu, ilk ay 15 gün kadar bana da olmuştu.daha sonra düzeldi. 3. kutumu bitirdim ve 4. kutuya baslamakta kararsızım.çünkü sekerim ani yükselmeler göstermeye basladı ve ben bi yerde bu hapların sekeri yükselttigini okudum.bilgisi olan varmı? eger alakası yoksa 4. kutuya devam etmek istiyorum sadece 3 günüm kaldı..
adet döneminden dolayı agrıyo olabilir mi? damar tıkanıklıgı yaptıgını duymuştum ama bir haftada öle bişey olması mümkünmü bilmiorum bence devam et bu ay agrı devam ederse bırakırsın
Arkadaşlar merhaba
bugün yasmin kullanmaya başladım (adetimin dördüncü günü) ve 21 tabletlik ilaç bittikten 7 gün sonra düğün gecem olacak, yani ilaca 7 gün ara vericem 7 günün sonunda yinede korur mu?
Ve asıl sorum: düğün günü adetimin ilk gününe denk geliyo bunu nasıl engelleyebilirim. Doğum kontrol haplarıyla adet geciktireniniz var mı aranızda?? böyle birşey duymuştum iki kutu arasında hiç ara verilmezse o ayki adet kanaması ilaç ne zaman bırakılırsa o zamandan sonra olurmuş böyle bişey bilen deneyen varmı? çok kafam karışık ya napıcam ben :1no2:
canım 6 mayısta nikahım kıyıldı yani resmen evliyim düğünüm haziranda işlerimiz dolayısıyla nikahı biraz erken yaptıkrüyasu merak ettim profilinde evli yazıyor ama kaç gün sonra düğünüz var diyosun ne bu şimdi evli olanlara ayrıcalık mı tanıyolar burada öle bişi varsa bende değiştireyim.