Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende kullanmıştım yaklaşık 5-6 ay.. doktor yan etkileri yok denecek kadar az olduğu için vermişti. bende hiçbir yan etki olmamıştı..umarım sana da iyi gelir..hatta dr yüzdeki svilce tarzı lekeleri bile yok edeceğini söylemişti..hakikaten ilacı kullandığım süre içinde cildim bile güzelleşmişti :))
Canim ben 8 ay kullandim ve ilk kullanmaya basladigimda mide bulantisi; goguslerde sisme; surekli bi aglama modu gibi yan etkileri oldu; zaten prospektusu okuduysan ferman gibi yan etkileri:)
Endiselenme ilk aylarda oluyor boyle,,,
Yasmin yada herhangi bir dogum kontrol hapi ile ilgili sorusu olanlari memnuniyetle cevaplarim///
aranızda yasmin kullanan var mı..?yumurtalık kistimi küçültmek için doktor yasmin verdi doğum kontrol hapı olarak.adet görmedim bu ay.leke şeklinde geldi..hormonlarımda bir sorun yok..adet oldummu olmadım mı anlayamadım bile:uhm: bu normal bişey mi bilmiyorum.:bbo: daha önce kullanmış arkadaşlar tecrubelerini paylaşırlarsa sevinirim...
ya rakdaşalr ya yasmin kullanıpda kan pıhtılaşması yaşayan varmı ben bu anlatılanlar korktum iki senedir kullanıyorum ve şimdi çok korkuyorum napıcam ben ya