cnm bence sen druna sorr çünkü emzirdiğin için belkii bi ihatimal geçebilir..
bebek var sonuçta kafadan dolma bilğiler olmaz...guclubacismileama şunu söyleyebilğirim kilo yapmıyor
ben 5yıldır kesintisiz kulandım maşşalah killoda tüylenmede olmadı
angela21 canım cok güzel anlatmısın bilgilendirdigin için tsşk peki ilk kullnadıgın zaman adetin ilk günü alıyosun ikinci hapa basladıgın zaman hani 7 gün ara veriyosun ya o 7 gün ara adetin 2 günü falan denk geldi ilk güne denk gelmedi ozaman 2 ci 3 cü günü alsanda olur demi o ilk gün alımı sadece yeni basladıgında galiba bana bi acıklma yaparsan sevinirim...lütfen canım yardımcı olurmusun:)
ben yasmine reglimin 2. dünü başladım. 1 hafta oldu neredeyse. 3 gün sürüyodu reglim sonrasında lekelenme filan yaşamıyordum hiç. ama şimdi sürekli lekelenmem oluyo.
ilacın etkisi mi yoksa bende mi bi sorun var?
merhaba arkadaslar ya gecen gunde yazmıstım bı akıl verın bana lutfen ben bunden yaklasık 1 ya once norlevo ıcmıstım 1 hafta 10 gun sonra kanamam oldu bende adetın ılk gunu dıye yasmın kullanmaya basladım ve 1 gun surdu cok az bı leke geldı yasmın kullanmaya baslaynca ama sımdı ılacın bıtmesıne 7 tane var ama cok korkuyorum sımdı test alsam dogru sonuc cıkarmı bıde acaba ılacı kessem mı adet olacakmıyım dıye bakalım hadı gebeysem dıye korkuyorum ya
kızlar yaa yasmin içeli 8 gün oldu valla benim göğüsler 80 den 85 e çıktı.hemde bi dolgunluk hissi var yaaa bunlarda normal mi? ben büyük göğüs sevmem hemde sürekli büyücek mi bunlar yaaaaaaeyvahedigeldismile yoksa 3 ay sonra buda mı geççekCADIARZU byümesin yaaa 80 iidii yasakkelime
ben 1 sene kullandım bıraktığımda eski haline döndü. 75tim 80 oldum. 1 sene boyunca 80di iştegüzeldi. ama bırakınca geri 75 oldu. 2 ay önce gene başladım şimdi 80 im kullandığın süre boyunca 85 olcaksın muhtemelen. şişkinlik hissi geçer ama 85 beden kalırsın sanırım bırakana kadar
kilo yapmıyor he..
ama ben bi dra sorayım
selam ben yeniyim 10 aylık evliyim 5 aydır yasmin kullanıyorum adet düzensizliğim için verdi doktorum ben de eşim de bir bebeimiz olsun istioruz. çok korkuyorum haplar bitince yine adet düzensizliği çekicem diye
Lutfen cok acıl cevap.
Yasmın kullanıyorum 3 aydır yenı evlıyım. Son paketım bıttıkten sonra 7 gun ara verdım dıger pakete gecmek ıcın ama dıger paketı bazı sebeblerden oturu alamadım ve baslayamadım bır hafta kadar yanı toplam 14-15 gun ılac almamıs oldum.
Bu sure ıcınde esımle ılıskımız oldu sımdı ılaca basladım ama 3 gundur mıdem bulanıyo ve basım donuo acaba hamıle kalmıs olabılırmıyım eger kaldıysam hemen bellı olur mu bole belırtıler v e hamılelık\\
acıl cevaplarınızı beklıyorum
lutfeen
isteksizlik yapıyor mu bu ilaç?
kişiden kişiye değişir. bende biraz yapmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?