- 8 Ekim 2010
- 9
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yasmin kullanmaya 2gün önce başladım daha önce farklı bir hap kullanıyordum kokulara karşı aşırı hassasiyetim başladı bu hapla birlikte ama yan etkilerde böyle birşeyden söz etmiyor ama sebebi yine de yasmin olabilir mi acaba???
angel ertesi gün anladım unuttuğumu ve unutulunca 2 tane içmek gerekiyormuş sanırım bu konudada bilgim olmadığı için ben yine 1 tane içtim offf çok sıkıntılı bir durum...
kızlar benim birinci kutumun bitmesine 4 gün kaldı göğüslerimde şişkinlik dışında başka bir etki göstermedi şimdilik.. hatta göğüslerim daha dolgun ve güzel gözüküyo.kaydirigubbakcemile3. 7 gün ara verip ikinci kutuya geçicem. ama çevremdekiler hap kullandıktan sonra hamile kalma olayıın zorlaştığını söylüyolar bi bilgisi ya da tecrübesi olan varmı???bilmiyorumkismile
kızlar şu 7 gün ara konusu kafama takıldı. aslında bundan önce 1 sene doğum kontrol hapı kullandım. mesela salı bittiyse yani salı günü son hapı içtiysem haftaya salı geri başladım. herhangi bişey olmadı hamile kalmadım ama salı bitince haftaya salı mı başlamam gerekiyor çarşamba mı? bu şimdi aklımı kurcaladı. doğru kullanmak istiyorum yardım edermisiniz?
onceki sayfalara baktım bazıları salı son hapı içtiysen haftaya salı ilk hapı alıcaksın demişler bazıları da salı son hapı aldıysan haftaya çarşamba ilk hapı alacaksın demiş. kafam karıştı. neden bunu daha önce düşünmedim acaba
yardım edin bana...
7 gün ara verip 8. gün hapa başlaman gerekiyor. yani salı bittiyse haftaya çarşamba yeni hapa başlamalısın.
ya peki ben şimdi bu ay ilk arayı verip ikinci kutuya başladım ama salı bittiyse salı başladım. acaba bir sorun olur mu?