mrb bende düşükten sonra kist çıktı ve yasmin kullanmamı önerdi dr. zaten 4 yıldır kullanıyordum ara vermiştim bebek için ama düşük yaptım ve dr. kist var yasmin kullanırsan geçer dedi bende tekrar başladım ve şuanda kistlerim eridiopuyorumnanaktan
arkadaşlar yaklaşık 20 gündür yasmin kullanıyorum
bulantılarım hala geçmedi
gece 11 gibi içiyorum gece miğde bulantısına uyanıyorum sabaha kadar kıvran dur
ne yapsam sizce kızlar bilmiyorumkismile
kızlarr kimse bana yardımcı olmicak mı :gitme: Ben yasmine yeni başladım 6-7 tane kullandm henüz adetimin ilk günü başladm ama adetim bir türlü bitmek bilmiyor 1 haftadır sizce bu normal mi?? Kesmesi gerekmez miydi acaba?? Bilmiyorumkismile
ayrıca ilk kutuda koruması ne kadar oluyor acaba bu ilacın illa onla birlikte prezervatif mi kullanmalıyız? Yoksa geri çekilme yeterli midir??:kedi:
canım ama bana doktorum adetin ilk günü başlamalısın dedi ben d eöyle yaptım nette de araştırdım adetin ilk günü başlanır ve hiç unutulmassa ilk ay korumaya başlar diyo fisfisfis
ayrıca kızlar ilk kutu 10.gündeym mide bulantısı baş ağrısı vs yapmadı şükür ama adetim bitmedi resmen ya tam bitti sanıorm ara ara gelio adetin ilk günü gibi damla damla fln ama bzn daha yoğun anlamadm normal midir bu ya size de olmuş muydu??? bilmiyorumkismile
slm arkadaşlar doğum yapalı 11 ay oldu bugün ilk defa regl oldum ve doğum kontrol hapına başlamak istiyorum tecrübeli arkidişler dr.a yarın gideceğim 2.günü başlansada olur mu???
canım ama bana doktorum adetin ilk günü başlamalısın dedi ben d eöyle yaptım nette de araştırdım adetin ilk günü başlanır ve hiç unutulmassa ilk ay korumaya başlar diyo fisfisfis
ayrıca kızlar ilk kutu 10.gündeym mide bulantısı baş ağrısı vs yapmadı şükür ama adetim bitmedi resmen ya tam bitti sanıorm ara ara gelio adetin ilk günü gibi damla damla fln ama bzn daha yoğun anlamadm normal midir bu ya size de olmuş muydu??? bilmiyorumkismile
slm arkadaşlar doğum yapalı 11 ay oldu bugün ilk defa regl oldum ve doğum kontrol hapına başlamak istiyorum tecrübeli arkidişler dr.a yarın gideceğim 2.günü başlansada olur mu???
ilk ay bunların olması normal sigara kullanıyorsan azaltmanı tavsiye ederim birde gebeliğin olmadığından eminsin değilmi
arkadaşlar merhaba..
bende bu sitenin takipçisiyim ve sonunda üye oldum..
ben de yaklaşık 9 aydır yasmin kullanıyordum ve nohut yutmuş cinali bgibi dolaşıyordum
inanılmaz şişkinlk yaptı..sonunda yumurtalıklarda yağlanma yapıyor diye bıraktım..
bırakalı 4 gün oldu ve bugün biraz kanamam oldu neden acaba?
çok tedirginim şuan ??
yardıım
arkadaşlar merhaba..
bende bu sitenin takipçisiyim ve sonunda üye oldum..
ben de yaklaşık 9 aydır yasmin kullanıyordum ve nohut yutmuş cinali bgibi dolaşıyordum
inanılmaz şişkinlk yaptı..sonunda yumurtalıklarda yağlanma yapıyor diye bıraktım..
bırakalı 4 gün oldu ve bugün biraz kanamam oldu neden acaba?
çok tedirginim şuan ??
yardıım[/Q
zaten bıraktıktan sonra normal olarak adet görüyosun.
bir iki gün kanamanda düzensizlik olacaktır keşke son paketide bitirip öyle bıraksaydın
keşke..tedirgin oldum..
Bebeğimin olmasını da istiyorum bir yandan ama daha yeni evliyim..ileri de yumurtalıklarımla ilgili bir sorun olur diye çok korktum..
eminim çok tatlıdır..yüzü gibi Allah güzel yazı da yazar inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?