Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar,google'da yasmin yazdıgımda ilk karsıma çıkan site burasıydı ve açıkçası bu konuda yazılan cevapları görünce de sevindim bu siteyle tanıştıgıma.
adetimin 4.gününde yasmin kullanmaya başladım ve ilk defa bu yöntemi seçiyorum..Ancak birçok sitede doğum kontrol haplarının tercihen 1.gün en geç 5.gün başlanması yönünde yazılar var.Şu anda çekiniyorum,acaba 4.gün kullanmaya başlamış olmam gebeliğe yol açarmı? eşimle ilişkiye girdiğimizde 6.hapı (yasmin) içmiş olcam çünkü şu anda dışarıda bulunuyor.bu konuda bilgi verirseniz çok sevinirim,gebelik riski oluşabilir mi?
Bir de bir çok arkadaş yasmin kullanmaya başladığı ilk seferde parça halinde akıntı geldiğni söylemiş.Bu akıntı bir dahaki adetimde mi olacak yada herkesde oluyor mu..sadece bir kaç günüm kaldı lütfen bilgisi olanlar cevaplasın.
doğum kontrol hapı kullanmaya yeni başlıyacağım ama korkuyorum yan etkilerinden doktora danışmadan araştırarak kullanıcagım sizce doğru olur mu tahlil sonuçlarına göre mi hap tawsiye ediliyor??
merhaba arkadaşlar.1 aydır ilacı bırakmıstım ve tehlikesiz dönemde iki defa(adetten 3 gün sonra ve 3 gün önce)ilişki oldu.adetim 1 hafta gecikti.hamile olmaktan korkuyorum.çünkü röntgene girdim bu ay ve rahatszlıgımdan dolayı ilaç kullandımmafoldumben
hayır illaki ilk gün şart değil ..1 ile 5.günler arasında herhangi bir gün başlayabilirsin kesinlikle gebeliğe yol açmaz ... akıntılar bünyeye göre değişir ,kiminde hemen olur kiminde hiç olmaz ,bende hiç olmadı ama benim de kanamam çok tu ,kişiye göre değişr bu drumlar ama rahat ol zamanla geçer merak etme ..
hamile kalacağını sanmam ,d.k. hapları bırakıldıktan sonra 1-2 ay daha korumaya devam ediyor ,muhtemelen hapı bıraktığın için adetin gecikti ,çünkü hapı bıraktıktan sonra adetin düzene girmesi 2 ayı alıyor korkma hamile değilsindir bence ..
son 2 aydır yasmin kullanıyordum fakat yaşadıgım bir tansiyon rahatsızlığı sonucu doktor hapı derhal kesmemi söyledi.3. kutunun 15. gününde hapı kestim.ve 3 gün sonra kanamam olsu yani geçen ayın 12 sinde kanamam oldu..şimdi ben yeniden ne zaman adet olacagım kafam karıstı..daha önceki ay ayın 3 ünde adet olmustum ona göremı yoksa hapı bıraktıktan sonrakı olan kanamama göre mi adet olacagım..acikl cevaplarsanız sevınırım
sagol canım..hala adet olmadım zaten..dun cok az kahverengı akıntım geldi ama..