Aile Planlaması Yasmin Doğum Kontrol Hapı Kullananların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
arkadaslar bu hap bende acayip baş ağrısı yaptı.başım çatladı günlerce..ben o yuzden bıraktm.ama ilk kullanırken bana en az yan etkisi olan bitkisel dogum kontrol hapı demişti doktor arkadasm..

arkadaslar bi de bana demişlerdi ki yasmin zayıflatıyor.bunla zayıflayan var mı?

Son düzenleme:
evet benn zayıfladım 6 kilo verdim doktor bana hemen rejim ve spor yap dedi ilaçla beraber ama ben sadece yedikleirme dikkat ettim

evet benn zayıfladım 6 kilo verdim doktor bana hemen rejim ve spor yap dedi ilaçla beraber ama ben sadece yedikleirme dikkat ettim

yaa gercekten mi seroooakannehir demekki arkadas dogru demiş.ama belkide bünyeden bünyeye değişiyodur.ama şunu da hatırlıyorm ben 2 hafta kullandm 3 kilo vermiştm.düğün sırasydı ben onun yorgunluguna vuruyodum.ay tekrar kullansam mı ? zaten şu anda daha ideal bi dogum kontrrol yöntemi de uygun gelmio.off bu korunma sıkınıtlı bi işmiş.peki sero başın agrımısmıydı?

kızlar bende daha brıncı kutuyu bıtırdım ama hergun iç çamasırımda ıkı damla leke gecermı sızce sızede oldumu

kızlar bende daha brıncı kutuyu bıtırdım ama hergun iç çamasırımda ıkı damla leke gecermı sızce sızede oldumu

canım o sonra geçio.benimde adetim uzun sürmüştü hapı almaya baslayınca.o lekelenme normal.bi süre sonra geçecek dert etme...yerimseniben

evetbenimde çok başım ağrımıştı uykusuzluk sinir çok yapmıştı ama bence kullanma ben kis tedavisi görüorum mecbur değilsen alma derim belli olmaz bünyeden bünyede fark yaratabiliyor tabi zayıflamak için başka yöntemleri dene bence.benimde ikinci kuutum bitti

iyi akşamlar arkadaşlar,
ben de yasmine başladım 1. kutu bitti ama ortalara doğru şiddetli bir baş ağrısı ve bulantım oldu bir de adetim hiç sancı olmadan geçti normalde sancıdan resmen geberirdim bir de adetten çok lekelenme gibiydi ve ilacı aldığımdan beri aralıksız lekelenmem oldu ve halen devam ediyor bu durumda arkadaşlar ilacın bittiği gün mü adetin birinci günü oluyor? kafamçokkarıştı

iyi akşamlar arkadaşlar,
ben de yasmine başladım 1. kutu bitti ama ortalara doğru şiddetli bir baş ağrısı ve bulantım oldu bir de adetim hiç sancı olmadan geçti normalde sancıdan resmen geberirdim bir de adetten çok lekelenme gibiydi ve ilacı aldığımdan beri aralıksız lekelenmem oldu ve halen devam ediyor bu durumda arkadaşlar ilacın bittiği gün mü adetin birinci günü oluyor? kafamçokkarıştı

ilaç bittikten 2 gün sonra olmustu canım ya.

cartes teşekkür edrim canım. olan benim oruca oldu :KK43:( baştan zaten 10 gün gitti bir de sondan kafamçokkarıştı

kızlar selamlar
bende evlendiğim zaman 2 ay kullandım yan etki olarak çok fazla bişey yaşamadım aslında
ama o dönem sigara kullandığım için bide bacağımda ağrı olunca korktum bıraktım.
şimdi sigarayı bıraktım
e eşimde yine kullansan keşke falan diyo acaba yine başlasammı ki ya

yan etkisi yoksa rahatsız olmadınsa çocukda yapmıcaksan başla ozaman ama herşeye rağmen dengeyi bozuyor tabi..

ben ikinci kutumu bitirdim normalde 2 gün sona regli oluyodum hala olmadım benimde canım buna sıkıldı :KK43: olmayanlar varmı caba aramızda

kızlar selamlar
bende evlendiğim zaman 2 ay kullandım yan etki olarak çok fazla bişey yaşamadım aslında
ama o dönem sigara kullandığım için bide bacağımda ağrı olunca korktum bıraktım.
şimdi sigarayı bıraktım
e eşimde yine kullansan keşke falan diyo acaba yine başlasammı ki ya

Canım bende evlendikten sonraki ilk adetimde başladım ve 5 ay kullandım.Yasmin in yan etkileri kişiden kişiye değişiyor bende kilo alımı oldu biraz başka bi sıkıntısını yaşamadım.Ama bi sorun var ki bırakalı 5 ay oldu hamile kalamıyorum şuan.Herkese göre değişiyor işte...

bence doktora git zaten rutin olarakda gitmek gerekli bence ama ne yazıkki biz çok ihmal ediyoruz kndimiz

günaydın herkese,:teytey:

şubat ayından beri yasmin kullanıyorum. bebeğimin başak burcu olması için aralıkta hamile kalmam gerek. hapı ne zaman bırakmam gerek . etkisiyle ilgili bilgisi olan bir arkadaş varmı acaba? :kedi:

günaydın herkese,:teytey:

şubat ayından beri yasmin kullanıyorum. bebeğimin başak burcu olması için aralıkta hamile kalmam gerek. hapı ne zaman bırakmam gerek . etkisiyle ilgili bilgisi olan bir arkadaş varmı acaba? :kedi:

mrb canım ben 4 ay yasmin kullandım ve bıraktıktan bir ay sonra
hamile kaldım.
benim bilidğim kullanma süresi uzadıkca
hamile kalma süreside uzuyor.
bıraktıktan sonra 3 ayı gözden çıkararak
ayarlamaya çalış derim

X