Aile Planlaması Yasmin Doğum Kontrol Hapı Kullananların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
kızlar size bişey sormak istiyorum 7 günlük arada ilişkiye girdiğimizde hamile kalma riskimiz varmı, çünkü benim adetim 4. gün anca geliyo
zaten 3. kutuya yeni başladım yeni evli olduğumuz için eşime engel olamadım ve içim hiç rahat değil:sm_confused:

kızlar size bişey sormak istiyorum 7 günlük arada ilişkiye girdiğimizde hamile kalma riskimiz varmı, çünkü benim adetim 4. gün anca geliyo
zaten 3. kutuya yeni başladım yeni evli olduğumuz için eşime engel olamadım ve içim hiç rahat değil:sm_confused:

1 kutu hap bittikten sonra o hapın etkisi 7gün boyunca seni korumaya devam ediyor cnm bende kullandım kullanmaz olaydım :KK43: hiç sevmedim hiçç

arkadaşlar bende polikistik over vardı doktor bana yasmin verdi ama bazen atmayı unutuyorum sizce sakıncası olurmu

Son düzenleme:
yasmin hapını 3 aydır kullanıyorum dün bitti 3. kutu çok şükür, bida ağzıma bile almıcam doğum kontrol haplarını. kondom en sağlıklısı, hap hiçbişey yapmaz yok tedavi bile ediyor falan gibi laflardan dolayı içim rahat rahat içiyordm ama çok sinirli olmaya başladm, çok sakindim eskiden ama hapları kullandığımdan beri kim ne derse üstüme alınıyorum çok alıngan oldum, bide göğüslerim acayip hassaslaştı hadi onu geçtim son günlerdede bacaklarımda kılcal damarlarım görünmeye başladı, 2 gündürde sol bacağımda ağrı var hapı bıraktım işallah geçer :bbo: bu iyi bi etki değilmiş duyduğuma göre of of kadın olmak zorr :nazar:

benimde ikinci kutum bitiyor.yan etkilerle başa çıkmak gerçekden çok zor geliyor bazen çok gergin olmak alıngan olmak çalışma hayatımı bile etkiledi.ben kist için kullanıyorum ne yazıkki daha 3 ay daha içicekmişim umarım zamanla geçer bunlar :1no2:

umarım geçer. her hap biyerleri yaptığı gibi diğer yandan başka biyerleride yıkıyor. göbek yaptım resmen ya 49 kiloydum şimdi 53 kiloyum :KK43:( bıraktım şimdi spora başlıcam hemen eski halime dönerim inşallahh

ben tam 6 kilo verdim ve halada vermeye devam ediyorum ama tüm hayatımı etkiliyor.:KK43:

teşekkür ederim en kötüsüde psikolojimi bozması zaten yerinde değildi artık hiç kalmadı en kısa zamanda iyileşmek istiyorum hepimiz umarım iyi oluruz

arkadaşlar 8 aydırki yasmin kullanıyordum adetlerimde çok düzenliydi geçen ay adet olmadım kanda gebelige baktırdım hamile deilsin dediler. ve 2 hafta önce gene kanda gebelige baktırdım gene gebe deilim çıktı sonuç ama hala adet olmadım karnım felaket şişti ve gögüslerim acıyor karnımda bi kımırdanmalar oluyor arada gazdır diyorum aklımdan ama neden hala adet olmuyorum sinirlerim ve piskolojim çok bozuldu şu an bi saglık güvencem olmadıgı içinde doktora gidemedim daha 11 aylık bir oglum bebekte düşünmüyorum.ama hamilemiyim diye içim içimi yiyor birisi bana yardımcı olabilirmi ben niye edet olmuyorum geçikmem 1 ay falan oldu

benim ilk kutum yarın bitiyor.
çok şükür bir yan etkisini görmedim..
sadece göğüslerim biraz şişti ve hassaslaştı.
inş başka bişi olmaz

arkadaşlar 8 aydırki yasmin kullanıyordum adetlerimde çok düzenliydi geçen ay adet olmadım kanda gebelige baktırdım hamile deilsin dediler. ve 2 hafta önce gene kanda gebelige baktırdım gene gebe deilim çıktı sonuç ama hala adet olmadım karnım felaket şişti ve gögüslerim acıyor karnımda bi kımırdanmalar oluyor arada gazdır diyorum aklımdan ama neden hala adet olmuyorum sinirlerim ve piskolojim çok bozuldu şu an bi saglık güvencem olmadıgı içinde doktora gidemedim daha 11 aylık bir oglum bebekte düşünmüyorum.ama hamilemiyim diye içim içimi yiyor birisi bana yardımcı olabilirmi ben niye edet olmuyorum geçikmem 1 ay falan oldu

cnm geçmiş olsun çok üzüldüm, niye böyle olduki ? bence hapı bırak artık. Bide doktora gitmeye çalış en kısa zamanda nolur nolmaz

günaydın arkadaşlar bende yasmin doğum kontrol hapı kullanıyorum 4 aydır yan etkisini görmedim ama size bişey sorabilirmiyim siz hergün aynı saattemi atıyorsunuz yasmini

günaydın arkadaşlar bende yasmin doğum kontrol hapı kullanıyorum 4 aydır yan etkisini görmedim ama size bişey sorabilirmiyim siz hergün aynı saattemi atıyorsunuz yasmini

evet cnm ben her gece 11 ve 12 arası alıyodum. arada bir kaç saatin oynaması bişeyi değiştirmez. hatta unutmıyayım diye telefonumu her gün kuruyordm :))

tatlım ben bir yıldır adet düzensizliğim nedeni ile kullanıyorum d.kontrol hapı
ama ben diane-35 kullanıyordum 2 aydır da yasmin kullanıyorum
hergün aynı saatlerde atıcaksın ilacını. ama ben ramazan dolayısı ile ıskalıyorum saatleri :)
düğünüm yaklaşmasa bırakıcaktım ama 1 ay sonra düğünüm var
düğünden sonra bırakmayı düşünüyorum

X