- 25 Haziran 2009
- 241
- 67
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar size bişey sormak istiyorum 7 günlük arada ilişkiye girdiğimizde hamile kalma riskimiz varmı, çünkü benim adetim 4. gün anca geliyo
zaten 3. kutuya yeni başladım yeni evli olduğumuz için eşime engel olamadım ve içim hiç rahat değil:sm_confused:
ben tam 6 kilo verdim ve halada vermeye devam ediyorum ama tüm hayatımı etkiliyor.
arkadaşlar bende polikistik over vardı doktor bana yasmin verdi ama bazen atmayı unutuyorum sizce sakıncası olurmu
es geçilmiş neyse
arkadaşlar bende polikistik over vardı doktor bana yasmin verdi ama bazen atmayı unutuyorum sizce sakıncası olurmu
arkadaşlar 8 aydırki yasmin kullanıyordum adetlerimde çok düzenliydi geçen ay adet olmadım kanda gebelige baktırdım hamile deilsin dediler. ve 2 hafta önce gene kanda gebelige baktırdım gene gebe deilim çıktı sonuç ama hala adet olmadım karnım felaket şişti ve gögüslerim acıyor karnımda bi kımırdanmalar oluyor arada gazdır diyorum aklımdan ama neden hala adet olmuyorum sinirlerim ve piskolojim çok bozuldu şu an bi saglık güvencem olmadıgı içinde doktora gidemedim daha 11 aylık bir oglum bebekte düşünmüyorum.ama hamilemiyim diye içim içimi yiyor birisi bana yardımcı olabilirmi ben niye edet olmuyorum geçikmem 1 ay falan oldu
benim ilk kutum yarın bitiyor.
çok şükür bir yan etkisini görmedim..
sadece göğüslerim biraz şişti ve hassaslaştı.
inş başka bişi olmaz
günaydın arkadaşlar bende yasmin doğum kontrol hapı kullanıyorum 4 aydır yan etkisini görmedim ama size bişey sorabilirmiyim siz hergün aynı saattemi atıyorsunuz yasmini
günaydın arkadaşlar bende yasmin doğum kontrol hapı kullanıyorum 4 aydır yan etkisini görmedim ama size bişey sorabilirmiyim siz hergün aynı saattemi atıyorsunuz yasmini