- 25 Şubat 2008
- 13.358
- 47
- 37
evet cnm ben her gece 11 ve 12 arası alıyodum. arada bir kaç saatin oynaması bişeyi değiştirmez. hatta unutmıyayım diye telefonumu her gün kuruyordm :))
dmtdmt Allah razı olsun soruma cvp verdiğin için cnm benim doktorum bana günde 1 tane tok karına atacaksın dedi bende öyle yapıyordum ama çevremdekiler hergün gece saat 21:00 de alıyorsan hep aynı saatte alacaksın 1 saat geçse bile hemen hamile kalırsın diyorlar beni korkutuyorlarda cnm kafama takıldı benimde bende 22:00 ile 00:00 arası içiyorum ilacımı Allaha çok Şükür unutma olmadı bugüne kadar bende saat unutması oluyor genelde
evet cnm ben her gece 11 ve 12 arası alıyodum. arada bir kaç saatin oynaması bişeyi değiştirmez. hatta unutmıyayım diye telefonumu her gün kuruyordm :))
kızlar her bünye aynı değildir değişik sonuçlar gösterebilir. önce doktora sorun sonra kullanın daha sonrada sorun çıktığını gördüğünüz anda bırakın hapı. sonuçta bi hormon ilacı bu, vücudun büyük kısmını etkiler, reçetesindede yazıyor zaten. kadınların işi zor ya uf hap iç ilaç iç çocuk doğur :)
bakmayın öyle söylediğime halimden çok memnunum. çocukta yaparım ama ben birazcık korkağım aslında bebek manyağıyım ama oradan nasıl çıkacak o korku var bende kaydirigubbakcemile3
canım ben evlendim ayrıldım :) ama benden 20 yaş küçük bir kardeşim var deneyimlerim çok yani bu konuda :))