Aile Planlaması Yasmin Doğum Kontrol Hapı Kullananların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
evet cnm doktora gittim bırak dedi,beğenmiyorum ben yasmini dedi.
ilacı bırak regl olunca 4. gün gineraya başla dedi
ilacı bıraktım ve çok fazla kanadım,hiç böyle kanamazdım
doktoru aradım ,olur bazı bünyelerde deyip hemen gineraya başla
2 günde durmazsa günde 2 ye çıkar dedi
dün bir kere aldım ve kanamam azaldı çok şükür
ama bgn başım ağrıyor ve korkuyorum bir yan etki çıkacak diye
tatilimin bitmesine 10 gün kaldı ama ben 1küsür gündür bu ilaç olayları yüzünden evdeyim
sevgilimle birkaç kez çıktım ancak:çok üzgünüm:

iste farkli bir örnek daha kaydirigubbakcemile3
bizde artik mecbur diger korunma yöntemlerine bakacagiz, hap'i ben zaten bastan istemiyordum.. Bir cocuk delisi olarak zaten zor dayanacagim gibi :kedi: ama önce bir hayatimizi yasayalim sositososito
Bebisin yolda mi yada dogdu mu bilmiyorum ama uzun ömürler diliyorum, Allah anali babali büyütsün opuyorumnanaktan

Canim moralini bozma :1hug:
Normaldir kesin, sonucta bunlarin hepsi hormon.
Mutlaka az yada cok bir yan etkisi olacaktir.
Bünyen tam yasmin'e alismak üzereyken yada daha dogrusu bünyen yasmin ile daha yeni tanisirken birden birakip baska bir ilac ile karsi karsiya kaliyor.. o yüzden bas agrisi bence normaldir canim, üzme sen kendini yavas yavas düzelir, daha 9 günün var opuyorumnanaktan

çok sağol mutluluk reçetem moralim yerine geldi sayende haklısın daha yeni alışıor bünyemopuyorumnanaktan
cnm korunmak için aylık iğneleri denesen,hem unuttum ilacı vs derdi yok ayda bir kere yaptır bitiyor

çok sağol mutluluk reçetem moralim yerine geldi sayende haklısın daha yeni alışıor bünyemopuyorumnanaktan
cnm korunmak için aylık iğneleri denesen,hem unuttum ilacı vs derdi yok ayda bir kere yaptır bitiyor

aylik ignelerde mi var :bbo:

cahil kalmisim ben ya kafamçokkarıştı-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

var cnm var,ayda bir gidiosun oluyosun iğneni bir ay serbesttssiinn:teytey:
benim amacım doğum kontrol olsaydı kesin denerdim ama ben kistler için kullanıyorum özellikle o yüzden bana yaramıorlar bildiğim kadarıyla ama sen bir doktorunla konuş derimyerimseniben

sen cok yasa ya :lepi::lepi: en kisa zamanda gidecegim doktora

herhangi bi hormon problemim yok kulanmak istiyorum ama mi satılıyor???? yoksa eczaneden alabiliyormuyuz

herhangi bi hormon problemim yok kulanmak istiyorum ama mi satılıyor???? yoksa eczaneden alabiliyormuyuz

eczaneden alabiliyorsun canım.

ben hapı 4 aydır kullanıyorum. yan etkisi sadece mide bulantsı oldu oda 3. kutuda geçti.
tavsiyem hapı akşam almanız. ozaman mide bulantısı gece olduğu için uyku anından anlamıyorsunuz. kiloda almadım hatta kilo verdim.

tabiki kişiden kişiye değişir

yasmini kullandım çok dokundu doktor ginera vardı
ona başladım gene aynı gene aynı
gece 3de kalktım bulantıyla
5e kdr uyuyamadım hala midem bulanıo
yok yapamıcam ben
kistlerle yaşıcam çarem yok dayanamıorum
1 hafta sonra okl açılıyor,oklm da başka şehirde
tek başıma yapamam oralarda
çok psikolojim bozuldu
sorun bende mi anlamıyorummafoldumben

kızlar bende bugun basladımhapa 9 aylık bi oglum emziriyorum bi zararın olmadıgını soylendi insallah oyledir birde bu yasmin gogus buyutuyomus galiba dogrumu

merhaba hangi bölüme yazacağımı bilemedim.yeni üye oldum.daha önceleride sürekli takip ediyordum siteyi.bilgi anlamında çok işime yaradı zaman zaman..
şimdi bir sorum var,deneyimi olanlardan ve konuya hakim olanlardan cevap bekliyor olucam.
sorum- yasmin doğum kontrol hapını kullanıyorum yaklaşık 2yılldır.şöyle bir şey var.31ağustosta ilk hapımı içtim ertesi gün yani 1eylülde de içtim.ancak dün cinsel birleşme oldu ve o günkü ilacı içmeyi unuttum.bu sabah farkettiğim anda dünkü hapı içtim.gebelik ihtimali olabilir mi?
(önceki gün içilen ilacın ertesi günkü birleşlemede koruyuculuğunun olduğunu biliyordum ama net bir cevap öğrenmek istiyorum)
yardımlarını cevaplarını bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim

Merhabalar bende yeni üye oldum siteye.. Doğum kontrol hapı kullanmaya karar verdim ve dün reglimin ilk günü ilk hapımı içtim.Benim sorum şu ki,20 yaşındayım acaba yaşım daha genç oldugu için artı bi yan etki eder mı hap,kullanmam sakıncalı olabılır mi? Doktor hiç bişi söylemedı ama sizlerden cevap beklıorum şimdiden teşekkürler...Öpüldünüz...yerimseniben

Bu konuda tabi uzman degilim, ama yasindan dolayi bir sorun olacagini düsünmüyorum canim. Bende 21yasindayim yeni baslamistim.

Çok tesekkur ederim mutlulukrecetem cevabın için doktorda bişi demedı sormak benımde aklıma gelmedı o yuzden kafama takıldı.. Tekrardan sağol:1hug:

rica ederim canim benim ne demek

zaten doktor senin yasina bakipta vermistir ki 20 yas normal kaydirigubbakcemile2

adet düzensizliğimden dolayı 1 yıldır doğum kontrol hapı kullanıyorum bıktım artık
düğünümden sonra kullanmıycam
bnm yüzümde lekeler oluştu doğum kontrol hapı yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…