Merhaba Arkadaşlar,
Ben de bugün kullanmaya başlıycam. Adetlerim düzensizdi bu yüzden verdi doktor. En az yan etkisi olan ilaç dedi. Ben aynı zamanda antidepresan kullanıyorum doktora sordum ama tatmin edici bi cevap alamadım açıkçası. Bu şekilde iki hapı birden alan var mı? Yardımlarınızı bekliyorum.
Hoşçakalın..
merhaba canım
yasminin yan etkilerinin arasında depresyonda var eğer arastırdıysan. bence ki ben doktor degilim:ecrin_bebek: antidepresan almanın bir sakıncası olmasa gerek...birbirlerini dengeleyeceklerini düşünüyorum :uhm:
Haklısın cnm. Akşam prospektüsü okurken depresyonu tetiklediğini okudum. Diğer haplarım dengeyi bulacaktır :) Yardımın için teşekkür ederim cnm.
slm arkadaşlar daha önceki yazılarda okumuştum bir arkadaşın bacağında ana toplar damar tıkanmış ve bu ilacı kullanmayın diyordu benimde bacağımda uyuşma ve kasılmalar oluyor ve yaklaşık 14 aydır yasmin kullanıyorum ama bu şikayetlerim yeni başladı acaba yasminden kaynaklanıyor olabilirmi
fikri olan varmı arkadaşlar
ilginden dolayı teşekkür ederim yasminxxx,bahsettiğin mor çizgilerden çok yoğun olmasa da bende de var ama benimkilerde acıma yok evet doktora gitmeyi düşünüyorum peki sen bunun için hangi doktora gittin fizik tedaviyemi yoksa beyin cerrahiyemi???
açıkcası bende bilemedim hangi doktora gitmem gerektiğini önce kadın doğuma giderim o yönlendirir diye düşündüm ve öyle yaptm hemde genel muayene olurum dedim kadın doğum doktorum gerek duymadı başka bi doktora kendi baktı ve ilacı bırakmamı söyledi ben ısrarla başka bi hekime gitmem gerekirse gideyim dedim kendi hayır dedi bende gitmedim birde ağrılarım için kas gevşedici gibi bşy verdi o kadar şimdi iyiyim ama hap içmiyorum o kötü hap çok rahattı şimdi eşim korunuyo da memnun değil haliyle.ama sen ne yapmam gerek bilmiyorum canım merak ederim habert ver olurmu. geçmş olsn
benim bi sorum oalcak
kramp giriyo mu acaba bacaklarınıza..benim de hep bacaklarım ağrıyor ve özellikle geceleri sürekli kramplar giriyor
yasminden olabileceğini hiç düşünmemiştim.şimdi şüphelenmeye başladım..
açıkcası bende bilemedim hangi doktora gitmem gerektiğini önce kadın doğuma giderim o yönlendirir diye düşündüm ve öyle yaptm hemde genel muayene olurum dedim kadın doğum doktorum gerek duymadı başka bi doktora kendi baktı ve ilacı bırakmamı söyledi ben ısrarla başka bi hekime gitmem gerekirse gideyim dedim kendi hayır dedi bende gitmedim birde ağrılarım için kas gevşedici gibi bşy verdi o kadar şimdi iyiyim ama hap içmiyorum o kötü hap çok rahattı şimdi eşim korunuyo da memnun değil haliyle.ama sen ne yapmam gerek bilmiyorum canım merak ederim habert ver olurmu. geçmş olsn
evet canım ben gündüz bşy hissetmezdim akşamları çok ağrı yapardı çok olmasada kramp larda olurdu birde doktorum çalıştığın işlede alakalı bi durum olabilir dedi ayakta kalıyorsanız oda maalesef tetikler bu ağrıları demişti.ilacın günahınıda almayalım canımşutarafagitti