- 2 Mayıs 2008
- 6
- 0
kızlar bende bişey soracagım bende bugun başlayacagım ama hapı içme saati saat önemlimi yani gece yada sabah onu ögrenmek istiorum.dr gece içme sabah yada öğlen iç dedi.
kızlar bende bişey soracagım bende bugun başlayacagım ama hapı içme saati saat önemlimi yani gece yada sabah onu ögrenmek istiorum.dr gece içme sabah yada öğlen iç dedi.
cnm her pakette ara var
her paket bitince 1 hafta bekleyip ilacı kullanmaya başlıycaksınyerimseniben
cnm bende yasmin kullandım 1.5 yıl ve hergün aynı saatte içtim akşam saat 10 da içtim ve sorunum olmadı çok şükür kullandığım süre boyunca ama hergün aynı saatte içmen gerek diye biliyorum
kızlar bir şey sormak istiyorum.ben 1 temmuzda adet oldum ve yasmin hapına o zman başladım adetim 7 temmuzda bitti ama 3 gündür yani hala çamaşırımda lekelenmeler oluyor acaba bu hapın yapmış olduğu bişey mi merak ediyorum bilgilendirirseniz sevinirm
bir sorum var::
ben yasmine yeni basladım.. ilk kutum salı günü bitti.. prospektüste 2-3 gün sonra regl olunacagı yazıyor.. bugün 4.gün ama daha hiç bir belirti yok,, normal mi?
geçen ay da adetim gecikmişti.. hamilemiyim korkusu yasamıştım, testte cıkmayınca doktor adet söktürücü ilaç vermişti.. adet olunca da bu hapa basladım.. Daha rahatlarım diye düşünüyordum hep, ama şimdi 4 gün olunca yine aynı korkuyu yaşıyorum, acaba hamilemiyim diye... gerçi ek olarak korunduk ama yine de içim rahat değil....
sizlerin ilaç bittikten kaç gün sonra oluyor? yani normal mii benim durumum???