Aile Planlaması Yasmin Doğum Kontrol Hapı Kullananların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

sarra cımm aynı durumu bende ara verdıgımde yasamıstımm bgun son hapımı ıcıyorum ve bırakıyooorummm korunmıcaz artık bebek ıstedıgımız ıcın ben ara verdıgım zaman benım 1,5 ay gecıkmıstı 3 tane idrar tahlılı yaptım bısı yookk dk ra gıttım farlutal verıp gonderdı netten arastırma yaptım bıraz hapı bırakınca 3 ay sonra duzene gırıyomus adettler yumurtlama normale 3 ila 6 ay arasında normale donuyomus yanı ama bence bı test al bak derım cunku bellı olmaz hapı bırakınca hemen hamıle kalanlar var inş hamılesındır canımm:ecrin_bebek:

sağol cnm . karnım falanda hafif şiş gibi . psikolojik olarak kendimi hamile gibi hissediyorum a.s
merak ediyorum varmı bişiy die. test alıyım en iyisi size sorayım dedim önce a.s.

sağol cnm . karnım falanda hafif şiş gibi . psikolojik olarak kendimi hamile gibi hissediyorum a.s
merak ediyorum varmı bişiy die. test alıyım en iyisi size sorayım dedim önce a.s.

iii yaptın adet olmadıgın ıcın sıstır bısey yoksa inşallah bebektır canım benım hayırlı haberlerını beklıyorum haber ver mutlakaa

Bende 2 yıldan fazla kullandım yasmini.Çok şükür bir memnuniyetsizlikte yaşamadım.Fakat bir süredir vücudumu dinlendirmek amacıyla bırakmıştım hapı.Bıraktıktan sonraki iki ay gecikmelerle regl oldum.5 gün igeç olmuştum.Düzene girer sandığım zamanda hamile kalmıştım.Gerçi düşükle sonuçlandı ama hayırlısı.Eğer bebek düşünüyorsanız sakın hapı bırakır bırakmaz korunmayıda bırakmayın.1-2 ay vücudunuzun normale gelmesini bekleyin.Reglinizin normale döndükten sonra tamamiyle korunmayı bırakın.Tüm bebek isteyenlere Allah en kısa zamanda nasip etsin inşAllah...

evt kesınlıkle katılıyorum yoksa zayıf olan bunyelerde ne yazıkkı dusukle sonulanabılıyoooooo

Evet ne yazıkki öyle.Ama tabii herkes öyle olacak diyede bir durum yok.Allah istedikten sonra her şey olur.Anne olmak isteyenlere en kısa zamanda nasip etsin ınşAllah...

Evet ne yazıkki öyle.Ama tabii herkes öyle olacak diyede bir durum yok.Allah istedikten sonra her şey olur.Anne olmak isteyenlere en kısa zamanda nasip etsin İnşAllah...

aminnnn :Saruboceq:inşallah bende vucudumm normale doner donmez hamiş kalırımmm:CüvCüv::dance:

ınşAllah Rabbim hayırlısını versin.... ıyi dilediğin her şey olsun inş.

bende yasmin kullanıcılarındanım..1sene önce kullanmıştım bi kaç ay ve bırakmıştım hiçbir sorun olmamıştı.ama bu ay yeniden kullanmaya başladım 12 gün oldu başlayalı ama hala akıntı oluyorum..kahverengi şeklinde akıntım var.bundan önce böle bişi olmamıştı acaba neden olabilir?bi bilginiz varmı bi yardımcı olun bana yasenağlama

eveeeettttt hap bıttı sımdı 3 ay vucudumun normale donmesını bekledıkten sonra hamısım dıye baslık acarım ınsallah burayaaaaadelikafadulden:CüvCüv:

melekcim bence bir doktora görün.Bazen haplar bu tür yan etkiler yapabiliyor...

Bende 2 yıldan fazla kullandım hiç memnuniyetsizlik yaşamadım şükür.Aksine faydası bile oldu.Stresten cildim bozulmuştu düzeldi,tüylenmeler azaldı.Kilo falanda yapmadı aksine hep aynı kaldı kilom.Sadece ilk başladığım 2-3 ay mide bulantıları yaşamıştım hormondan ötürü.Yani her vücuda aynı etkiyi yapmıyor elbette.Ben memnun kalanlardanım...

5-6 aydır hap kullanmıyorum ara vermiştim vücudumu dinlendirmek için.Fakat o arada da hamile kalıp düşük yaptım.Şimdide tekrar düşük nedeniyle vücudumun toparlanmasını bekliyorum.Henüz düşük sonrası ilk reglimi olamadım.ınş. bu ay olmayı bekliyorum...

Yani şu an hap kullanmıyorum... Vücudum normale dönmeden hapa geçmeyeceğim sanırım...

Yani şu an hap kullanmıyorum... Vücudum normale dönmeden hapa geçmeyeceğim sanırım...

e vucudunun normale dondukten sonra dengesı yıne bozulur canım benım haptan.sen bılırsın genede tabıkı.bende ptesı hastaneye gdecegım bakalım bebek ıcın sakıncalı bı durum varmıııı inşallah yoktur 2/3 sene oncesıne kadar kıst vardı pco gecmıstır ınsallah:lepi:

Canım bu yıl boyunca bir problem olmadığı sürece vücudum için hiç hap kullanmamayı düşünüyorum.Bu sene içinde gebelik olurmu diyede deneyeceğim tekrar kendimi.Baktımki olmuyor seneye tekrar hapa başlar bir süre daha hapla devam ederim korunmaya belki.Yani bu sene bitene kadar hapa tekrar başlamayı düşünmüyorum.Hepimiz için hayırlısı olsun canım inş. güzel geçer doktor kontrolün.... Pco geçmiştir bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…