- 30 Temmuz 2008
- 2.668
- 48
- 37
bende yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum.geçen ay bıraktım hap kullanmayı.
salı günü adet olmam gerekiyordu ama olmadım.
acaba hamile olabilirmiyim.
yoksa hapı kullanmıyorum die geç adet mi olcam . test de almadım bikaç gün daha geçsin dedim .
hapı bıraktıktan sonra geç adet olunabiliyomu acele cvp kıslarrrrrrrrr:lepi:
sarra cımm aynı durumu bende ara verdıgımde yasamıstımm bgun son hapımı ıcıyorum ve bırakıyooorummm korunmıcaz artık bebek ıstedıgımız ıcın ben ara verdıgım zaman benım 1,5 ay gecıkmıstı 3 tane idrar tahlılı yaptım bısı yookk dk ra gıttım farlutal verıp gonderdı netten arastırma yaptım bıraz hapı bırakınca 3 ay sonra duzene gırıyomus adettler yumurtlama normale 3 ila 6 ay arasında normale donuyomus yanı ama bence bı test al bak derım cunku bellı olmaz hapı bırakınca hemen hamıle kalanlar var inş hamılesındır canımm:ecrin_bebek:
sağol cnm . karnım falanda hafif şiş gibi . psikolojik olarak kendimi hamile gibi hissediyorum a.s
merak ediyorum varmı bişiy die. test alıyım en iyisi size sorayım dedim önce a.s.
iii yaptın adet olmadıgın ıcın sıstır bısey yoksa inşallah bebektır canım benım hayırlı haberlerını beklıyorum haber ver mutlakaa
Bende 2 yıldan fazla kullandım yasmini.Çok şükür bir memnuniyetsizlikte yaşamadım.Fakat bir süredir vücudumu dinlendirmek amacıyla bırakmıştım hapı.Bıraktıktan sonraki iki ay gecikmelerle regl oldum.5 gün igeç olmuştum.Düzene girer sandığım zamanda hamile kalmıştım.Gerçi düşükle sonuçlandı ama hayırlısı.Eğer bebek düşünüyorsanız sakın hapı bırakır bırakmaz korunmayıda bırakmayın.1-2 ay vücudunuzun normale gelmesini bekleyin.Reglinizin normale döndükten sonra tamamiyle korunmayı bırakın.Tüm bebek isteyenlere Allah en kısa zamanda nasip etsin inşAllah...
Evet ne yazıkki öyle.Ama tabii herkes öyle olacak diyede bir durum yok.Allah istedikten sonra her şey olur.Anne olmak isteyenlere en kısa zamanda nasip etsin İnşAllah...
Yani şu an hap kullanmıyorum... Vücudum normale dönmeden hapa geçmeyeceğim sanırım...