Aile Planlaması Yasmin Doğum Kontrol Hapı Kullananların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
ılaca alıştıktan sonra tabikide inmiyecekler
Oldukları gibi kalacaklar
Ancak ilacı bıraktıktan sonra belki eski haline dönebilir
Bünyeden bünyede farklılık gösterir..

hani yaaa şişmiyo kızlaaaaaaaaarrrrr senağlamaofff aynı olduğu gibi kaldı küçücüükk bugün 10. hapı alıcambenneyaptımki

ya şişmese ben neden böyle bas bas bağırıp size sorayım
kocaman oldu ya gögüslerim

canım bi önerim var ama ilaç adı veremem uyarı geliyor. özeline msj atamıyorum.oraya yazabilirim ancak.

Çok üzgünüm çoookMRB
BEN DE 12 GÜNDÜR KULLANIYORUM VE ADETİM BİTMİŞ OLMASINA RAĞMEN KAHVERENGİ LEKE OLUYO+GÖÜSLERİM ŞİŞTİ.BIRAKMALI MIYIM BİLMİYORUMM+İLACI BIRAKSAM KAHVERENGİ LEKELENME HEMEN GEÇER Mİ? .KULLANAN ARKADAŞLARDAN TAVSİYE BEKLİYORUMMMMM

bende aralıkta basladım kullanmaya cokda memnunum daha 5 yıl kullanmayı dusunuyorum bebek ıstemıyoruz malum genc oldugum ıcın su an.Ama benım doktorumda oyle dedı yan etkısı en az olan ılaclardan bırısıymış.Bünyenin etkisine göre değişir tabi.Her vücutta bir değildir.Gögüslerim fazla büyüdü hafıfte kılo aldım adetım duzene gıdı agrılarım tamamen bıttı,mutluyum halımden:)

ya kızlar ne dıycem ben kulalndım bırktm 1 hafta sorna baslıyorsun ya ben dun baslıycaktm unututm bugun alcam bişey olurmuuuuuuuuuuuuuu,*
??**

bende yasmin kullanıyorum ama bu ahfta bırakıcam persembe gunu bende bı yan etkı yapmadı en buyuk dileğim biean önce hamiş kalmak:CüvCüv:

bende yasmin kullanıyorum ama bu ahfta bırakıcam persembe gunu bende bı yan etkı yapmadı en buyuk dileğim biean önce hamiş kalmak:CüvCüv:

winx perisi ,
ara sıra bizi haberdar eder misin durumdanşutarafagitti
özellikle de hamişlik haberinden:CüvCüv:alkisalkisalkis

merhaba;
benimde yasmin kullanmaya bşladığımdan beridir yoğun kahverengi akıntı ve gögüslerde inanılmaz bir şişlik ağrı hassasiyet var
akıntı çok yoğun ve günlük ped kullanmaktan bıktım 21 gündür
şimdi ara verdim 7.günden sora 2.kutuya başlamam gerekiyor fakan eğer bu akıntı olacaksa yine aynı yoğunlukta bırakmak zorundayım
aynı durumda olanlar varmı başka

:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ben 3 gündür almıyorum bıraktım ilacı.Şimdi de kanama başladı sanki yeniden adet oldumm.Çözemedimm bu ilacıı yaa.Çok pişman oldum kullandığımaa....

ılaçının etkisi 3. kutuyu bitirdikten sonra gösterir zaten cnm
Daha ilk kutudasın sanırım sen?
evet cnm ilk kutudayım ama bazı arkadaşlarda hemen görülmeye başlamış bu etki,arkadaşın biri ilk kutunun ortalarında gördüğünü yazmıştı her bünyede etkisi farklı tabi,yan etki olsunn diye dua eden tek benim heralde :roflol: ama hiç memnun deilim bu hallerinden napim
canım benim de reglim yeni bitti ama akıntı sürüyor,bu normalmiş ilk bikaç ay yapabilirmiş doktorum bana öyle söyledi,bırakma ilacı bence,geçici bişiymiş bu bende zamansız kanamalar ve yoğun kahverengi akıntılar olması şikayetiyle yasmine başladım düzenliyor hepsini
ben 3 gündür almıyorum bıraktım ilacı.Şimdi de kanama başladı sanki yeniden adet oldumm.Çözemedimm bu ilacıı yaa.Çok pişman oldum kullandığımaa....

ilacı bırakınca kanama oluyo zaten canım,21 gün kullanıp 1 hafta ara verdiğindede regli oluyosun,ama ilacı bırakınca kanama olması normal,bence doktora sormadan kafana göre kullanıp bırakma yoksa bu şikayetlerin devam eder şutarafagitti

delikafadulden
winx perisi ,
ara sıra bizi haberdar eder misin durumdanşutarafagitti
özellikle de hamişlik haberinden:CüvCüv:alkisalkisalkis

ederım tabıkı zaten hamıle kalır kalmaz hemen buraya baslık acıcam ben yasmını 1,5 yıldır kullanıyorum ara vermıstım 3 ay once adetım gecıkmıstı herhalde hapdan dolayı daha sonra doktor farlutal verı gonderdı bende tekrar baslamıstım.son 2 gunum ınsallah 14 mayısta bırakıyorum hazıranda doktora gdıcegım.en kısa zamanda hamıs kalırız ınsallah ısteyen herkese versın Rabbim. delikafadulden:içelim::Saruboceq:

inşallah winx perisi:CüvCüv:

bende yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum.geçen ay bıraktım hap kullanmayı.
salı günü adet olmam gerekiyordu ama olmadım.
acaba hamile olabilirmiyim.
yoksa hapı kullanmıyorum die geç adet mi olcam . test de almadım bikaç gün daha geçsin dedim .
hapı bıraktıktan sonra geç adet olunabiliyomu acele cvp kıslarrrrrrrrr:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…