arkadaslar benim 3.gunum yasmini kullanali ancak adetimin ilk gunu aksam 9 da icmistim.Onun icin 9da icmeye devam ediyorum.Gunduz icmeyle gece icmenin bi farki varmi etkisi azalirmi?Bilenler cevaplarsa cok sevinirim a.s.
Evet canım bende olmuştu , yaşıyorumda aynı sorunu
Bi zaman sonra kocaman olmuşlardı zaten :mymeka:
arkadaşlar, bende dün regl oldum yasmini kullanmaya başlıcaktım.ama önceki gün mide problemi yaşadım ve acile kaldırıldım oradada serum iğne yiyince belki ilacıda içersem bişey olur diye yasmine başlamadım.şimdi reglin 2. günü acaba kullanmaya başlıyayım mı? yoksa 1 ay erteliyim mi?bu arada benim düğünüm 21 haziranda kullanmak için daha zamanım var ama sizin fikirlerinizide almak istiyorum.
ya ben şimdi ne yapayım 2 gündür bişey yiyemiyorum midemden dolayı bide üstüne yasmini kullanayım mı? bir fikir lütfen bir fikir verin bana.
benimkiler de kocaman olduşakkıdı
kaçıncı haptan sonra büyüdü canım,ben bugün 6.cıyı alcam çokmu acele ediyorumdelikafadulden
canım ilk kutuyu yarıladıktan sonra şişmeye başladılar , şimdi 2. kutudayım , maşallahları var
önceden benim de yoktu hiçkaydirigubbakcemile3
bu arada bu kısırlık işi doğru mu ya:uhm:sinirim bozuldu
[ı][color="ındigo"]ya arkadaşlar 1. Kutuyu bitirmeme 4 gün kaldı fakat benim gögüslerimde çok şişkik ve hasasiyet var
sizde de aynı durumu yaşayan var mı[/color][/ı]
benimkiler de kocaman olduşakkıdı
ya Yasmin i bıraktıktan sonra gögüslerim normal haline dönecek değilmi
:uhm::uhm::uhm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
canım 1-5.günler arasında kullanılabiliyor sanırım,5.güne kadar kullanabilirsin ama yinede bi doktoruna sorsan iyi edersin,senin bu durumun hakkında en doğru bilgiyi o verira.s.
arkadaşlar bişey sorucam..
bende son birkaç gündür aşırı bulantı var,eşim yanımda olmadığı için 1,5 aydır eşimle birlikte olmadık..ve o tarihten bu yana 2 defa adet oldum..
sizce bu bulantılar ilacın yan etkisi mi , yoksa hamile olma olasılığım var mı?hamile iken adet görülür mü?
çok korkuyorum , 1,5 aydan bu yana hamile isem ve o tarihten bu yana doğum kontrol hapı içiyorsam diye içim içimi kemiriyor..
ne olur yardım edinmirmirmirmir