Aile Planlaması Yasmin Doğum Kontrol Hapı Kullananların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
benim hiç şiddetli bir kanamam olmadı başladığımdan beri ilaca muhtemelen senin de öyle olur ..

merhaba bende yasmin hapı kullandım ara ara ama bıraktım geçen ayda 1 ay kullandım bıraktım hamile kalmak istiyorum
yan etkisi bana kilo göğüs uzu kıllanma ve cinsel isteksizlik oldu inş.ç herşey düzene girer bunlar normalmidir size ?

merhaba arkadaşlar, ben yeni üyeyim. yaklaşık 6 aydır yasmin kullanıyorum. dr.um kilo yapmadığını söyledi fakat ben bu 6 ay içerisinde 6 kg aldım. ilaçtanmı bilmiyorum çünkü her zaman iştahlı biriyim. ayrıca selülit, isteksizlik , kuruluk ta yaptı. olumlu yönleri ise adetim düzene girdi,miktarı azaldı ve de tüylenmem azaldı. bu ay ilacı bırakmayı düşünüyorum sırf kilodan dolayı. bu konuda tecrübe sahibi olanlar beni aydınlatırlarsa sevinirim...

İlacı sabahları içiyorsanız gece içmeye başlayın, bazılarında iştah açarken bazılarında kapatıyor bu ilaç. Gece içtiğinde iştah etkisini azaltıyor ..

merhaba; benim çok acil bir sorum var, çok zor durumdayım, 1 aydır yasmin kullanıyorum adetimin son günü yani 6. günü başladım yasmine, bir gün unutup ikinci gün aklıma gelince içip düzenli devam ettim fakat 3 gün önce ilacın bitmesine 3 gün kala içmeye gitmiştik ve ilacı aldıktan sonra kustum ilaç etkisini göstermez diye 1 saat sonra bir daha içtim yani 1 günü eksik kaldı, bu dediğim olay 3 gün önce oldu ve bugün son ilacı içmem gerekirken dün son ilacı içtim, bu durumda 7 gün sonra yeni tablete baslayacagım ve hamile kalmaktan korkuyorum, anlattıgım durumda hamile kalma olasılıgım nedir sizce?

6. gün ilaca başlanmaz ki. daha baştan hatalısın. birinci ay koruculuk her zaman kesin değildir. o yüzden ilk ay doktorlar korunmayı önerir. normalde bir gün unutmayla bir şey olmaz ama sende kullanım hatası çok. hamile olma ihtimalin az da olsa var. inşallah değilsindir. hamileysen nasıl bir çocuk olur o bilmiyorum.

sitelerde genelde ilk 7güne kadar başlanabilir diyordu, benim hastalığımda 6 gün sürdüğünden 5. günün sonunda başladım, hap bittikten en geç kaç gün sonra hasta olmam gerekiyor, umarım hamile değilmidir (

Arkadaşlar ilacımın bitmesine 1 hafta var bu gun biraz kanamam oldu neden dir anlamadım normalde bı hafta sonra adet olmam lazım gecenler 3 4 gün ara vermiştim grip olmustum antibiyotık filan kullanmadım için ara verdim dun basladım bu gün hasta oldum bende anlamadım gitti bi bilginiz var mı

3-4 gün ara vermen yanlış olmuş, ara verdiğin için regl olmuşsundur. nasıl ki kutu bittikten 3-4 gün sonra regl oluyorsan şimdi de ilacı bıraktığın için olmuştur

e dün de hapı içtim bu gün de napım ben şimdi anlamadım tamamn bırakıp adet basladığı zmn mı devam edim yoksa dewam edim 1 damla geldi sadece of ya kafam çok karıştı

e dün de hapı içtim bu gün de napım ben şimdi anlamadım tamamn bırakıp adet basladığı zmn mı devam edim yoksa dewam edim 1 damla geldi sadece of ya kafam çok karıştı

niye hapı bıraktın ki. doktora söyleseydin yasminle etkileşime girmeyen bir ilaç verirdi. hapı içmediğin için adet olmuşsun. çocuk oyuncağı değil bu bırakıp tekrar başlayasın. bu ay daha ilaç içme. bir sonraki adette başlarsın.

Öncelikle çok teşşkür ederim ilgilendiğin içinn bende öle düşünüyorum bir sonrakı adetimde başlayayım ilaca bu ay ara verim diyorum yıne de bı doktorada danışım kafama göre de iş yapmım diye düşündüm emin olım içim rahat etsin

9 şubat 23.30da adetimin 1. günü yasmine başlamıştım. O günden beri hergün aynı saatte yani 23.30da içtim. Ama sabahları çok erken kalkmak durumunda olduğum için o saate kadar beklemek çok oluyor. Saati değiştirsem mesela bundan sonra her gece 22.00da içsem problem olur mu ?

2 saate kadar olan değişikliklerde sorun olmuyor doktor öyle demişti yani değiştirebilirsin saati

hapı bugün aldım,arkasında günler yazıyor kafam çok karıştı,günlere göre içmek zorunda mıyım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…