merhaba kızlar ben de şubatta evlenecgm, doktorun tavsiyesiyle yasmin kullanmaya başladım bugun 2. günüm. Bu arada ben küçük de olsa tablet yutamadıgımı soyledim. Doktora eritsem ya da çiğnesem olr mu dedim , o da acıdır daha çok tiksinirsin dedi. Kısacası 1 yemek kaşıgı kadar suda eriterek içiyorum, sizce etkinlik açısından olumsuz olur mu?
canım küçücük hap. öyle içme bence. etkinliğini bilmem doktora sormadın mı?
bende 6 yıl yasmin kulladım. Koruması yüksek olduğunu bilitorum. Birde ilk kez ilaca başladıktan 15- 20 gün sonra tam korumaya başlıyor. Ek bir yöntemle bu dönem korunmalı diye biliyorum.Doktorum öyle söylemişti.
Nisanda evleneceğim,yasmini kullanmayı düşünüyorum kaç ay önce başlamam gerekiyor ? bilgi verirseniz sevinirim.
1 ay önce yeterli oluyor ama garanti olsun düzen otursun dersen 2 ay önceden başla. yan etkiler oluşabilir adet uzun sürebilir falan. ihtimalleri düşünmek lazım.
merhaba... ben de 1 yıldır kullanıyorum ve memnunum fakat uzun süreli kullanımda bebek sahibi olmak zorlaşıyor diye duymuştum. bu konuda bir bilginiz var mı? ara verip vermeme konusunda kararsızım. bir yandan da hap kullanımım bu kadar düzenliyken ve hiçbir yan etkisini görmedikten sonra bebek isteyene kadar devam etsem mi diye de düşünüyorum. uzun süre kullanan biri olarak fikrinizi almak istedim... teşekkürler
selamlar. ben de şunu sorucam. yasmini kullanmaya yeni başladım. birinci kutu bitti 8.günüm yani bugun yeni kutuya başlıcam yalnız hangi günden başlamalıyım onu kestiremedim, aldıgım gün ne ise o mu??
bugün 8. günse içmen gerekir, zaten 28 günlük döngü olduğu için ilacın hep pazartesi biter diğer hafta salı yeni kutuya başlarsın
onu kastetmemiştim. yasminin üzerinde yazan günler kafamı karıştı, salı günü başlamam gerektigi için salı gününün hapını aldım. dogru mudur???
ben yasmine dün bşladıım adetimin 3. günüydü acaba saat kaçta alınmalıı bana eczanedeki bayan öğlen al dedii ama bana akşama kadar etkisi azalır gibi geliyorr birdee ne zaman korumaya başlaarrr
teşekkürleer bu iştah meselesi önemlii yatmadan alsam daha iyi sanırım:18:
ben çok su içmeye başladııım bu hapı içince sankii süreli susuyorumve doğal olarakda tuvalete gidiyorumm bu bir tek bende mi???????? kullanan hanımlar sizdede böle bişey oluyor mu?????