Aile Planlaması Yasmin Doğum Kontrol Hapı Kullananların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

ben daha yeni başladım spiral vardı düştü 3 yıldan fazla onunla korundum:18:ama o da çok rahatsız etti beni şimdi bunu kullanmak istiyorum ALLAH bağışlasın bir oğlum var 2. nasip Allah isteyen herkese nasip etsiin bu mutluluğu

1. kutum bitmek üzere. ben de gece 11 gibi içiyorum, önceleri fark etmemiştim sabah kahvaltıları benim için işkence oluyor, mide bulantısı yaşıyorum ama ilaçtan oldugunu yeni anlıyorum.
Ben de sizlere birşey sormak istiyorum. Yasmin kullanarak adet dönemini geciktiren var mı? Aslında adet dönemimi değiştirmek veya hormonlarımla oynamak istemiyorum ama düğün tarihimizde regl olma ihtimalim çok yüksek. Şimdi ara vermeden 2. kutuya başlasam mı?! tabii ki doktoruma danısacagım, daha önce deneyen varsa lütfen deneyimleriizi paylaşın çok acil kızlar.

İlacı hiç bırakmadan devam edince geciktirebiliyorsun hiç bir problem olmuyor ..

yasmin kullanmsına rağmen zayıflayanlar var mı?????? ben dün akşam 4. hapımı içtiim bu sabah midem çok kötüydüü sanki kramp giriyor sankii

Arkadaşlar bir şey soracağım.Bu yasmin baş ağrısı yapıyor mu?5. kutuyu kullanıyorum, bu aya kadar hiç ağrı yoktu ama bu ay migrene benzer ağrım oluyor.Bir sürü ağrı kesici ilaç attım yine de geçmiyor.Acaba dedim yasminle mi alakalı?Yoksa başka bir rahatsızlığım var demektir((

Benim ilk kutum, druma danıştım ara vermeden devam edebilirsin dedi, benim düğünüme denk geliyor diye. Bende de mide bulantısı o kadar çok oluyordu ki kahvaltılarda çok zorlanıyordum. yaklaşık 17 gun halan surdu bulantılar, şimdi daha iyiyim. Geçici bir durum anladığım kadarıyla.

Son düzenleme:
bende ciddi anlamda cilt lekesi yaptı hele şimdi baharda geliyor hiç dışarı çıkamicam spirldende korkuyorum yoksa kesinlikle bırakırdım.

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yasmin yorgunluk halsizlik yaparmı acil cvp..

evet ben 1. kutuyu bitirdim. İlk 10-15 gün acayip yorgun ve halsiz hissediyordum. Bir de düğün telaşıyla zayıfladım, nefes almak bile yorgunluk verir gibiydi :)

çoooook kötüyüüm ben bu hap bende falasıyla uykulu yaptıı bu akşam 9. hapımmı almam gerekiyor ama almıycam gibi napcam bilmiyorm kızlaaaar bana yardım edin sürekli uykulu dolaşmak istemiyorum bugün 12 de kalktıım saat 18 de tekrar uyudumm nedenn böle olu kii sizde böle miydiii ooooffffff napcam bennn acaba iğneler nasıl bilginiz var mı

Ben de böyle bir problem yok ama ilacı sabah alıyorsun geceye çekebilirsin.

siz ne zamandır kullanıyorsunuz bu ilaçı sanırım diyette yapıyorsunuz benim iştahım açıldı sizindeolmuş muydu yok bende sabah almıyorum gece 11 gibi falan alıyoruum

siz ne zamandır kullanıyorsunuz bu ilaçı sanırım diyette yapıyorsunuz benim iştahım açıldı sizindeolmuş muydu yok bende sabah almıyorum gece 11 gibi falan alıyoruum

İlk kullandığımda benim iştahımı dehşet şekilde açtı.
Yaklaşık 6 ay oldu sanırım ama bu ay ara verdim bir süre kullanmayacağım.
İlk aydan sonra da normale göre iştahım çok açıktı, yalnız kullanan çoğu arkadaşım iştahsızlık yaptığını söylüyor, özellikle gece alındığında.

kizlar cvpsiz birakmayin lutfen.bu ilac 21gun alinip 7 gun ara veriliyomus oylemi.yumurtaliklarimda kst var ben onun erimesi icin kullaniyorum21gunden sonra 7 gun arami vercem.yoksa sadece korunanlar icinmi gecerli.nolur cvp

kizlar cvpsiz birakmayin lutfen.bu ilac 21gun alinip 7 gun ara veriliyomus oylemi.yumurtaliklarimda kst var ben onun erimesi icin kullaniyorum21gunden sonra 7 gun arami vercem.yoksa sadece korunanlar icinmi gecerli.nolur cvp

aynı şekilde kullanacaksın korumayla.
21 gün kullanıp 7 gün ara verip 8. günde tekrar başlayacaksın.

bende ilk defa kullanmaya basladım umarım yan etkısı yoktur.. 3önce basladım bakalım sonumuz hayrolaa

temmuza kadar korunup sonra bırakıp hamıle kalma olasılıgım nedir acaba? en gec eyluldemi kalırım yoksa hamıle ,, daha önce kullanıpta hamıle kalan varsa cvp yazsın.. kullanıyorum ama içimede kurt dustu sımdı ya isteyınce bebıs olmazsa diye..

3gün önce yazacaktım eksık olmus.. cumartrsı basladım yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…