ben yasmini neredeyse 2.5 yıl kullandım..
artık içmiyorum ek koruma yöntemlerine devam ediyoruz..
3 aydır falan aynı hap aldığım dönemde ki düzende ayın 19 unda regl oluyorum..
ama gerçekten merak edyorum bebek istemeye karar verdiğimizde hemen sonuç alanlardan mı olacağız bekleyenlerden mi
1. kutum bitmek üzere. ben de gece 11 gibi içiyorum, önceleri fark etmemiştim sabah kahvaltıları benim için işkence oluyor, mide bulantısı yaşıyorum ama ilaçtan oldugunu yeni anlıyorum.
Ben de sizlere birşey sormak istiyorum. Yasmin kullanarak adet dönemini geciktiren var mı? Aslında adet dönemimi değiştirmek veya hormonlarımla oynamak istemiyorum ama düğün tarihimizde regl olma ihtimalim çok yüksek. Şimdi ara vermeden 2. kutuya başlasam mı?! tabii ki doktoruma danısacagım, daha önce deneyen varsa lütfen deneyimleriizi paylaşın çok acil kızlar.
çoooook kötüyüüm ben bu hap bende falasıyla uykulu yaptıı bu akşam 9. hapımmı almam gerekiyor ama almıycam gibi napcam bilmiyorm kızlaaaar bana yardım edin sürekli uykulu dolaşmak istemiyorum bugün 12 de kalktıım saat 18 de tekrar uyudumm nedenn böle olu kii sizde böle miydiii ooooffffff napcam bennn acaba iğneler nasıl bilginiz var mı
siz ne zamandır kullanıyorsunuz bu ilaçı sanırım diyette yapıyorsunuz benim iştahım açıldı sizindeolmuş muydu yok bende sabah almıyorum gece 11 gibi falan alıyoruum
kizlar cvpsiz birakmayin lutfen.bu ilac 21gun alinip 7 gun ara veriliyomus oylemi.yumurtaliklarimda kst var ben onun erimesi icin kullaniyorum21gunden sonra 7 gun arami vercem.yoksa sadece korunanlar icinmi gecerli.nolur cvp
aynı şekilde kullanacaksın korumayla.
21 gün kullanıp 7 gün ara verip 8. günde tekrar başlayacaksın.
peki bu goz bas donmesi normalmi
bende ilk defa kullanmaya basladım umarım yan etkısı yoktur.. 3önce basladım bakalım sonumuz hayrolaa
temmuza kadar korunup sonra bırakıp hamıle kalma olasılıgım nedir acaba? en gec eyluldemi kalırım yoksa hamıle ,, daha önce kullanıpta hamıle kalan varsa cvp yazsın.. kullanıyorum ama içimede kurt dustu sımdı ya isteyınce bebıs olmazsa diye..