Aile Planlaması Yasmin Doğum Kontrol Hapı Kullananların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

Ben de kullanmaya başlıycam..Doktorum adetin ilk günü başla dedi..:26:

kızlaaaarrrrrrr sakın o hapı kullanmayınn çok sakıncalııı hormonları mahvediooooo

ya ben evlencem hamıle kalmak ıstemıyorum ılk geceden kullansam sımdıden koruma saglar mıki? nasıl almak lazım hapı ?bilen var mı lütfen?

ama adetim geceli bir hafta oldu.. bidahaki adetime cok var.. evlenmeden 2 hafta oncesıne denk gelıyor.. tam koruma saglamaz diye dusunuyorum .. napsam bilemedim..

cnm benimde temmuzda fazla bilgim yok yanlis da bilgilendirmek istemem o zaman esin koruncak

ya ben evlencem hamıle kalmak ıstemıyorum ılk geceden kullansam sımdıden koruma saglar mıki? nasıl almak lazım hapı ?bilen var mı lütfen?

cnm ben ''yazz 24+4'' diye bi hap kullandım. evlenmeden 1 ay once basladım.11 ay kullandım bebek istedık hapı bıraktıktan 3 ay sonra hamıle kaldım.sakın yassmin kul lan ma yınnnnnnnnnnnnnnnn

cnm ben ''yazz 24+4'' diye bi hap kullandım. evlenmeden 1 ay once basladım.11 ay kullandım bebek istedık hapı bıraktıktan 3 ay sonra hamıle kaldım.sakın yassmin kul lan ma yınnnnnnnnnnnnnnnn

o vucuda göre değişir ben 2 yıldır yasmin kullanıyorum dr tavsiyesiyle ve hiç bir yan etkim olmadı geçen hafta dr a gittim genel bi muayene olayım diye rahim ve yumurtalıklarım tertemiz çok şükür
çok kaliteli dedi..ben çok memnunum ve bi çok akrabam da arkadaşlarım da yasmin sonrası bebişlerini kucaklarına aldılar...ben 1 yıl daha kullanacağım...dr istersen 2-3 sene daha kullanabilirsin dedi.

adet gunumde baslamasam tam koruma saglar mı peki?

aç tok farketmez ama adetinin ilk günü başlaman gerekirdi şimdi başlarsan hormon dengen bozulur. bence nisandaki adetinde başla evlenince de 1-2 hafta eşin korunsun en garantisi bu olur. ama doktorunun bilgilendirmesi çok yanlış olmuş.
kızlaaaarrrrrrr sakın o hapı kullanmayınn çok sakıncalııı hormonları mahvediooooo
herkeste aynı etkiyi yapmıyor

neden yasmin kullanmayalım çok merak ettim. ben kullanıyorum gayet memnunum

hımm ne bılım ya kullananlardan ben hıç ii şeyler duymadımm da o yuzden benden solemesı tabıı hıç bırı faydalıı dııl ama hormom sonucta

canım adetin ilk günü başlanıyo ilaca sen biraz geç kalmışsın sanırım bence bu ay kondomla korunun sonra ilaca başlarsın

ama adetim geceli bir hafta oldu.. bidahaki adetime cok var.. evlenmeden 2 hafta oncesıne denk gelıyor.. tam koruma saglamaz diye dusunuyorum .. napsam bilemedim..

paniğe gerek yok evlenmeden 2 hafta önce adet olucaksan o zaman başla bişey olmaz merak etme

üfff ya bu hapı daha önce kullanmıştım hiç böyle olmamıştı.Bugün 16. gün hapa başlayalı ama hala lekelenme oluyor yaaaaaaaaaaaaaa niye böle oldu anlamadım canım hiç doktorada gitmek istemiyooooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…