Aile Planlaması Yasmin Doğum Kontrol Hapı Kullananların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
ben de şunu sormak istiyorum. Yasmini kullanmaya başlıcam yarın ve ertesi günde ilişkiye girersem korur mu? bu arada adetimin 5. günü içmiş olacağım yani hemen korumaya başlar mı? doktora da gidemiceğim şu sıralar. telefonla da sormak garip geldi. nedir bu kadıınların korunma davası offfff

Eğer ilaca yeni başlayacaksan adetinin ilk günü başlaman gerekiyor. Daha sonrakilerde 7 gün ara verip 8. gün başlanıyor.

hayır 7 günlük arada korunmaya gerek yok

koruma için en az 1 hafta kullanmanız gerekiyor, 1 tane içmeniz işe yaramaz bence

kızlar merhaba ben cilt problemim için yasmin kullanıyorum 3-4 gün oldu başlayalı... daha önce diane 35 kullanıyodum... bir kac gündür boynumda ve kollarımda kaşıntı ve kızarıklık var bu yasmin in yan etkisi olabilir mi? yoksa yediğim bişeyden mi oldu karar veremedim .. aranzıda bu sorunla karsılaşan oldmu ? acil yardımınızı bekliyorum . tşklerler..

aynı şekilde doktorum bana cilt problemim için verdi hiçbi yanetki yaşamadım memnunum yanlız son günlerde vucüdudumda kızarıklıklar var hani çiçek olursun ya öyle ve çok kaşınıyo acaba diyorum yasmin alarjimi yaptı çünkü hiç böyle olmazdı

aynen canım bende de kasıntı ve kızarıklık var .. gerci bugün biraz daha hafifledi , bakalım eger gecerse demekki başka bişey doknduu anlamadımki :/

Arkadaşlar bişey sormak istiyorum: bugün hap içerken dünkü ilacı unuttuğumu farkettm 2 tane içtim. Ama sonra baktım ki dün içmişim unutmamışım.Bugün 2 hap içmiş oldum yani.Aralığın 3ünde son hapı içecektim,şimdi aralığın 2sinde içicem son hapı 21 gün değil 20 gün kullanmış olucam bi sakıncası olur mu? Ya da yarın hap içmiyim diorum,böylece yine günümde aralık 3te ara vermiş olurum?Ne dersiniz böyle bişey yapan oldu mu? İlla farklı bi kutu alıp 21 güne tamamlamam mı gerekir napmalıyım?

bende günleri şaşırıp fazla içmiştim ilaç ertesi gün içmedim. Bugün ilaç içme yarın düzene girer. yumurtalama döneminin bitti sanırım. bişey olacağı zannetmiyorum ama sen bilirsin yinede .

Şimdi bi ana çocuk sağlığı merkezini arayıp sordum, bugün ilaç içmesem olur mu dedim ilaca devam edin dedi..

bende 7 aydır yasmin kullanıyorum. belirgin bir yan etki yaşamadım. acaba ara vermek gerekir mi diye düşünüyorum. 2 yıl kullanan arkadaşlar aralıksız mı kullandılar merak ettim. iyi günler ...

evt çok güzel bi soru sormuşsun bende 14 aydır kullanıyorum 8 ayda kullanmak istiyorum ama bişey olurmu ki acaba 1 yıldan fazla kullananlar bilgi verirse çok iyi olur.

raporu nerde ve nasıl çıkartıyoruz acaba bilgi verebilir misiniz

kızllarrr bende bişi sormak istiyorum bende 1 aydır kullanıyorum , 2. kutunun ilk haftası da bitti.
sizce artık etkili olur mu ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…