Yasmiinn'in evi, buyrun...

herşeyin çok güzel uyumlu ama önemli olan bir ev sıcaklığı var . ne kadar güzel , pahalı ve modern döşenirse döşensin bazı evler çok itici olabiliyor evde bi yaşanmışlık olmuyor sanki. sizinki öyle değil samimi bi havası var. güle güle oturun evinizde .

olumunekankayizsmilegüzel bı düzen güzel düşünülmüş
güle güle oturun

çok çok beğendim ne şirin bir yuva
oturma odan giriş falan çok iç açıcı güle güle otur

masAllah =)

cok güzel bir yuva kurmusunuz...

pembis pembis hos olmus dogrusu...

darisi basima insaAllah =)

Allah nazarlardan saklasin

bende pembiş koltuk istiyorum koltukların hangi marka hayalim pembe hep inş. bigün gerçekleşir çok merak ediyorum hangi marka da var bu koltuklar süperr tam hayalımdeki gibi

ağzının tadıyla otur inşallah.bişey sorcam canım ben aşırıııı kırmızı hastasıyım da çaydanlık ve ketıl hangi marka acaba ? :))

bende pembiş koltuk istiyorum koltukların hangi marka hayalim pembe hep inş. bigün gerçekleşir çok merak ediyorum hangi marka da var bu koltuklar süperr tam hayalımdeki gibi

koltukları ipek mobilyadan almıştık canım,beğenmene çok sevindim..inşallah daha daha güzelleri senin olsun :)))

ağzının tadıyla otur inşallah.bişey sorcam canım ben aşırıııı kırmızı hastasıyım da çaydanlık ve ketıl hangi marka acaba ? :))

bende çok severim kırmızıyı,özellikle mutfakta a.s
çaydanlık güral porselenden ketıl da premierden..inşallah yardımcı olabilmişimdir. (:

Back
X