• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yasmiinn'in evi, buyrun...

evinin bende uyandırdığı his çok sevimli çok tatlı bi ev opuyorumnanaktan
genelde kullandığın tonlar renklerin en tatlı pastel tonları ve çok uyumlular
ay çok beğendim ya maşallah :nazar:
Allah bçr ömür mutluluğunuzu huzurunuzu daim etsin inş opuyorumnanaktan

gereksiz şatafattan uzak ,luzümsuz örtüler ,biblolar olmayan ,olukça yalın ve şık döşenmiş ,ferah ,insanın içini açan bir ev ,rahatladım resimlere bakarken inanın ..güle güle oturun ..

Süper ya.Bonbon şekeri gibi evin var.İnşallah hep tatlı günleriniz olur.Mutluluklar...

Pembiş pembiş renkler çok hoş.
Mutfakta ki kırmızı kutucuklar hoşuma gitti.
Güle güle, huzurla otur inş.:nazar:

canım çok begendim.hem sade hem güzel.güle güle otur inş.girişindeki sticker harika.nerden aldın acaba?bırde fiyatı nedir.

fotoğrafların hepsini göremedim ama gördüğüm kadarıyla çok şirin, ferah bir evin var.
Ağız tadıyla oturun inşallah

Çok iç açıcı bi evin var canım.. İyi günlerde huzurla otur..

o stikerı birmilyoncu tarzında bi dükkandan almıştım,2,5 tl gibi uygun bir fiyatı vardı..

canım çok saol.hemen aldım yaptım walla çok şeker oldu.bende pazarda buldum çok istemişim demekki hemen karsıma çıktı.1.00 tl ye aldım bende nette 9.00 tl ye satıyorlar.arkadasların bılgısıne

o stikerı birmilyoncu tarzında bi dükkandan almıştım,2,5 tl gibi uygun bir fiyatı vardı..

canım çok saol.hemen aldım yaptım walla çok şeker oldu.bende pazarda buldum çok istemişim demekki hemen karsıma çıktı.1.00 tl ye aldım bende nette 9.00 tl ye satıyorlar.arkadasların bılgısıne

iyi yapmışsın canım,güle güle kullan (:

Back
X