• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yasmiinn'in evi, buyrun...

bütün evin halılarına bayıldım
özelliklede yatak odası halın harika
Allah ağzınızın tadını bozmasın güle güle oturun

Allah agız tadıyla oturmayı huzurlu bi hayat sürmeyi nasip etsin cnm her şey güzel kaydirigubbakcemile5

pamık şekeri gibi evin çok tatlı zemuszemus
sticker lara bayıldım bende düşünüyorum ilerde evime yaa opuyorumnanaktan

ınsallah ılerde kendı evının fotolarınıda eklersın..
agız tadında hzuurlu bı yaşam dılıyorum..

canım öncelikle allah sağlıklı ve huzurlu bir ömür nasip etsin eşinle ve istediğin zamanda hayırlısıyla aratmadan bebiş versin.benim fırının önündeki paspas dikkatimi çekti. çok iyi düşünmüşsün onu hem kirlenmez halının krem yeri hemde halıya uymuş birde nacizane mutfaktaki o örtüleri sermesen hem daha hoş durur dolaplar hemde sana iş çıkmaz .sevgiyle...

canım öncelikle allah sağlıklı ve huzurlu bir ömür nasip etsin eşinle ve istediğin zamanda hayırlısıyla aratmadan bebiş versin.benim fırının önündeki paspas dikkatimi çekti. çok iyi düşünmüşsün onu hem kirlenmez halının krem yeri hemde halıya uymuş birde nacizane mutfaktaki o örtüleri sermesen hem daha hoş durur dolaplar hemde sana iş çıkmaz .sevgiyle...

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.fırının önündeki paspas gerçekten iyi oluyo,kirlendikçe makineye atıyorum kolay oluyo..Örtülere gelince annemin ısrarlarıyla kullanıyorum onun görmeyeceği zamanlarda çıkarıyorum açıkçası bende sevmiyorum.kaydirigubbakcemile5

Back
X