Yaşlanınca kayınvalidenize bakar mısınız?

Benim kvdemin de bazı saglık sorunları var suan,en önemlisi unutması iLac kullanıyor ama arkasınj dönsün unutuyor.İlaclarını flan kpderim takip ediyor.
Yalnız bırakmamaya calısıyor dısarı cıkarken kızına faln götürüyor.
Ben esime isterlerse gelsinler ben yardımcı olurum.
Sorumluluk almam ama destek olurum.
Sorumlulugu esim ve kpderimde olması sartıyla destek olırum.
Yarın bisy olur bana sen nerdeydin napıyodun demesin kimse diye sorumlulugunu alamam.

Sizin bakmakla bir yükümlülüğünüz asla yok . Eşiniz bakmak zorunda . Ama sizde destek yardım yaparsanız mükâfatını alırsınız .Bakardım . Ama aynı evin içinde değil . Örneğin aynı apartman dairesinde , sitede aynı yerde oturturduk .Aylık temizlikçi alırdık . Gerekirse yemek yapan birisi. Ama eşimle beraber hizmetlerni yapıp evimize dönebiliriz . Sevgilerle

Siz genel bir soru sordunuz ben ona cevap verdim. Özel durum belirterek sormadığınız için diyecek pek de bir şey yok. Ayrıca bu işler çok kişisel konular buradan çoğunluğun ne dediğine göre hareket edilecek konular değil bence çünkü kişi özelinde kararlaştırılmasi gereken bir durum

Evet ilk başta genel açtım sonra özelimi de anlattım, ama başta özellikle genel sormak istedim ve buradaki paylaşımlar bana çok iyi geldi. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…