-
- Konu Sahibi mahmut abi
Şartlar neyi gerektiriyorsa o yapılır. Durumun iyidir bakıcı tutar hayatından ödün vermezsin.Eğer çocuk veya iş gibi bir engeliniz yoksa ileride kayınvalideniz veya kayınpederiniz yaşlanıp bakıma muhtaç duruma gelirse ( kendi evinize alarak veya onun evine taşınarak) bakar mısınız? Yoksa ev üzerine ev olmaz, dünyaya bir kere geliyoruz, benim de bir hayatım var, deyip ona kendi evinde bakıcı mı tutarsınız?
Dürüst olmaya çalışın.
Konu açmayacaktım ama burada okuduğum çeşitli ve birbiriyle ilgisiz alakasız konularda bazı ayrıntılar beni sürekli tetikledi. BDV’de konu açtın ama kendi derdini anlatmadın derseniz, yani yeri gelirse anlatırım bu önemli değil ama bu soruya gelecek yanıtlar kafamdakileri biraz netleştirir belki diye açtım.
Sen 7 sülaleye bakarsin bence.Ben 46 yaşındayım cok daha ağır şeyler yaşadım affettim yanlış anlaşılmasın bu ağır şeyler kayinvalideden değil kendi ailemden geldi bizzat
Bende böyle bir şey var ben engel olamıyorum hep empati halindeyim kin gudemiyorum ve özellikle dediğim gibi o kişi bana ne yapmış olursa olsun düştüğü anda ben elimi uzatıyorum
Dediğim gibi aileme hakaret etmedi ama benden habersiz eşim kendisine bir ev alıp içini sıfır eşyalarla dosedi bunu benden sakladilar ben sonradan öğrendim affettim yapacak bir şey yoktu
Kv yi çok severim.Hakeza oğlunu hayli hayli severimEğer çocuk veya iş gibi bir engeliniz yoksa ileride kayınvalideniz veya kayınpederiniz yaşlanıp bakıma muhtaç duruma gelirse ( kendi evinize alarak veya onun evine taşınarak) bakar mısınız? Yoksa ev üzerine ev olmaz, dünyaya bir kere geliyoruz, benim de bir hayatım var, deyip ona kendi evinde bakıcı mı tutarsınız?
Dürüst olmaya çalışın.
Konu açmayacaktım ama burada okuduğum çeşitli ve birbiriyle ilgisiz alakasız konularda bazı ayrıntılar beni sürekli tetikledi. BDV’de konu açtın ama kendi derdini anlatmadın derseniz, yani yeri gelirse anlatırım bu önemli değil ama bu soruya gelecek yanıtlar kafamdakileri biraz netleştirir belki diye açtım.
Bence bu konu kayın pederiniz ya da kayın validenizin size olan davranışına göre değişir. Mesela ben kayınvalidemin ihtiyacı olursa hiç sorun etmeden evimi açarım ama kayinpederime açmam. Altını almak gibi ağır bakım gerektiriyor ise bir yardımcı mutlaka isterim eşimden. Tabii eşim de eve geldiğinde bakımı devralmalı sonuçta onun annesi.Eğer çocuk veya iş gibi bir engeliniz yoksa ileride kayınvalideniz veya kayınpederiniz yaşlanıp bakıma muhtaç duruma gelirse ( kendi evinize alarak veya onun evine taşınarak) bakar mısınız? Yoksa ev üzerine ev olmaz, dünyaya bir kere geliyoruz, benim de bir hayatım var, deyip ona kendi evinde bakıcı mı tutarsınız?
Dürüst olmaya çalışın.
O Zaman öyle demezsiniz. Bakıma muhtac olup anlamazsiniz bile kim bakıyor nerdeyim ne oluyor? yaslilik bu. Allah kimseyi akildan sagliktan etmesin. Sizde büyük konuşmayın.Bakamam.
Oğlum da bana baksın istemem.
Benim kv kendi 80 kusur yasindaki annesine bile bakiciya baktiriyor 5 dk mesafede ayri evde oturuyor yasli kadin. Ben hic bakmam.Eğer çocuk veya iş gibi bir engeliniz yoksa ileride kayınvalideniz veya kayınpederiniz yaşlanıp bakıma muhtaç duruma gelirse ( kendi evinize alarak veya onun evine taşınarak) bakar mısınız? Yoksa ev üzerine ev olmaz, dünyaya bir kere geliyoruz, benim de bir hayatım var, deyip ona kendi evinde bakıcı mı tutarsınız?
Dürüst olmaya çalışın.